wu 11.03.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Wioluś aaaaaaaaaaaaaaaaa Ty masz za duży ogród:rotfl: ja swój ze dwa tygodnie sprzątałam aaaaaaaaaa DPS-ia o zdjęcie Ci chodziło:jawdrop: aaaaaaaaaaa jak wrócę kiedyś i widno będzie to zrobię Anbudek no to nie znikaj na tak długo cze Brazulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 A ja mam błocko w ogrodzie takie, że nawet sobie nie wyobrażam sadzenia, siania, kopania... I dobrze mi z tym na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2015 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 obiecałam DPS-i i trochę wiosenki pokażę mojej prywatnej;) dziś piękny dzień - osiem lat tamu pojawił się na świecie mój mały Cud http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e032.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a122.gif no to po kolei najpierw ogólny rzut jak się DPS-ia domagała;) w każdym kółeczku z kory cosik siedzi;) a to krokusiki i reszta;) a to przebiśniegi a to jak je nazywam - żółte zawilce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2015 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) moja przepiękna piwonia drzewiasta, znaczy na zdjeciu przepiękna bo dopiero na jesień sadzona ale się przyjęła no i są tulipanki zbiorniczki z wodą czerwone w paski i w cętki i oprócz tego mnóstwo żonkili;) Edytowane 15 Marca 2015 przez wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2015 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 mój piękny kiścień, piękny bo zimą ma liście i wspaniałe kolory;) i oczywiście też planuje kwitnienie;) a to ciemiernik paskuda;) paskuda bo trzy lata czekałam żeby zakwitnął noooooooo i lilak Palibin też pączusie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2015 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 wszystko ma pączki i migdałek wiąz lada moment pokaże kwiatuszki i rozchodniki swoje różyczki pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Widzi mi sie, ze ja ciemiernika mam od przyszywanej babci... Zrobie jutro zdjecie i porownamy... Psia kostka, toz to Anbud byl a nie Anbudowa!!!!! No sorry Jureczku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 I buziaki dla Mlodego!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2015 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 dzięki Brazulka przekażę ja mam w sumie dwa ciemierniki jeden taki zwyczajny biały, który zmienia kolor na zielonkawy no i tego cudaka, który dopiero pierwszy raz mi zakwitnie i dowiem się czy to co zamawiałam dostałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Ooo, Wusia, śliczną wiosenkę masz! A ogród zapowiada się bardzo ładnie, chociaż jestem przekonana, że za jakiś czas będziesz na gewałt przesadzać za gęsto rosnące roślinki. Ale póki co - z przyjemnością popatrzyłam i popodziwiałam rosnące pączki, nabrzmiewające kwiaty i nadchodzące kolory w ogrodzie. Super! Noooo i koniecznie uściskaj i ucałuj Piotrusia od ciotki DPS! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 No! Wiosna idzie!Mój ciemiernik jakoś w tym roku się nie spieszy. Ma pączki od dawna, ale trzyma je przy samej ziemi. Czyżby o czymś wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 eeeeeeeeeee ciemierniki i pod śniegiem kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 No! Wiosna idzie! I TEGO SIĘ TRZYMAJMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Tego sie wlasnie trzymam!!!! I nie jestem jednak oewna czy to moje cos to ciemiernik ... Cokolwiek by to jednak nie bylo to przymierza sie do kwitnienia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2015 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Zrób fote sie oceni co on jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kiedyś miałam ciemiernika, ale jakoś mnie nie lubił, krokusy też mnie niespecjalnie lubią, giną u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Siemanko, wpadłam trochę odkurzyć ale mi się odechciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2015 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 eeeeeeeeeee tam jeszcze mało kurzu:rotfl: siedzę głównie w oknie i świat podziwiam to nie mam czasu sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Byś ogród lepiej pokazała, skoro tyle na niego patrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts