Moose 28.06.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 No to ja kulturnie.... DOBREJNOCKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 słodziuśkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2015 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Wusieńko - już niedługo i szefowa wraca, będzie lepiej, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2015 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 DPS-ia ja już po prostu nie wyrabiam:( jeszcze 5 dni roboczych ale to będzie najdłuższe 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Wusiak, wyluzuj - pomysl sobie, jakie to wszystko NIEWAŻNE przy domu, synu, ogrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Puk puk... a czy Ty czasami nie jesteś chora???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 DPS-ia no nie da się przez jednego debila:mad: Wiolcia jestem ale oprócz jednego gnoja jest jeszcze 7 osób którym jestem potrzebna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.06.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Stwierdzilam ze debilami i gnojami nie warto sie przejmowac. Choroba i pobyt w szpitalu przewartosciowaly moje zycie. Wusia NIE WARTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Nooo ...Przecież mówię, żeś chora.... idź do lekarza ... i koniecznie zostań w domu.. niech debil się wykaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 debil Wiolciu i tak to w doopie będzie miał a tylko reszta ludzi beknie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ale ty tego swiata nie musisz zbawiac, niech reszta tez o swoje dooopy sie sama zatroszczy a nie ty jedna o wszystkie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Tarcia - daremny trud, Wuśce tego nie przetłumaczysz. Kiedyś tłumaczyłyśmy jej dwa dni, bo też wykończyć się chciała - nijak nie dała sobie powiedzieć, było tysiąc powodów, że jest niezastąpiona, musi, absolutnie, koniecznie, wykończy się, ale musi. Taki charakter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 TAR-cia ale kiedy się robi za szefa to doopa boli:( DPS-ia no jak się dałam wrobić w pełnienie obowiązków szefowej to teraz pokutuję ale jeszcze jutro praca piąteczek wolny i 3-dniowy resecik potem poniedziałek a we wtorek wróci szefowa i będę wolna jak dzika świnia na zakręcie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Taaaa... Już chciałabym to widzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2015 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Wusia - oby, oby, bo naprawdę miewasz tendencje do samozniszczenia pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Wusia, no nie wiem, ja robie za szefa i mnie doopa nie boli, a czasem robie za szefa szefow i tez mnie nie boli. co ty masz za prace:o:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Z Wusia nie ma co dyskutować, Wusia wie najlepiej!!! I jest święcie przekonana, że bez Niej wszyscy zgina ;) Ale Cię kocham Wusieńko jak nie wiem co!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2015 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 eeeeeeeeee tam właśnie olałam robotę i jutro spitalam na 3 dni do Wisły:rotfl: ja Was też kocham jak nie wiem co bo kto się tak o mnie zatroszczy jak Wy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Wusia, normalnie Cię nie poznaję, jak Cię kocham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2015 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 DPS-iątko Kochana no jak mam okazję to korzystam:lol2: teściowa się zaoferowała domu i zwierzyńca pilnować i kazała iść w długą to jak starszego nie posłuchać miałam wprawdzie obawy czy dostanę ten aż jeden dzień wolnego w pracy jak sama jestem ale powiedziałam głównemu szefowi że mam okazję w góry skoczyć, potrzebuję dnia wolnego i o dziwo z uśmiechem szefuńcio podpisał "bo jak jest okazja trzeba skorzystać" zmowa milczenia u mnie była żeby się ta upierdliwa gnida co mi życie zatruwa nie dowiedziała że mnie dzisiaj nie ma bo by mnie wczoraj zagnębił a tak wszyscy cicho sza i się osobnik z łapką w nocniczku obudzi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts