Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

znaczy awizo zostawili i wczoraj odebrałam ale neta nie miałam żeby wyrazić moją przeogromną wdzięczność:hug: wczoraj miałam paskudny dzień ale jak na koniec zobaczyłam króliczą lalunię to mi uśmiech z mordki nie schodził:lol:

Młody na bank się zakocha i będzie czule tulił do spania bo namiętnie lubi takie długonogie maskoty:lol: gorzej że jak reszta bandy zobaczy to będzie sajgon:rotfl:

DPS-ia no się jakoś próbuję odstresować, po plecach widzę że generalnie ciężko mi to idzie ale no jak nie cieszyć mordki z takiego różowiutkiego cuda co nawet różyczkę przypiętą do sukienki ma:lol2: u siebie nie pokażę zdjęcia na razie bo Młody może podejrzeć;) a niespodziewajka ma być ale u Agdusi w całej krasie panna siedzi:lol:

dzisiaj taki przystojniak zamieszkał u mnie;) dzięki TAR-ciu za dobrą radę:hug: a powiedz mi o znająca czy onego się tnie czy nie;)

20150620_133456a.jpg

20150620_133513a.jpg

20150620_133530a.jpg

a ten krzaczek piękny o każdej porze roku:lol:

20150620_133539a.jpg

milorzeby generalnie niby dobrze znosza ciecie ale maja bardzo powolny wzrost wiec mocno bym pomyslala czy ciac, odmiana mariken rosnie w kulke wiec co najwyzej drobne ciecie korygujace sie wykonuje. ja swojego nie tne wcale, bo po co? ma tak powolny przyrost, ze nie widze sensu ciecia.
mnie to chodziło TAR-ciu czy go przycinać żeby był bardziej okrąglejszy bo ma trzy długie i czwartą krótszą gałązkę ale taki rozczochrany też ładnie wygląd to dam mu spokój:lol:

Wuska ... ale Ty kawał działki masz :o Super!!!!!

P.S. Jeśli moja spostrzegawczość kogoś poraziła to nie musze o tym wiedzieć :rolleyes:

snaczy no to co widać na zdjęciu to mniej niż połowa drugie pół z tyłu a konkretniej to półtora raza:rotfl: super to w przyszłym roku będzie jak porządek na przybytku się zrobi:lol2:

I ruda piękna, i miłorząb. :D

Mój miłorząb już wysoki na dobrze ponad 2 metry, ale to prawda, one wyjątkowo powoli rosną.

Oj, już nie bądź tak strasznie polsko-skromna! Przyjmuj pochwały po zachodnioeuropejsku!

No właśnie!!! Żaden wstyd byc chwalonym i się z tego cieszyć :lol2:

ale ja się cieszyć z pochwał;) tylko że prostowałam że z przodu to tylko połowa a z tyłu ta dotychczasowa to ogarnięta a przybytek do ogarnięcia jest bo dżungla:rotfl:

mój miłorząbek z tego co nabyłam to tak między 5 a 7 cm przyrost zrobił ja wiem że w porównaniu do klonów które sobie walnęły już ponad metr przyrostu to tyle co nic:rotfl: ale w porównaniu do jodełki co ma 1-1,5 cm przyrostu to i tak poszedł jak dziki:lol2: