wu 23.09.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 TAR-cia w gratisie:lol2: oj Aguś ale byśmy imprezkę skręciły:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Głupawka bez wspomagania gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 no i jak zdrowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 prawie jak po grzybkach :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 nio albo jakim sianku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 No! Zdrowo i tanio! To kiedy i u kogo? Ja od soboty będę miała wolny pokój. Dziecię wyfruwa na studia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 my w sobote z Wusia bedziemy na zlocie - dokoptujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 no w sobotę to akurat z TAR-cią na zlocie balować będziem:rotfl: ale bardzo dobry pomysł masz tylko TAR-cię zmolestować coby na nasze rejony raczyła zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Wo sobotę dziecko wyprawiam na studia (rano), a później mamy Pola Chwały w Niepołomicach - fajna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Aniele:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 (edytowane) no w sobotę to akurat z TAR-cią na zlocie balować będziem:rotfl: ale bardzo dobry pomysł masz tylko TAR-cię zmolestować coby na nasze rejony raczyła zajechać tylko w wasze i wasze a w moje to? co nie łaska???? poplazujem jodu nawdychamy i takie tam, chyba niezle grzybki mam u siebie na trawniku:cool: Edytowane 27 Września 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 U mnie pod modrzewiem tez się wygupiac można i nawet 2 pokoje do spania będą (z tego samego powodu co i u Agduś), jeśli jednego koty użyczą, bo ich ci on jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 TAR-ciu dzięki Kochana za wszystko:hug: za fantastyczne pogaduchy, za tulanko i za super miejscówkę i obiecuję że u Ciebie poplażujem:lol: Brazula no ja się będę turlać to TAR-ci to może po drodze będzie głupawkę pod modrzewiem zaliczyć i na podsumowanko zlotu;) jak dla mnie zarąbisty był bo super ludzie byli, pogadać można było i serducho ogrzać no i jak dla mnie duży plus dla organizatorów za animatorów, bo frajda dla dzieciaków i czas dla rodziców na życie towarzyskie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 i tak u siebie podziękuję wszystkim wspaniałym ludziom z którymi mogłam się wyściskać na zlocie, z TAR-ciami, Malciami, Nefcią, Rasią, Tolą, AnSi, Yetusiami, Gośkiem, Miraskiem z rodzinką, Króliczkiem, Edzią i jeszcze całym mnóstwem Forumowiczów, których nicków nie pomnę - bo te paskudy organizatory za małym druczkiem popisali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Dobrze Cię było przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 i tak u siebie podziękuję wszystkim wspaniałym ludziom z którymi mogłam się wyściskać na zlocie, z TAR-ciami, Malciami, Nefcią, Rasią, Tolą, AnSi, Yetusiami, Gośkiem, Miraskiem z rodzinką, Króliczkiem, Edzią i jeszcze całym mnóstwem Forumowiczów, których nicków nie pomnę - bo te paskudy organizatory za małym druczkiem popisali;) podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami, bylo fantastycznie, wesolo i w ogole fajnie. i jeszcze Nelusia i Ewka szalona byla w tym swoim eleganckim kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 oooooooooooo TAR-cia jak mogłam podła baba o Nelusi zapomnieć normalnie jak ja tego niemca nienawidzę i słodkie dzieciaczki Nelusiowe i Jej mąż tak Ewka i kapelusz też nie uszli mojej uwadze;) i z Komturem miałam okazję uścisk dłoni wymienić Słonko zabawa była tak przednia żem jak niemowlę zapadła w sen po drodze Nefuś Kochana mnie to wiesz wiecznie mało tulasków i Twojego kojącego głosu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 tez jestem padnieta, duzo emocji, jeszcze wiecej smiechu, az brzuch miesnia dostał biale grzdyle nieprzytomne ze zmeczenia, Witus z takim wyrzutem na mnie patrzy, ze ciagle w rozjazdach. my od 4 tygodni szlajamy sie po hotelach jaki u nas wielki ksiezyc swieci, niestety jestem taka zmeczona, rano praca i nie dam rady zacmienia ogladac a niebo u nas bezchmurne, szkoda ze to nie za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Zostało mi tylko czytać, zazdraszczać i obiecywać sobie, że następnym razem będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Agdusia koniecznie, moze za rok znowu zrobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts