wu 01.10.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 jesteś rozgrzeszona:lol2: dobra Piękna coby Cię tak nieco wyluzować potrzebuję niezbyt wysokich, wieloletnich, niewymagających badyli które będą kwitły tak od sierpnia do zimy koniecznie w kolorach niebieski, żółty, fioletowy ale raczej ciemny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 marcinki i chryzantemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 jakieś odmiany chryzantem polecasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 no ja akurat mam no name różowe, miodowo złote, limonkowe i takie wzorzyste limonkowo-różowe, rózowe w paski biale. akurat chryzantemy bardzo lubie, wdzieczne niewymagajace i do tego sliczne kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 różowe odpadają no nawet tym razem limonkowo-różowe odpadają chociaż uwielbiam to zestawienie;) muszę się za nimi oglądnąć tylko nie wiem czy takie w doniczkach kupione w sklepie się nadadzą zakopać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 TARcia a skąd je bierzesz, te chryzantemy?? Ja chętnie tez przytulę! A powiedz mi jeszcze, czy Marcinki to są tylko fioletowe, różowe i białe czy może jeszcze jakieś??? Siemka wieczorna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ja mam wlasnie takie kupione w sklepie i zakopane w doniczce, najladniejsze chryzantemy sa przy cmentarzach a tu masz katalog producenta http://www.chryzantemy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 no właśnie widziałam bardzo ładne w kauflandzie i siem zastanawiałam bo mnie kolorków potrzeba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 TARcia a skąd je bierzesz, te chryzantemy?? Ja chętnie tez przytulę! A powiedz mi jeszcze, czy Marcinki to są tylko fioletowe, różowe i białe czy może jeszcze jakieś??? Siemka wieczorna! chryzantemy ze sklepu i od mamy marcinki mam w kolorach: biały, fioletowo-granatowy, śłiwkowo-czarne, różowe jasne, różowe oczojebne, rożowo-różowe - tego rozu mam z 8 koloró, to samo fioletów i niebieskosci. od niskich po takie o wysokości 160 cm. wstawiłam czesc w galerii bo zaczynaja kwitnac, sa pojedyncze, wieloplatkowe z roznymi kolorkami oczka. mam te wszystkie plus pare innych stad: http://www.byliny-olsztyn.pl/katalog/byliny-a/page/5/ sa jeszcze na poprzedniej i nastepnej stronie, mam astry nowobelgijskie, nowoangielskie i te najzwyklejsze lubie je bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 noooooooooooo piękne muszę sobie zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.10.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ...nie wiem czy z kolei Królik by mi to darował ... Tobie???... Wusia, nie wiem co naklikać ...mam wrażenie, że znamy się od...zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 teraz to ja nie wiem co więc się skromnie zarumienię może gdzieś kiedyś już się znaliśmy bo takie samo mam odczucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.10.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Kochane forumki, resztę fotek dołożyłam do tego samego albumu, w którym są te pierwsze. To ja juz nie będę posyłała priwków, ok. Jakby ktoś pytał, to proszę udzielcie mu tej informacji Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 oczywiście Słonko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 No żesz, fajnie było, a ja w pracy... Trudno, muszę jakoś to przeboleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Pirszy roz widza, żeby się ktoś tak z klocka cieszył... Kochana - kupa to jedna z najważniejszych spraw w życiu! Kuopy trza się trzymać, kupy nikt nie ruszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Z kupą to Depsia ma rację, jak się człowiek trzyma to nikt człowieka nie ruszy!!!!! TARcia za ten link do astrów ja moge Cię na rękach nosić ale nie wiem, co Szanowny zrobi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Z kupą to Depsia ma rację, jak się człowiek trzyma to nikt człowieka nie ruszy!!!!! TARcia za ten link do astrów ja moge Cię na rękach nosić ale nie wiem, co Szanowny zrobi .... bedzie Cie musiał złozyc do kupy, bo mozesz sie polamac pod moim ciezarem:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 TARcia , a białych nie masz ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts