Moose 29.09.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Paskustwo... obrzydlistwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2015 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Bardzo śmieszne, bardzo Wusia, czy my czasem aby z jednego rocznika nie jesteśmy ?? tak mi coś świta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 z jednego rocznika, czy podobnego, to i tak tego rocznika nienawidzę za odległy od mojego. Jezioroniełabędzie pod modrzewiem? ...nie wiem czy z kolei Królik by mi to darował Tak czy siak, zawsze komuś się narażam, całe szczęście że Malkowych pantofelków nie podeptałam, wtedy to jak nic musiałbym uchodźcą zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ciekawam, gdzież Ty byś ujść chciała ... masz jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 DPS-ia i Osia no ogólnie smutek;) Malka weź mnie nie dobijaj bo jak tak to ja przy Tobie matuzalem wyglądem:bash: Tolcia no weź na oko to Ty baaaaaaaardzo blisko tego rocznika:lol: Brazula jak Ci Tola poda to się podziel;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Tola, te pantofelki, które porzuciłam pod krzesło śmiało mogłaś deptać nawet mocno destrukcyjnie, wtedy by mi nie przyszło do głowy po raz kolejny ich przyodziewać :bash:Ja jednak mam czasem skłonności samobójcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Malka weź mnie nie dobijaj bo jak tak to ja przy Tobie matuzalem wyglądem:bash: Pieprzysz Ciotka jak potłuczona. Tolcia no weź na oko to Ty baaaaaaaardzo blisko tego rocznika:lol: A tu akurat mądrze prawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 stolyca mi się na mózg rzuca:rotfl: wiem Malka co mówię Ty góra na 25 wyglądasz a ja to żal wspomnieć Kopciuszku pantofelki może nie wygodne ale jaki efektowny look zapodały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 zapodajac znowu swoja wyjatkowa skromnosc: to ja jestem najmlodsza - zeby uciac wszelkie spekulacje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 A to akurat widać Wuśka 25 :rotfl::rotfl::rotfl: Tak mi mów, tak mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 dzieciarnia i tyle a z tym na "oko" Wusia, to wiesz, moja mama próbowała być miła i rzuciła tekstem, że jak idziemy z córką razem, to z tyłu wyglądam jak jej siostra. Z tyłu... Braza, teren ewentualnego uchodźctwa mam obcykany, ale to maxtajemna informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 TAR-cia no jak kurde balans ja się ciągle zastanawiam ile masz lat bo ni czorta rozkimnić nie mogę Malcia no obrzydliwie młodocianie wyglądasz zresztą Twój połówek takoż Tolcia czy Ty mnie sugerujesz żem ślepawa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja mam nawet dwa takie tereny, ale to też top secret! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Co do ślepawości albo i ślepoty to mnie nikt nie przeskoczy, więc ucinam dyskusję w temacie ocznym. Wiekowo też jakoś bliżej mnie do Toli. Bo to dobry rocznik jest, ten Tolowy i te jeszcze starsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 oj tam, ślepawa od razu, ustalmy że przesadnie uprzejma w ocenach, no ale ja się tą uprzejmością poupajam, co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja mam nawet dwa takie tereny, ale to też top secret! może któryś z nich to ten wspólny? jakby co to się skrzykniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Toluś ja jak mówię to prawdę mówię bo jak mi coś nie leży to nic nie mówię DPS-ia no proszę Cię masz całą kupę zalet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 może któryś z nich to ten wspólny? jakby co to się skrzykniemy A jassssneeee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja mam nawet dwa takie tereny, ale to też top secret! Niemcy i Szwecja ostatnio w modzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Kupę... mam, no jasne, że mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts