wu 27.09.2015 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 nooooooo TAR-cia Twoje białe pieściochy są naprawdę ekstra:lol: Agduś koniecznie musisz i nie poprzestać na obiecywaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 nooooooo TAR-cia Twoje białe pieściochy są naprawdę ekstra:lol: tiaaa ekstra wkurzajace:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 mnie nie wkurzały:P tyle całusów dostałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 tylko Piotrus biedny, bo Wituś taki nietowarzyski. A jak Malka wpadla to sie od razu do niej przykleil i cicho był tylko łeba podsuwal do miziania. On jednak ma jeszcze etap strachu przed dziecmi, chociaz ewidentnie zachowywal sie w stylu i chce i boje sie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Piotruś i tak ucieszony bo strasznie czekał na mizianie Białasków:rotfl: chociaż trochę sobie pomiział bo On to tak jak ja odpał na punkcie psów ma:rotfl: jak widzi kaukaza sąsiadów to mało nóg nie pogubi tak biegnie do głaskania:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 a jak mlody, przezywal cos, bo bawił sie z dzieciakami niemal tak dobrze jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 no Młody bardzo zadowolony, trochę smutał tym Kopernikiem ale podjął męską decyzję że jedziemy w przyszłym roku zaraz po Jego urodzinach żeby 9 lat miał i żeby nie mogli Mu odmówić udziału w laboratoriach;) a najbardziej cieszył się że miał balona i mógł go dać Mirasowej Księżniczce jak Jej pękł, bo powiedział że Ona smutna była bo siostra i brat mieli a Ona nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 i brawo, dobrze go wychowujesz. fajny chłopak:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 dziękować jakoś tam próbuję, czasem ja Jego czasem On mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Tu przylazłam, bo własnego wątku nie umiem wygrzebać,a Twój był na wierzchu I przy okazji wirtualnie wpier Ci spuścić, za akcję bladym świtem boga w sercu nie masz ???? I dzięki dziewczyny - bawiliśmy się przednio - ale w sumie jakie towarzystwo -taka zabawa http://www.miastorybnik.pl/p17/userfiles/image/Halina/calus.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 pewnie nie ma matko ledwo z wyrka dzis sie zwloklam, jajka mi nie służą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.09.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Wusia przemiło było się z Tobą potulać i naleweczki wylicytowanej napić Za mało czasu na pogadanie...ale tak na wszystkich zlotach jest. Po 6 godzinach wszyscy stwierdzają, że z nikim się nie pogadało Yetek z kompletem owłosienia do domu wrócił, tak więc musimy go jeszcze raz dopaść Nefer, jak Ty to robisz kobieto...no jak... charyzma, że klękajcie narody , że o zaczepistości spojrzenia nie wspomnę TAR....przepiękna kobieta za białaska będę kciuki trzymać nieustannie Malka, rozczarowała mnie wiekiem:cool: myślałam, że to stateczna kobieta jest, a to dziewczę takie, że mogę być jej wychowawczynią na koloniach...eee, od wczoraj Malki się nie boję Cudniste babeczki jesteście, dzięki, że mogłam was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 hihihi racja naleweczke my wszystkie DAMY przy tym stoliczku pilysmy prosto z butelki, chyba nawet i Jetus sie zalapal zdaje sie ze Malka tylko ostatni lyk na pamiatke do domu zawiozla. Mam pomysl fant na nastepna licytacje "ostatni łyk nalewki edziowej ze zlotu z DNA wszystkich pijacych na szyjce butelki":popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 hihihi racja naleweczke my wszystkie DAMY przy tym stoliczku pilysmy prosto z butelki, chyba nawet i Jetus sie zalapal zdaje sie ze Malka tylko ostatni lyk na pamiatke do domu zawiozla. Mam pomysl fant na nastepna licytacje "ostatni łyk nalewki edziowej ze zlotu z DNA wszystkich pijacych na szyjce butelki":popcorn: Przykład "wersalu" dała Edzia. ciągnąc "żywca" z flaszki, to co??? z nalewką się nie będziemy na drobne rozmieniać. Każdy kto się nawinął został poczęstowany - za zdrowie Komtura, a jakże Pomysł z aukcją zacny a DNA kilkunastu osób będzie w gratisie W takim razie flaszkę zachowuję. Tola, połachtałaś mi ego tym "dziewczęciem" ale "już się nie boję" samą mnie przeraziło. Fakt subtelna nie jestem, w kurtuazję się nie bawię, ale by od razu się bać???? no co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2015 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Malusia złotko Ty moje a kto mi młodą godziną kazał rano przyjść Tolunia Ty nie udawaj że o Jeziorze Łabędzim zapomniałaś i po prostu trzeba się znowu spotkać coby się nagadać a Malka jak to Malka wicher w głowie i szczere serducho;) teraz to mnie nakopie:rotfl; TAR-cia no Jetuś takoż się załapał Malka no weź się zastanów a jak nas sklonują z tego DNA:rotfl: bać się Malki nooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.09.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Oj tam, zapomniałaś od razu, pamiętałam i odtańczyć miałam, ale spódnica tiulowa i baletki w bagażniku zostały to niby jak? w samych białych rajstopkach? i co że niby bać się Malki....noo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 ooooooooooooo no Tolcia od razu mogłaś mówić że w samych rajstopkach:lol: nie sądzę żeby ktokolwiek miał coś przeciwko a najmniej ja:rotfl: no zlituj się jak można bać się Malki:rotfl: toż to sama słodycz byle po paluchach nie deptać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 No sorry bardzo, ale to jezioro niekonieczniełabędzie to pod modrzewiem miało być!!!! Tola dobrze zrobiła, nie darowałabym Jej takiej zdrady!!! Malka straszna to może być z jednego tylko powodu .... za ładna, cholera jasna!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 fakt i do tego obrzydliwie młoda:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Chamsko, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts