DPS 04.07.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Mam nadzieję, że jednak zmieni, że przykład daje najlepsze rezultaty dydaktyczne. No i za śmieci niesegregowane powinna być cena odbioru jak za złoto, a co! Wusia - jak fajnie czytać, że dobrze odpoczywacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 u nas nie opłaca się nie segregować no chyba że jedna osoba mieszka to może bo sporo wyższa opłata jest ale nawet jakby nie była wyższa i tak bym segregowała:) Aguś no tam w lesie przy Wisełce było fajnie jak nie wiem co krótkie odcinki ze słońcem reszta w cieniu:) DPS-ia no jak małe dziecko się bawię a plecusie takie rozluźnione że nie pamiętam kiedy tak miałam;) nic to że serducho przypomniało że się zastawki niedomykają, że w krzyżu zgrzyta, a kolana jęczą, że pora na endo:rotfl: dałam radę wejść i zejść o własnych siłach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Tym większe gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2015 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2015 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 wiecie co paranoja;) nic mnie nie boli poza stawami biodrowymi:rotfl: no ale już dzisiaj przed 7 rano poleciałam na spacerek trza być twardym a nie miętkim:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 ...Barania Góra zaliczona.... cza być młodym, mnie na piętro po schodach jak Orlą Perć przejść ... jeśli nie spalę starych opon i folii ... choćbym chciał to nie mam w czym, chyba, że kominku od lipca cofnęli mi ulgę 2zł/m-c/osobę za brak hasio, ktoś musi dopłacić do niesegregowanego złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2015 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Lesiu no ja widziałam takich 60+ pomykających pod górę to mi wstyd było nie wleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 No widzisz, ile cudów może zdziałać mały wyjazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 No bo góry to takie już są, że czarują, kiedy ktoś je lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2015 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 ja lubić, małż lubić, syn wygląda że też polubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.07.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 O górskich wyprawach innym razem pogadamy Dozsły mnie słuchy Wuśku, że masz namiar na szkółkę, gdzie mi cuda zaszczepią. Prawda to ?? Jedna szkółka mnie w ch... w konia zrobiła i jednak drzewo, które miało być na 3,1 m szczepione, okazało się wypierdkiem 2,2 m, może w tej Twojej mnie poratują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2015 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 dzwonię dzwonię Malcia i nic;) nie chcesz gadać ze mną esesmanem numer Ci posłałam no chyba że ja nie mam Twojego aktualnego fona i do kogoś inkszego poszedły namiary;) z tego co wiem mieli szczepić już coś ze 2 lata temu takie na 3 metry wiązy camperdowni więc albo będą mieli albo Ci zrobią to fajni ludzie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2015 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 zaczynam dochodzić do wniosku, że potrzebuję terapii:rolleyes: najgorsze, że wszystko wskazuje że małż też pojechaliśmy dzisiaj po korę no i peszek bo szkółka obok była;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 no kora też była:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Po ile mieli u Ciebie korę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2015 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Wioluś płaciłam po 10 zł worek 80 l jest wysterylizowana odgrzybiona i tak dalej, czysta i sucha z tym że nie u mnie tylko trochę dalej ode mnie u producenta podłoży kupowałam bo ma bardzo dobrą jakościowo korę no i zarąbiście pięknie pachnie:rotfl: u mnie to tylko marketowa typu mrówka;) mają rożne grubości łącznie z taką wielką prawie szlifowaną pod takie pojedyncze duże egzemplarze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Pomacham kończyna górna i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2015 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 cześć Słonko aż się zdziwiłam że ktoś tu coś napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 no ba, sama nie naskrobiesz, foty nie pokazesz to cie musza z kurzu otrzepac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts