EDZIA 30.09.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Co do ślepawości albo i ślepoty to mnie nikt nie przeskoczy, więc ucinam dyskusję w temacie ocznym. Wiekowo też jakoś bliżej mnie do Toli. Bo to dobry rocznik jest, ten Tolowy i te jeszcze starsze! Tak, tak DPS pod tymi jeszcze starszymi od Toli rocznikami siem podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Niemcy i Szwecja ostatnio w modzie:) GB tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2015 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 No.Też mam plan B, uchodzić... Et, nie ma co smucić teraz, choć rzeczywistość na bank nas dopadnie z Sołtysem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nie trafione! Miłego dzionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.10.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ale tu ruch z rańca, jak w Rzymie Wszystkie jesteście młode i piękne, a do tego zdolne. Chałupy pobudowały, ogródki pozakładały... Kobiety z charakterem lub jajami, jak kto woli Przyszłam Wam zdjęcia poprzesyłać na privki. Chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.10.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 wusia, dziękuję za wszystko, było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.10.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 GB Szwecja Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Tola Twoj kierunek akurat chyba znam ale my nie zamierzamy uchodzic,bo wszedzie dobrze gdzie nas nie ma a w ogole to ja mam zawsze te scene przed oczami: https://youtu.be/9mpanfhinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ale się tu sekretnie zrobiło, półsłówkami gadają tylko, tajemnice ukrywają...A weźcie Wy wszystkie się tymi rocznikami pochwalcie i będzie spokój, bo na razie wychodzi z każdego posta, że jego autorka jest starsza od pozostałych. No to jakby tak pierwsza się ujawniła, to ostatnia wyjdzie na Matuzalema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nelli - JA chcę zdjęcia, dawaj, kochaniutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Neluś jak super było to czamu oczęta ku niebu wznosisz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Kupę... mam, no jasne, że mam... Pirszy roz widza, żeby się ktoś tak z klocka cieszył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.10.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Neluś jak super było to czamu oczęta ku niebu wznosisz:( A widzisz.... ja zupełnie inaczej odbieram tego emotka Dla mnie to te oczka, tak jakby wspominają i cieszą się na te wspomnienia, czyli coś takiego wyraża: "Hmm". albo "Mniam" Zobacz wusia, jak różnie można coś odebrać patrząc na to samo. Także nie smutaj mi się już nic a nic I przychodzę z dobrą wiadomością Znalazłam resztę zdjęć, były rozsypane po całym albumie "Warszawa" i jak Wam przesyłałam to je pominęłam. Także zaraz przesyłam dziewczynki i Miras:D część drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Neluś jak dobrze że ja tylko socek jabłkowy to pamiętałam że czegoś brakuje:lol: znaczy te oczka w kierunku raju wznoszone:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.10.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 DPSiu jeśli o mnie chodzi to no problem, tylko czy nasze forumki mi pozwalają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nelcia czekam na reszte foteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 TAR-cia no ja już wyoglądałam Neluś dzięki Słonko:hug: ta Twoja Kruszynka to sama słodycz i uśmiech:lol: a jeśli chodzi o zdjęcia dla DPS-i to ja nie mam nic przeciwko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 no to wez mi wyslij linka co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nelcia wrzuciła tam gdzie te pierwsze były:) ale uś wysyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 wlasnie skumalam ale to z emocji, ktore mna targaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts