Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i wiecie co?

zabalowalam na zlocie i skonczylam jako bezdomna:D:lol: nareszcie:p Wusia szczegolne podziekowania naleza sie Tobie za namowienie, Malce za to ze potrafi sprowadzic czlowieka do zluzowania posladow.I wszystkim, ktorzy podtrzymywali mnie na duchu i trzymali kciuki, wszystkim czarownicom i wiedzmom. Dziekuje :hug:Jestem w euforii i nie wiem co z tym zrobic, zaraz zawału dostane (oby nie)

dzieki, dzieki :) pijemy i wloczymy sie od piatku, najpierw z kupujacymi, potem trzeba bylo w koncu powiadomic rodzine, potem z sasiadami ktorzy wyraznie byli zasmuceni. przed nami upiornie meczacy miesiac, a domow do wynajecia wcale nie ma tak wiele. troche zaczyanm wymiekac, bo jeszcze pakowanie i srylion formalnosci przed nami, no i rownoczesnie trzeba nowa budowe zaczynac:o dziennik zaloze jak ochlone i sie ogarne z papierami.:rolleyes:

Ja się loguję bez problemów, ale z wklejaniem zdjęć czysta rozpacz jest.

Tarcia, nie wiem, o co biega, ale trzymam kciuki.

Wusia, wybaczysz, mam nadzieję - jeżeli ktoś ma ochotę, to proszę o podpisanie petycji:

http://www.petycjeonline.com/stop_dla_zniszczenia_warszawskiego_teatru_kamienica

Wszystko jest do ogarnięcia, tylko ze zdrowiem się nie wygłupiaj!

No i szybko lokum szukaj, żebyś adres mogła podać, bo królik już się zaczął robić. Znaczy ta łatwiejsza - cielesna część. O ubranku zaczynam myśleć i muszę się pospieszyć (zaraz za kończeniem drugiej poduszki jest w kolejce), bo już się dziecię pierworodne o narzutę upomina, a taka narzuta to duuuża rzecz... Tym bardziej, że nie mam wzoru, a jeżeli ja sama wzór wymyślę, to... klękajcie narody - na pewno sobie tak dowalę, że będę rok nad tym siedziała!