TAR 10.10.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 na naszym rynku jest straszna posucha z duzymi mieszkaniami do tego w dobrym standardzie i nieumeblowanymi i jeszcze we wlasciwej lokalizacji. ogladalam wczoraj 85 metrowe - zalamka, wilgotne, grzyb po scianie i niby po remoncie, rzeczywiscie kuchnia ladna, lazienka tez niezla ale w pokojach smierdzialo stechlizna - to nie dla mnie i jak ono mialo 85 metrow to ja jestem ruska ksiezniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2015 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 no nie Ty musisz mieć suchutko bo byś się wykończyła:( kiedy zaczynacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 za tydzien bede miala dokladny harmonogram prac ps. nie wiem czy zauwazylas ze dziennik juz jest a ciebie jeszcze nie bylo w odwiedzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 a gdzie tam ślepa komenda:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Też nie zauważyłam, ale już otwieram i zaczynam obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2015 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 zapowiadali pierwszy śnieg w tym roku?? zapowiadali:( no ale kto jego prosił żeby u mnie sypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 u nas tylko minus 5, opon zimowych ciagle nie mam. mam nadzieje ze te zajawki zimy to tylko straszenie i u mnie zimy nie bedzie, niech jest u tych ktorzy lubia ja potrzebuje lekkiej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2015 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 u mnie ciągle sypie, kole 1 stopnia na plusie a ślisko że klękajcie narody:mad: opony zimowe jeszcze zdatne do jazdy mam więc to kwestia przekładki ale znowu dumanie czy już czy jeszcze;) no ja Ci życzę leciutkiej coby się pięknie działo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 no ja mam nowe auto zimowych w pakiecie nie dostalam musze jakies kupic, bozeeeee jak mnie wkurzaja te wszystkie czujniki parkowania a ostatnio cisnienia opon wrrrr. za madry ten samochod;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 aaa no i dzieki za leciutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2015 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 no jaka właścicielka taki samochód;) no wiesz leciutka żeby patrzeć jak mury rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.10.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Paradoksalnie to może być pierwszy i ostatni śnieg w końcówce roku . A panikarze stoją już w godzinnych kolejkach przed warsztatami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 oby to byly prorocze slowa Ognisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Niech się dzieje wola nieba, na jutro umówiłam się na wymianę! A co, taka przewidująca się zrobiłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ja sobie zmienię spokojnie jak szał macicy minie niektórym, póki co pojeżdżę ostrożnie:) Ognisty u TAR-ci niech nie pada śnieg a ja u siebie bym kciała jednakowoż sporo śniegu z uwagi na suszę tegoroczną i tak 5 do max 10 stopni mrozika, a co taki koncert życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Sporo śniegu poproszę, żeby wreszcie te biegówki rok temu kupione wypróbować. Mrozy lepiej takie bez przesady, żeby nie marznąć na tych biegówkach ani na zjazdówkach poproszę. A co? Jak lista życzeń, to lista życzeń! U nas zdrowo posypało, drzewa liściaste się łamią. Andrzej rano biegusiem koła zmieniał, bo się do Wieliczki wybierał. Tam po drodze taka górka jest, na której się dawniej tiry rozkraczały po pierwszym śniegu. Teraz tiry autostradą jeżdżą raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Nie powiem, żebym straszliwie tęskniła do zimy i śniegu ale na święta może być. Szanowny w grudniu zwala do domu, bedzie komu odśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Tamtego śnieżnego Sylwestra u Was nie zapomnę - cudnie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2015 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 aaaaaaaaaaaaa jaką miałam zarąbistą sobotę spotkałam się z Malcią i przytargałam do domu moje wyczekane długo duuuuuuuuże roślinki w tym przecudnego judaszowca:lol2: narobilim się jak 3 osły przy sadzeniu, po tyłkach nam się dosłownie lało bo deszcz padał ale naładowałam się endorfinkami po korek;) tylko chyba pójdę spać z nimi na dwór:lol2: i teraz sobie może śnieg padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Oj tak Agdus, tamten Sylwester był niepowtarzalny!!!!!! Ja dzisiaj nakleiłam ...przepraszam, zięć Ukochanej Sąsiadki nakleił ... folię okienną lustrzaną na okno w łazience! Teraz juz nikt mojej pupy nie podejrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts