wu 02.10.2015 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ja to zawsze mówię że jak nie wiesz co zrobić to się skup bo kupy nikt nie ruszy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 TARcia , a białych nie masz ode mnie? nie, od Ciebie mam tylko kosacce i liliowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 oj dziewczeta gowniane tematy poruszacie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 i wiecie co?zabalowalam na zlocie i skonczylam jako bezdomna:D:lol: nareszcie:p Wusia szczegolne podziekowania naleza sie Tobie za namowienie, Malce za to ze potrafi sprowadzic czlowieka do zluzowania posladow.I wszystkim, ktorzy podtrzymywali mnie na duchu i trzymali kciuki, wszystkim czarownicom i wiedzmom. Dziekuje :hug:Jestem w euforii i nie wiem co z tym zrobic, zaraz zawału dostane (oby nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 (edytowane) Zawał to sobie daruj, a za bezdomność się napijmy Edytowane 2 Października 2015 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2015 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Oooo, Tarcia - gratuluję bezdomności, kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 dzieki, dzieki pijemy i wloczymy sie od piatku, najpierw z kupujacymi, potem trzeba bylo w koncu powiadomic rodzine, potem z sasiadami ktorzy wyraznie byli zasmuceni. przed nami upiornie meczacy miesiac, a domow do wynajecia wcale nie ma tak wiele. troche zaczyanm wymiekac, bo jeszcze pakowanie i srylion formalnosci przed nami, no i rownoczesnie trzeba nowa budowe zaczynac:o dziennik zaloze jak ochlone i sie ogarne z papierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Skoro napisałaś to zawał sobie darowałaś. No i git! Wspieram Cię myślami i ... do przodu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2015 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No będzie męcząco, ale przecież wiedziałaś o tym. Tego chciałaś, w imię lepszej przyszłości! Sztandary w dłoń i naprzód, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2015 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 TAR-cia no kto jak nie Ty no i w końcu jakby nie było masz nas tylko nie wiem czy to powód do radości czy rozpaczy:rotfl: forum mnie do szału doprowadziło:mad: albo nie da mi się zalogować albo jak da to i tak nic napisać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ja się loguję bez problemów, ale z wklejaniem zdjęć czysta rozpacz jest. Tarcia, nie wiem, o co biega, ale trzymam kciuki. Wusia, wybaczysz, mam nadzieję - jeżeli ktoś ma ochotę, to proszę o podpisanie petycji: http://www.petycjeonline.com/stop_dla_zniszczenia_warszawskiego_teatru_kamienica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Trzymaj Agdus, trzymaj bo potrzebne mi wsparcie, sprzedalismy dom i musze sie juz wyprowadzac i zaczynac budowe, wszystko na jakis nienormalnych wariackich papierach a tu mi zdrowie zaczyna szwankowac:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Wszystko jest do ogarnięcia, tylko ze zdrowiem się nie wygłupiaj!No i szybko lokum szukaj, żebyś adres mogła podać, bo królik już się zaczął robić. Znaczy ta łatwiejsza - cielesna część. O ubranku zaczynam myśleć i muszę się pospieszyć (zaraz za kończeniem drugiej poduszki jest w kolejce), bo już się dziecię pierworodne o narzutę upomina, a taka narzuta to duuuża rzecz... Tym bardziej, że nie mam wzoru, a jeżeli ja sama wzór wymyślę, to... klękajcie narody - na pewno sobie tak dowalę, że będę rok nad tym siedziała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 zdrowie ogarne za miesiac jak sie uspokoi, po prostu teraz zwyczajnie boje sie isc. nalewka sie maceruje o adres sie nie martw, moze byc wysyłka, do pracy przynajmniej listonosz przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Za miesiąc to Twoje zdrowie TARciu może się na Ciebie wypiąć ... tfu! tfu! tfu! Wymyslaj Agdus wzór, lubię słuchać, gdy sama na siebie obelgi rzucasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2015 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 TAR-cia jak słowo daję zaraz Cię doopsko rozboli:mad: bo Ci powiem słodziutko jak Malka mnie sp.... do lekarza:mad: już chociaż Ty mnie Kobieto nie denerwuj:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 doobra nooo, na razie mialam konsultacje telefoniczna i tak musze poczekac co najmniej 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2015 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 normalnie no nie strzymam:mad: jak 2 tygodnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts