wu 17.10.2015 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 aaaaaaaaaaaa Ty nieużyta Kobieta jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Brazka no jak mogłaś, zaslaniac innym takie widoki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 No, sarenki będą niepocieszone, że o sąsiedzie-degustatorze napojów nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.10.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2015 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Wusia, poszłaś sobie i pajęczyną Ci zarośnie.Wracaj, bo Braza zainicjuje ruszenie kupą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.10.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Co Jej zarośnie tą pajęczyną , bo nie załapałem ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2015 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 DPS-ia nooooooooooo wiedziałam że Fenixa Twoja wypowiedź przyciągnie:rotfl: aaaaaaaaaa się pochwaliłam spotkaniem z Malką nowymi pięknościami i nikt mnie nie zauważył to sobie poszłam;) Ognisty no jak co mi pajęczyną zarośnie:rolleyes: wejście do komentów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 To to się teraz wejście do komentów nazywa???? Zaraz tam nieuzyta ... dla koneserów trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Przyszłam się dokształcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Aguś a w czem się dopytam uprzejmnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 No jakże - w nazewnictwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2015 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 na inteligencję mnie padło bo jakoś nie kumkam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Wusia, poszłaś sobie i pajęczyną Ci zarośnie. Co Jej zarośnie tą pajęczyną , bo nie załapałem ?! To to się teraz wejście do komentów nazywa???? Już wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 aaaaaaaaaa no łopatologicznie to kumam:rotfl: dzisiaj mnie neurolog rozbawił - poobijał mi młotkiem kostki i kolana i powiedział że mam wyleciane dwa dyski:rotfl: no cuda panie cuda rtg w młotku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Już wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.10.2015 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 aaaaaaaaaaaaa jaką miałam zarąbistą sobotę spotkałam się z Malcią i przytargałam do domu moje wyczekane długo duuuuuuuuże roślinki w tym przecudnego judaszowca:lol2: narobilim się jak 3 osły przy sadzeniu, po tyłkach nam się dosłownie lało bo deszcz padał ale naładowałam się endorfinkami po korek;) tylko chyba pójdę spać z nimi na dwór:lol2: i teraz sobie może śnieg padać Jaką ja miałam zarąbistą sobotę spotkałam się z Wusią i przytargałam do domu moje wyczekane długo duuuuuuuuże roślinki w tym przecudnego judaszowca:lol2: narobilim się jak 3 osły przy sadzeniu, po tyłkach nam się dosłownie lało bo deszcz padał ale naładowałam się endorfinkami po korek;) tylko chyba pójdę spać z nimi na dwór:lol2: Ps - jednak z nimi nie spałam, bo deszcz padał Ja dzisiaj nakleiłam ...przepraszam, zięć Ukochanej Sąsiadki nakleił ... folię okienną lustrzaną na okno w łazience! Teraz juz nikt mojej pupy nie podejrzy Zmartwię Cię, a pocieszę podglądaczy - przy włączonym świetle i tak wszystko widać I tak mi się przypomniała taka tragikomiczna historyjka z czasu wakacji. Informacja dla tych, którzy nie wiedzą - mieszkam w mieście, w sensie w tak zwanym centrum, z jednej strony bloki, z drugiej - dla tej opowieści ważniejszej strony ulica. Ślepa ulica, często wykorzystywana przez pieszych w celach spacerowych. Mój dom - jakieś 5 metrów od ulicy, ogrodzenie mam z siatki , firan i zasłon brak tylko żaluzje w pokoju młodego. Tego dnia szłam na popołudniową zmianę do pracy, skwar się lał z nieba, więc prysznic przed wyjściem (kolejny tego dnia) był konieczny. Świeżutka wylazłam spod prysznica, zarzuciłam tylko szlafrok na siebie i pognałam do pokoju młodego gdzie mam ulokowana tymczasowo swoją szafę, wyciągam bieliznę i bez skrępowania (byłam sama w domu) zrzuciłam szlafrok, założyłam majtki i ..... słyszę pukanie do drzwi - pukanie, mimo iż mam furtkę i dzwonek na niej. Cóż, wrzucam szlafroczek i pomykam otworzyć drzwi. Nim zdążyłam powiedzieć dzień dobry, zalał mnie potok słów. - Co pani sobie wyobraża!!!! ? jak tak można demoralizować dzieci !!!!? jakim prawem paraduje pani goła, dzieci na to patrzą i uczą się takiego bezwstydu!!!! A ja tu z dziećmi na spacery przychodzę i nie życzę sobie takich widoków.Nie wstyd tak dupą świecić porządnym ludziom po oczach ??? Bezwstydnico!!!! Ladacznico jedna!!!! I to tak pod kościołem (mieszkam na wzgórzu klasztornym), Boga w sercu nie masz, poganko, grzesznico........ Monolog pani trwał kilka minut, ale nauczona doświadczeniem - nie przerywać wariatom bo się tylko nakręcać będą, wysłuchałam z pokorą Gdy skończyła (bo się zapowietrzyła biedna i oddechu brakło) grzecznie powiedziałam -Droga pani, jestem w swoim domu i będę tu robić co mi się tylko zamarzy, a Pani ma trzy wyjścia. Nauczyć siebie i dzieci nie zaglądać ludziom w okna, zmienić trasę spacerów, lub dać mi grafik mijania mojego okna, będę wtedy żaluzje zaciągać. Na co usłyszałam,że jestem bezczelna i pani z fochem oddaliła się . Niby nic śmiesznego, ale pikanterii dodaje,fakt że kobieta miała około 30 lat, a dzieci - jedno było w wózku, na moje oko miało z 9 miesięcy, a drugie jechało na trójkołowym rowerku - lat około 3. Gdy wychodziłam do pracy specjalnie spojrzałam w okno jak dużo można zobaczyć i powiem Wam,że wszystko, ale przy wzroście tej pani (około 170 cm), trzeba ugiąć kolana, ustawić się pod odpowiednim kątem by między lamelami otwartych żaluzji zobaczyć moją dupę Jak nic, zdemoralizowałam młode pokolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2015 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 O rety, Malka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 (edytowane) pania bym psami poszczula, ze smiala wejsc na moja posesje bez zaproszenia, na szczescie u mnie musialaby plot przeskakiwac, bo w furtce celowo nie ma klamki własnie po to, by byle kto sie nie petal to chyba nic takiego latac na golasa po wlasnym domu, ja lubie Edytowane 22 Października 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2015 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Malcia Kochanie tego mi dzisiaj w tym popieprzonym dniu trzeba było:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Malka, może to i nie było do śmiechu ale ja się prawie popłakałam!!!! I gratuluje samokontroli, ja bym pewnie Panią gnidami poszczuła Specjalnie wstawiłam wieczorem do łazienki sąsiadke i kazałam Jej łazić po łazience przy wszystkich zapalonych światłach. Była ubrana na jasno i praktycznie Jej nie widziałam, chociaż stałam przy samym oknie. Dla formalności dodam, że czarnoskóra nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts