Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no cio skabusiek no cio jo wom zrobiłek złygo??

..wusia ja ci wsytko wyjasnie rosrysujem i napisem...w swoim casie wis??

duszeczku ja nie na ciebie te rogi diabelskie wystawiam.. tylko na myśl o tej całej sytuacji, o której pisałeś brak mi słów.. niestety moja kuzynka też wywinęła podobny numer facetowi.. żal mi go było strasznie.. ale już sobie życie na nowo ułożył i szczęście się do niego uśmiechnęło :wink: teraz trzymam kciuki za ciebie!

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duchu normalnie mnie rozbrajasz ja to wiesz jak już mnie coś zainteresi to muszę się nałykać wiedzy przetrawić zrozumieć zaplanować i żeby było na gotowo :lol: a powiedziałeś że do sypialni olej lepszy :wink:
mnie zlewają jak zwykle :-?

coś Ty Kamyczku :o :lol: :lol:

o tej porze to ino wiedźmy na mietłach latajom i czasem duchy siem pojawiajom :roll: :lol: :lol:

usmiechnij siem :lol: jutro będzie lepiej, na bank :D

gosia :D

mnie zlewają jak zwykle :-?

coś Ty Kamyczku :o :lol: :lol:

o tej porze to ino wiedźmy na mietłach latajom i czasem duchy siem pojawiajom :roll: :lol: :lol:

usmiechnij siem :lol: jutro będzie lepiej, na bank :D

gosia :D

chcę w to wierzyć :lol:

robota mnie wykończy jeszcze mnie na koniec dnia tak wk#$%^wili że mało mnie szlag nie trafił :evil:
już mądrzejsi wymyślili, że robota to głupota.. :wink:

weekend jest, luzik :)

jak być spokojną jak mam tyle roboty że sobie jak to się mówi palcem do doopy trafić nie mogę a tu przed końcem dnia laka mi dzwoni że jestem w komisji inwentaryzacyjnej i w poniedziałek mam sięstawić do robienia spisu niż ku@!#@#$%%wa krew mnie zalała poszłam najpierw do szefowej potem na samą górę i powiedziałam co myślę :evil: :evil: :evil: