TAR 06.10.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 (edytowane) i wiesz jest jeszcze cos takiego jak kaucja i negocjujemy ceny jesli najem jest co najmniej na 12 m-cy inaczej sie gada, a za miesiac czy dwa to na stowe kaucje mi obetna albo wcale nie zwroca. problemem sa za male metraze i umeblowanie, po co mi mieszkanie umeblowane, mam dosc swoich gratow. tylko jeden facet zadeklarowal usuniecie swoich bambetli i psy mu nie przeszkadzaja pojutrze jedziemy na ogladanie jego propozycji, na zdjeciach wyglada ok., metraz tez w miare, lokalizacja tez mi odpowiada, blisko do pracy i na budowe. jakos sie scisniemy, na regaly garazowe, graty ogrodowe moze najme magazyn albo w firmie uprosze szefa by mi pozwolil przetrzymac gdzies na magazynie. Edytowane 6 Października 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 no tak jak zerwiesz umowę bez dobrych podstaw to tak po kaucji i tak dalej mogą się przelecieć ale mam nadzieję że wszystko się ułoży i znajdziesz coś odpowiedniego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Tarcia, ja na nalewkę poczekam cierpliwie, a królika wyślę, kiedy go pozszywam z kawałków (na razie wygląda jak ofiara sadysty) i ubiorę. Chociaż przyznam, że od samego opisu ślinotoku dostałam...No i życzę Ci z całego serca, żeby naleweczka dojrzewała spokojnie w tanim i miłym lokum. Wusia, mam nadzieję, że teraz szukasz jednego etatu, a jeżeli już koniecznzie trzech na raz, to trzy razy płatnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Agdus tak wygladala przygotowana na ktorąś z aukcji, smaku i zapachu nie umiem pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ja mam dobrze rozwiniętą wyobraźnię i opis mi wystarczył, żeby się zaślinić, ale zdjęcie artystyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Agduś chwilowo interesuje mnie każda praca płatna chociaż tyle co aktualna, a teraz też zasadniczo pracuję na jeden etat bo góra nie widzi problemu i ich to nie obchodzi ile jest osób a każdy ma zapisane że ma wykonywać dodatkowe czynność na polecenie i tyle ale już mam dosyć to mnie przerosło:mad: TAR-cia no jęzor mi wisi do pasa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Naleweczka i brzmi i wygląda niezwykle apetycznie. Wusia - obyś zrealizowała ten plan zmiany, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Wuska, Ty sobie zwolnienie lekarskie weź na to poszukiwanie pracy, wyluzujesz się, zrelaksujesz i zupełnie innym okiem spojrzysz!!!!Trzymam kciuki!!!!! Zdjęcie naleweczki nawet mnie ruszyło .... piekne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 no są 3 warianty:1 - ja się zwolnię bo nie wytrzymam,2 - mnie zwolnią bo nie wytrzymam i chlapnę ozorem co myślę o tym wszystkim,3 - zakatrupię kogoś w tak zwanym międzyczasie i mnie zamkną i będę mieć święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Polecam inną:1. bierzesz zwolnienie i szukasz pracy2. mając nową pracę, mówisz, co myślisz o starej3. rzucasz wypowiedzeniem Ukatrupianie kogokolwiek zdecydowanie odradzam - nawet za zbrodnię w afekcie się siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ad 3 - gdybyś to zrobiła po pierwszym "wkurwie" w pracy już byś wyszła za dobre sprawowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2015 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 jakbym zrobiła ad 3 zanim poszłam do pracy to bez łaski niedługo bym wyszła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 jesli ktos jest chetny na te wspaniała nalewkę to proponuje wziac udzial w aukcji dla Tomka, półliterek wystawilam, do świąt powinna sie wyprodukowac zachecam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?242116-Tu-licytujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Zakatrupiac się nie opłaca, Malka ma rację, było to zrobic po pierwszym wkurwie!! Teraz bierz zwolnienie i .... szuuuuuukajjjjjjj!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2015 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 póki co szukam bez zwolnienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 szukaj nie ma co sie opitalac i patrzec wstecz, dobrze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2015 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 pewnie że tak Kochana z Wami łatwiej:hug: a jak Wam idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 jakos idzie wynajelismy mieszkanie troche male ale nic lepszego nie bylo, teraz sie glowie jak wtloczyc 170 m do 75 T. juz jutro zacznie rozkrecac komodki w jednym z pokoi, no bo nijak tam nie wejda a nam nie beda chwilowo potrzebne, w nich mamy segregatory, ktore zostana na razie w kartonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 uuuuuuuuuuu to paskudnie:( ale dacie radę ja miałam łatwiejszy problem;) jak z 29 m.kw zapełnić całą chałupę:rotfl; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts