Agduś 20.08.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Wykopałam każdej dół i walnęłam kwaśną ziemię wymieszaną nieco z rodzimą, coby szoku nie przeżywały, kiedy korzeniami wyjdą z "doniczki", a rodzima u nas kwaśna, sądząc po szczawiu i skrzypach. W ten sposób sadziłam borówki amerykańskie (znów mamy klęskę urodzaju), azalie i rododendrony (kwitną co roku przepięknie) i iglaki (nie kwitną, ale rosną zdrowo). A hortensje fochnęły się na mnie http://emots.yetihehe.com/1/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.08.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 bo za bardzo sie z nimi certolilas, moje mam posadzone w piachu, bo taka dupna u mnie ziemia, przysypane kora, raz w roku daje nawoz. zadnych kwasnych dolkow, zadnych udogodnien, zahartowaly sie i zaaklimatyzowaly. kwitna jak szalone. nawet mi sie nie chce ich podlewac, jeszcze zyja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2015 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 no ja swoje cacam w końcu pierwszy raz kwitną na dodatek na jednej hortusi jakaś zmutowana gałązka się pojawiła i ma gigantyczne wręcz kwiatki, pojedynczy płatek kwiatka jest prawie jak pięciozłotówka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2015 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Zetnij ten wyjątkowy kwiat, zasusz, będzie na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Wusia, szacun dla Twojego Małża, schody ekstra!!!!! A płotek kto robił, też Twój Małż, ten biały oczywiście?? Hortencje piękne, to fakt, na szczęście mam dalie i wystarczy mi, że musze o nich pamiętać. Podziwiać i zachwycać się mogę ale mieć ich nie chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Coś o hortensjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Mogę tak jeszcze długo..., ale pokażę coś innego dla odmiany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2015 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 dzięki Brazuniu no wsio małżowe dzieło:) i schody i płotek i płot takoż Agduś super zdjęcia przepiękne hortensje i architektura a te gigantyczne liście bajera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Zupełnie jak w Sprewaldzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 A te parasole/liście to co to? Fajnie to wygląda, chociaż z lekka "Mroczną Puszczę Tolkiena mi przypominają. Wusia, wypożyczyłabyś swojego Małza do tego płotka .... Dobra, już wychodzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.08.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Gunera olbrzymia. Dzieci od razu zaproponowały posadzenie takich w ogrodzie. W sumie mniej koszenia by było... duuuużo mniej...A tak a'propos sadzenia, to jak się czuje Przyjaciel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.08.2015 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 wiesz Brazula jak dla Niego to dzień roboty:rotfl: tylko płotek jak płotek ale nauczyć psa że się za niego nie włazi bardziej ambitne zadanie biorąc pod uwagę że ten płotek rudej do połowy łap sięga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 No ale znając Twoje mozliwości nie wątpię, że wymogłas niewłażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2015 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 ooooooooooo DPS-ia no przeca mam w sobie nieskończone pokłady wrodzonego okrucieństwa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ja pokładów nie mam, moje włażą wszędzie ... Wuśka, przybywaj!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 kiedy tej Twojej bandy jawolów to ja się bojam:rotfl: ale myślę że to by było niezłe doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Nie bojaj, ja Cię obronię!!!!! A poza tym ... no gdzież te pokłady, coooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.09.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Wusia w roli okrutnicy, ahahahah!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 taż Brazula ja mówię o wrodzonym okrucieństwie a nie wrodzonej głupocie b o tylko głupi by się nie bał dwóch owczarków w kupie w tym jedna suka DPS-ia no ja naprawdę potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts