wu 26.05.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 obydwa piękne na tego trikolorka też patrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 TAR-cia mów czego żądasz w zamian za słońce;) uuuuuuuuu trocinki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Agduś - buk piękny, będzie na pewno wspaniale wyglądał.Ciemiernik orientalny, powiadacie...?Idę wygooglać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Dziękuję w imieniu buka. Potwierdzam - ciemiernik jest genialną roślinką! Wymagania ma żadne, podobno do cienia lubi, ale u mnie w słońcu rośnie. Kwitnie długo i wytrwale, ma piękne błyszczące liście, jest zimozielony. Polecam odmiany bordowe, bo i tak wyblakną i zzielenieją, a w międzyczasie więcej kolorów mają niż białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.05.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 TAR-cia mów czego żądasz w zamian za słońce;) uuuuuuuuu trocinki:lol: w sumie to nie wiem, chwilowo jestem osoba szczesliwa. ja Tobie slonce a Ty pomysl o mnie cieplo. ale nie wiem czy jakos to zadziala, fronty pogodowe sa takie a nie inne, jedni walcza z susza inni z powodziami. kiedy u was pada u nas zazwyczaj patelnia, kiedy u was slonce i cieplo to u nas dalej sucho tylko zimno. zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 TAR-ciątko żeby za każdą moją ciepłą myśl dla Ciebie wyskakiwał Ci jeden pieg to byś mulatką była dzisiaj wreszcie nie padało, dzieciaki miały udaną wycieczkę a ja zakopałam nakradzione dobro:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 aaa to juz wiem czemu na czole mam te paskudne znaki wodne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 one nie są paskudne, piegi są słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 ale ja mam znaki wodne na pol czola, piegi to pikus ale takie brązowe plamy sa paskudne. piegi na nosku oczywiscie sa urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.05.2015 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 a te na czole to nie moja wina ode mnie te urocze na nosku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2015 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Od Agdusiów mam buka fontannowego od 3 lat. Dopiero w tym roku zaczyna fontanne przypominać i jest cudowny!! Fajne roślinki Wusia, a ten pięciokulek to na poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2015 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 no pięciokulek non stop mi humor poprawia takie pałki na kijach:rotfl: ale małż szczęśliwy i w dodatku zarażony już roślinkami:rotfl: mój czerwony płaczuś w tym roku dał w palnik, taki bordowy że niemal czarny a przyrost sobie pyknął pond 50 cm:jawdrop: i jeszcze jakby coś miał zamiar na boczki puszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Wusia, zasugeruj chociaż jakieś kolorki. Wolisz spodnie czy spódniczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2015 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Aguś to może w ramach perfidii i zemsty na moim synu poproszę o różową spódniczkę jeśli takową dysponujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 O rany, Wusia, Tyś naprawdę perfidna dla dziecka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mam różowe na spódniczkę. Właściwie to mam dużo kolorów w małych ilościach, bo, jak pisałam, ubranka szyję z resztek. Właśnie popełniłam szóstego królika. Trzy poszły w świat i nie zdążyłam im zrobić zdjęć. Ten jest z resztek Weronikowej zasłonki (byłej, bo teraz już ma roletę) we wzorek zebrowy. Śmiesznie wygląda królik z zebrowej sierści. Dziecka stwierdziły, że ten ma zostać w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 DPS-ia ja wiem czy perfidna?? wredna na bank:rotfl: Aguś no takiego zebranego króliczka chętnie chociaż zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Zrobię mu jutro zdjęcie. Na razie jest goły, bo nie umiem się zdecydować, w co go ubrać. I oczek też nie ma, bo czarnych by nie było widać, a z czerwonymi wyglądałby jak wampiórek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 już jest jutro a raczej jego koniec:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Jakoś czasu nie było. Dzisiaj zresztą też. Postaram się jutro go pokazać, może ktoś poradzi, w co go ubrać i jakie oczka wyhaftować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts