Agduś 19.06.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 No! Bo już się martwiłam, czy dotrze. Poczta się nie spieszyła.Mam nadzieję, że Młodemu się też spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 znaczy awizo zostawili i wczoraj odebrałam ale neta nie miałam żeby wyrazić moją przeogromną wdzięczność wczoraj miałam paskudny dzień ale jak na koniec zobaczyłam króliczą lalunię to mi uśmiech z mordki nie schodził Młody na bank się zakocha i będzie czule tulił do spania bo namiętnie lubi takie długonogie maskoty:lol: gorzej że jak reszta bandy zobaczy to będzie sajgon:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Najważniejsze, że dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2015 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 najfajniejsza rzecz w tym tygodniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2015 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Wusia - jak miło Cię widzieć taką szczęśliwą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2015 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 DPS-ia no się jakoś próbuję odstresować, po plecach widzę że generalnie ciężko mi to idzie ale no jak nie cieszyć mordki z takiego różowiutkiego cuda co nawet różyczkę przypiętą do sukienki ma:lol2: u siebie nie pokażę zdjęcia na razie bo Młody może podejrzeć a niespodziewajka ma być ale u Agdusi w całej krasie panna siedzi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2015 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 dzisiaj taki przystojniak zamieszkał u mnie;) dzięki TAR-ciu za dobrą radę a powiedz mi o znająca czy onego się tnie czy nie;) a ten krzaczek piękny o każdej porze roku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Tnie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 milorzeby generalnie niby dobrze znosza ciecie ale maja bardzo powolny wzrost wiec mocno bym pomyslala czy ciac, odmiana mariken rosnie w kulke wiec co najwyzej drobne ciecie korygujace sie wykonuje. ja swojego nie tne wcale, bo po co? ma tak powolny przyrost, ze nie widze sensu ciecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2015 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 mnie to chodziło TAR-ciu czy go przycinać żeby był bardziej okrąglejszy bo ma trzy długie i czwartą krótszą gałązkę ale taki rozczochrany też ładnie wygląd to dam mu spokój:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ruda i tak wymiata!!!! A miłorząbek super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 w imieniu obojga dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.06.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 No, ja tam zobaczyłam przede wszystkim Rudą, ale nie mów miłorzębowi, żeby nie było mu przykro. Też jest ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2015 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 aaaaaaa bo Ruda się zawsze w kadr wrąbie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Wuska ... ale Ty kawał działki masz Super!!!!! P.S. Jeśli moja spostrzegawczość kogoś poraziła to nie musze o tym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2015 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 snaczy no to co widać na zdjęciu to mniej niż połowa drugie pół z tyłu a konkretniej to półtora raza:rotfl: super to w przyszłym roku będzie jak porządek na przybytku się zrobi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Oj, już nie bądź tak strasznie polsko-skromna! Przyjmuj pochwały po zachodnioeuropejsku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 I ruda piękna, i miłorząb. Mój miłorząb już wysoki na dobrze ponad 2 metry, ale to prawda, one wyjątkowo powoli rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Oj, już nie bądź tak strasznie polsko-skromna! Przyjmuj pochwały po zachodnioeuropejsku! No właśnie!!! Żaden wstyd byc chwalonym i się z tego cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.06.2015 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 ale ja się cieszyć z pochwał tylko że prostowałam że z przodu to tylko połowa a z tyłu ta dotychczasowa to ogarnięta a przybytek do ogarnięcia jest bo dżungla:rotfl: mój miłorząbek z tego co nabyłam to tak między 5 a 7 cm przyrost zrobił ja wiem że w porównaniu do klonów które sobie walnęły już ponad metr przyrostu to tyle co nic:rotfl: ale w porównaniu do jodełki co ma 1-1,5 cm przyrostu to i tak poszedł jak dziki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts