Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tylko Piotrus biedny, bo Wituś taki nietowarzyski. A jak Malka wpadla to sie od razu do niej przykleil i cicho był tylko łeba podsuwal do miziania. On jednak ma jeszcze etap strachu przed dziecmi, chociaz ewidentnie zachowywal sie w stylu i chce i boje sie,

Piotruś i tak ucieszony bo strasznie czekał na mizianie Białasków:rotfl: chociaż trochę sobie pomiział bo On to tak jak ja odpał na punkcie psów ma:rotfl: jak widzi kaukaza sąsiadów to mało nóg nie pogubi tak biegnie do głaskania:rotfl:

no Młody bardzo zadowolony, trochę smutał tym Kopernikiem ale podjął męską decyzję że jedziemy w przyszłym roku zaraz po Jego urodzinach żeby 9 lat miał i żeby nie mogli Mu odmówić udziału w laboratoriach;) a najbardziej cieszył się że miał balona i mógł go dać Mirasowej Księżniczce jak Jej pękł, bo powiedział że Ona smutna była bo siostra i brat mieli a Ona nie

Tu przylazłam, bo własnego wątku nie umiem wygrzebać,a Twój był na wierzchu :)

I przy okazji wirtualnie wpier Ci spuścić, za akcję bladym świtem ;) boga w sercu nie masz ???? ;)

I dzięki dziewczyny - bawiliśmy się przednio - ale w sumie jakie towarzystwo -taka zabawa http://www.miastorybnik.pl/p17/userfiles/image/Halina/calus.gif

Wusia :hug:

przemiło było się z Tobą potulać i naleweczki wylicytowanej napić :)

Za mało czasu na pogadanie...ale tak na wszystkich zlotach jest.

Po 6 godzinach wszyscy stwierdzają, że z nikim się nie pogadało ;)

Yetek z kompletem owłosienia do domu wrócił, tak więc musimy go jeszcze raz dopaść :cool:

Nefer, jak Ty to robisz kobieto...no jak...

charyzma, że klękajcie narody , że o zaczepistości spojrzenia nie wspomnę :)

TAR....przepiękna kobieta :yes: za białaska będę kciuki trzymać nieustannie

Malka, rozczarowała mnie wiekiem:cool: myślałam, że to stateczna kobieta jest,

a to dziewczę takie, że mogę być jej wychowawczynią na koloniach...eee, od wczoraj Malki się nie boję ;)

Cudniste babeczki jesteście, dzięki, że mogłam was poznać :hug:

hihihi racja naleweczke my wszystkie DAMY przy tym stoliczku pilysmy prosto z butelki, chyba nawet i Jetus sie zalapal :D zdaje sie ze Malka tylko ostatni lyk na pamiatke do domu zawiozla.

Mam pomysl fant na nastepna licytacje "ostatni łyk nalewki edziowej ze zlotu z DNA wszystkich pijacych na szyjce butelki":popcorn::lol2:

hihihi racja naleweczke my wszystkie DAMY przy tym stoliczku pilysmy prosto z butelki, chyba nawet i Jetus sie zalapal :D zdaje sie ze Malka tylko ostatni lyk na pamiatke do domu zawiozla.

Mam pomysl fant na nastepna licytacje "ostatni łyk nalewki edziowej ze zlotu z DNA wszystkich pijacych na szyjce butelki":popcorn::lol2:

Przykład "wersalu" dała Edzia. ciągnąc "żywca" z flaszki, to co??? z nalewką się nie będziemy na drobne rozmieniać. Każdy kto się nawinął został poczęstowany - za zdrowie Komtura, a jakże :)

Pomysł z aukcją zacny :) a DNA kilkunastu osób będzie w gratisie :) W takim razie flaszkę zachowuję.

Tola, połachtałaś mi ego tym "dziewczęciem" ale "już się nie boję" samą mnie przeraziło.

Fakt subtelna nie jestem, w kurtuazję się nie bawię, ale by od razu się bać???? no co Ty :D

Malusia złotko Ty moje a kto mi młodą godziną kazał rano przyjść:p

Tolunia Ty nie udawaj że o Jeziorze Łabędzim zapomniałaś:p i po prostu trzeba się znowu spotkać coby się nagadać:hug: a Malka jak to Malka wicher w głowie i szczere serducho;) teraz to mnie nakopie:rotfl;

TAR-cia no Jetuś takoż się załapał;)

Malka no weź się zastanów a jak nas sklonują z tego DNA:rotfl: bać się Malki nooooooooooooooo :rotfl:

Oj tam, zapomniałaś od razu, :cool:

pamiętałam i odtańczyć miałam, ale spódnica tiulowa i baletki w bagażniku zostały to niby jak?

w samych białych rajstopkach?

i co że niby bać się Malki....noo co :rolleyes:

ooooooooooooo no Tolcia od razu mogłaś mówić że w samych rajstopkach:lol: nie sądzę żeby ktokolwiek miał coś przeciwko a najmniej ja:rotfl: no zlituj się jak można bać się Malki:rotfl: toż to sama słodycz byle po paluchach nie deptać:lol2:

No sorry bardzo, ale to jezioro niekonieczniełabędzie to pod modrzewiem miało być!!!! Tola dobrze zrobiła, nie darowałabym Jej takiej zdrady!!!;)

Malka straszna to może być z jednego tylko powodu .... za ładna, cholera jasna!!!!!!!!:p