TAR 05.10.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 no tak, zwyczajnie, nie drzyj sie, bo cie gardlo rozboli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 aaa i chwilowo nie dzwon bo leze u gory i nie chce mi sie po fona zlazic na dol, psi mnie w stopy grzeja i spia to nie bede sie teraz na leb na szyje targac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 no sama kazałaś mi kogoś opiertenteges;) na ukojenie nerwów:P a z tym telefonem to geniusz zbrodni z Ciebie:rotfl: jutro zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ubawiłam się po pachy, ganiając po wewątkach za Wusią, która Tarcię do lekarza goni. Nie wiem, czy sobie zdajesz sprawę z tego, że jesteś cholernie mało wiarygodna pokrzykując na kogokolwiek "do lekarza marsz!". Tarcia, dzisiaj od samego rana miałam zamiar siąść do szycia. I nie wiem, jak się to stało, że zapier... cały dzień robiąc po dwie rzeczy na raz, a prawie żadnej z tych zaplanowanych wcześniej nawet nie zaczęłam. Zawsze twierdziłam, że planowanie to słaba rzecz. O kurde, muszę jeszcze pranie powiesić...No ale spoko, na jutro zaplanowałam szycie... Braza, Ty mnie nie denerwuj, bo jak wzór z trójkącików wymyśliłam, to na zmianę klęłam i ćwiczyłam się w byciu jak kwiat lotosu na gładkiej powierzchni jeziora. I nie wiem, czy jeszcze będę miała ochotę się w tym ćwiczyć... (znaczy muszę, bo mi jeszcze trochę pociętych trójkątów zostało i dwie małe, gołe poduszki). Może tak, a może nie... Przed wakacjami...Kurczę, wychodzi mi, że ten bardziej porąbany wzór na narzutę jest ładniejszy, niż ten prostszy. Czemu tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ubawiłam się po pachy, ganiając po wewątkach za Wusią, która Tarcię do lekarza goni. Nie wiem, czy sobie zdajesz sprawę z tego, że jesteś cholernie mało wiarygodna pokrzykując na kogokolwiek "do lekarza marsz!". Nie ganiałam po wątkach.. ale jak tu czytam.. to to samo pomyślałam o WUsi..... Mam sama swoje wyniki.. byłam u lekarza i psińco.. raz miała wolne, potem zaczęła przyjmować 1.10, nie dostałam się, poszłam kolejnego dnia.. a ona nie przyjmuje aż do 9.10... a ja chce ogłupieć... Planowana wizyta koniec stycznia... Muszę wykupić pakiet rodzinny prywatny, bo oszalejemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Podobnie jak mało wiarygodna byłaby Wusia, namawiająca kogokolwiek do zwolnienia tempa i do odpoczynku. Ażem sama się ubawiła tę wizją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 (edytowane) Agdus mowilam Ci nie szalej, nalewka sie nie przyspieszy od tego zaczyna koloru nabierac, jak dojdzie do ciemnego bursztynu to znak ze mozna wyciagac i klarowac. co najmniej ze 4-5 tygodni jeszcze (tak obstawiam) ale nie pozalujesz. na swieta kieliszeczek na trawienie - bajka, no i klimat pomarancze, kawa, wanilia (prawdziwa, nie wanilina), gozdziczek, rodzynki, ciut miodu. mhmmm chyba dla siebie tez nastawie Edytowane 6 Października 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 normalnie mam ślinotok:lol: a teraz się idę zamknąć w sobie jak można się tak z człowieka natrząsać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 jak widac mozna, kiedys tez cie poczestuje taka nalewka juz nie becz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Klucz masz cobys się otworzyć mogła http://www.tuchow.pl/wp-content/uploads/2008/09/klucz.jpg A gdyby sie okazało, że się zamek zapiekł ... http://www.zielonyogrodek.pl/images/media2/1753klucz_plaskooczkowy_z_grzechotka_Stanley.jpg ...do okna mam bliżej dobrze, że to parter .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 o WD zapomniałas http://www.gwjcompany.com/images/V_W_X_Y_Z/WD-40%20group.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 doszłam do wniosku że się zwalniam, normalnie mnie już dzisiaj dobili:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 I tak tego nie zrobisz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 zrobię, już szukam roboty:mad: a jak mnie jeszcze bardziej wprawią w stan euforii to nawet nie poczekam żeby nową znaleźć tylko walnę drzwiami:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 masz racje Wusia, w dupie ich miej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 wiesz TAR-cia moja cierpliwość jak Ocean Spokojny a głupota jeszcze większa ale i ocean ma jakieś granice, już klepię trzy etaty a jeszcze chwila i mi 4 dołożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 a ja wciaz lokum nie znalazlam, ogladalismy domy i mieszkania, to po prostu szok jakie ludzie nory wystawiaja za srylion kasy. a w tych norach zbieranina mebli "chws", ze tez posrednicy takie szity pokazuja, zwlaszcza ze okreslilam swoje preferencje. to co w miare mi sie podobalo to zeszlo w dzien po wystawieniu, jutro i pojutrze jade ogladac dalej - na dzis mam zarezerwowany dom - blizniak do konca tygodnia ale cena ciut wysoka jak dla mnie wiec szukam dalej, moze do soboty znajde cos innego. masakra jakas:bash::bash:a czas plynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 no bo to tak zawsze jest jak potrzebne nie było to pełno fajnych lokali a jak potrzeba to nie ma:( ale wiesz Kochana zawsze możesz wziąć to co jest teraz w miarę pasujące i na spokojnie poszukać tego co się idealnie wpasuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 o nieeeee jak juz z tymi bambetlami mam sie przeprowadzac ty tylko raz, nienawidze przeprowadzek i pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 no tak by było idealnie ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma a doprowadzić się do obłędu że już na gwałt mieć muszę to łatwo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts