Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

Co do ślepawości albo i ślepoty to mnie nikt nie przeskoczy, więc ucinam dyskusję w temacie ocznym.

Wiekowo też jakoś bliżej mnie do Toli.

Bo to dobry rocznik jest, ten Tolowy i te jeszcze starsze! :p

Tak, tak DPS pod tymi jeszcze starszymi od Toli rocznikami siem podpisuję:wiggle:

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale tu ruch z rańca, jak w Rzymie :p

Wszystkie jesteście młode i piękne, a do tego zdolne. Chałupy pobudowały, ogródki pozakładały... Kobiety z charakterem lub jajami, jak kto woli :)

Przyszłam Wam zdjęcia poprzesyłać na privki. Chcecie? :p

Ale się tu sekretnie zrobiło, półsłówkami gadają tylko, tajemnice ukrywają...

A weźcie Wy wszystkie się tymi rocznikami pochwalcie i będzie spokój, bo na razie wychodzi z każdego posta, że jego autorka jest starsza od pozostałych. No to jakby tak pierwsza się ujawniła, to ostatnia wyjdzie na Matuzalema!

Neluś jak super było to czamu oczęta ku niebu wznosisz:(

A widzisz.... ja zupełnie inaczej odbieram tego emotka :) Dla mnie to te oczka, tak jakby wspominają i cieszą się na te wspomnienia, czyli coś takiego wyraża: "Hmm". albo "Mniam"

Zobacz wusia, jak różnie można coś odebrać patrząc na to samo. Także nie smutaj mi się już nic a nic :)

I przychodzę z dobrą wiadomością :)

Znalazłam resztę zdjęć, były rozsypane po całym albumie "Warszawa" i jak Wam przesyłałam to je pominęłam. Także zaraz przesyłam dziewczynki i Miras:D część drugą :)