wu 20.11.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 same starocie kole mnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 No to wrzaśnij z okna pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 no to już może jakiś efekt by dało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2015 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 I co, ryczałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2015 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 taaaaaaaaaa aczkolwiek głównie z bólu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 I jaki efekt? Są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Pomachałam Ci z trasy wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 (edytowane) wusia wlazlam do galerii ale tak patrze, ze ty masz ten zlew jednokomorowy z ociekaczem? swoj planuje 1,5 komory plus deska plus sitko. wlezą tam dwie deski? i w wersji 1,5 nie ma antracytu, jest tylko onyx, carbon i aluminium. antracyt jest w jednokomorowym skoro dodatki do kuchni (urzadzenia) beda czarne to zlew chyba wziac onyx lub carbon no nie? aluminium (szary) tak srednio bezie pasowal? chociaz na scianach bedzie albo białe albo szare szklo. do czego kolor dobrac do scian czy sprzetu? Edytowane 24 Listopada 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Kolor zlewu jednak do sprzętów. Mam czarne sprzęty, szare szkło na ścianach i tak patrząc oczami wyobrazni dochodze do wniosku, że szary zlew nie miałby u mnie sensu. Wusia, a przeprasza dlaczego ryczałaś z bólu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Aguś no jakoś nie:( Wiolcia a nie mogłabyś tak osobiście a nie z trasy;) TAR-cia tak ja mam komorę i ociekacz, znaczy gdzie te dwie deski wejść mają?? mnie do komory włazi garnek taki do gotowania słoików jakieś 14 litrów a ta deska szklana co w zestawie była to dwie na raz na komorę bym położyła:) tak podejrzałam to bym chyba onyxa brała chociaż zależy od monitora ale ten carbon to mi się taki czarny czarny wydaje a ten onyx bliżej mojego antracytu czyli taki mniej czarny, mniej kontrastowy no nie wiem jak to powiedzieć ja mam orzechowy fornir, biały z kropelką szarości matowy lakier na meblach, czarną płytę i antracytowy zlew i się mnie nie gryzie;) myślę że jak będziesz mieć czarną płytę to czarny ( antracyt czy onyx ) zlew będzie oki:) tu niby jest taki 1,5 komory i pisze że antracyt;) http://www.taninotebook.pl/index.php?id=3&ss=6&g=237022&n=Zlewozmywak-TEKA-AURA-60-B-TG-ANTRACYT-88404 Brazulka a bo kolanko mam zepsute i jak się zapomnę to sobie ryknę radośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 A ja patrzylam na stronie teki i antracytu nie maja. Na tej stronie to zapewne jakis produkt magazynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 możliwe że tak ten onyx ładnie wygląda carbon jak dla mnie taki czarny jak węgiel ale to Tobie ma podejść a zlew w odcieniach grafitu czy czerni moim zdaniem uniwersalny jest i pasuje do wszystkiego;) a jaki model teki byś brała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 (edytowane) Aure oczywiscie albo ten podobny lugo lub kea tylko z ryflowana ociekarka. I koniecznie 1.5 komorowy. Dla mnie do pracy najwygodniejszy. Dokupilabym jeszcze ociekacz wsad Edytowane 24 Listopada 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 I tak z seksu zbiorowego do zlewów przeszło... Proza życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jakos nie mialam ochoty na grupowke:p zmeczenie jakies mnie dopadlo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Przy zlewie też by mnie dopadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Mogłabyś i nie mogła...Ty też możesz... A gnaliśmy z południa na północ i z powrotem.. więc szybko, bo Emil miał by być sam w domu jak starszak poszedł do pracy... a tak załatwiliśmy sprawę, , wróciliśmy , dziecko miało opiekę, i wszystkim po drodze pomachałam.. nikogo chyba nie pominęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 TAR-cia jak dla mnie aura najpiękniejsza;) a gładki ociekacz łatwiejszy do utrzymania:) Agduś nio strasznie przyziemny temat w porównaniu do grupowego seksu:rotfl: Wiolcia ano czasem chociażby pękł to czasu braknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 A pękanie pomaga jakoś na brak czasu? Bo ja mam go wciąż za mało. Na ten przykład dzisiaj popatrzyłam na półkę i zobaczyłam kilka książek, które chciałabym sobie przypomnieć. Tymczasem kilka całkiem nowych wciąż czeka. A ja szyję poduszki na święta i mam kolejne pomysły, a czasu na realizację brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 ja właśnie skończyłam piec cholerne ciasteczka z wróżbą, co do pękania Aguś nie wiem ale chyba spróbuję bo nie ogarniam kuwety:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts