wu 28.11.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 normalnie nie rozumiem jak można nie kochać indukcji:rotfl: ja jak mam coś na gazie gotować to mam pianę na ustach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2015 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 ja tylko ostre weto stawiam w kwestii wigilii ma być rodzinna, dużo ludzi musi być i u nas nie na wyjeździe, no tyle co do siostry bo babci raczej wyciągać z domu szkoda, mam uraz na punkcie małoosobowych wigilii:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 a ja nie rozumiem jak mozna na niej dobrze gotowac:P ja lubie na ceramice i na gazie - ale to trzeba umiec:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 U nas rekordowo było chyba 17 osób. Później już mniej, ale tak około 10-12. W tym roku będzie tylko 8, bo brat z bratową zakotwiczyli w Holandii i nie przyjadą. O gotowaniu się nie wypowiadam. Nie widzę różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 na gazie to ja gotowałam większą część życia;) ale odkąd gotuję na indukcji gaz doprowadza mnie do szału;) zanim się u mamy woda zagotuje na makaron na gazie to ja u siebie już odcedzam:rotfl: na indukcji idealnie chcesz szybko zagotować nie ma problemu, chcesz żeby wolniutko mrugało mówisz i masz:lol: ale też trzeba się przyuczyć ja jak gotowałam na niej pierwszy raz akurat kolację wigilijną to nic nie robiłam tylko płytę myłam bo mi ciągle coś kipiało bo za szybko się zagotowywało:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 my przez ładnych kilkanaście lat mieliśmy 4-osobową Wigilię i nie lubię jak tak mało ludzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 wode gotuje w czajniku a w ogole to wole wolniejsze gotowanie, jest smaczniejsze. moze dluzej ale jednak lepiej, ostatnio robilam na indukcji strogonowa - porazka, wyszlo ale nie tak jak zawsze, po tym zdecydowalam ze nie kupimy do nowego domu indukcji i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 No. Ja pamiętam taką czteroosobową z rodzicami i nie było tak fajnie, jak kiedy jeździliśmy do babci i dziadka, a tam spotykaliśmy ciocię z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Lubię indukcję za to, że mogę błyskawicznie zagotować wodę na coś, a później już dowolnie szybko albo powoli warzyć danie. Dawniej czasem, kiedy się spieszyłam, gotowałam wodę w czajniku, wlewałam do gara i dalej już normalnie. Teraz nie muszę. A gotować nadal nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 TAR-cia ale ja właśnie za to lubię indukcję że jak potrzeba to wrzucam na maksa i moment zagotowane, a jak rosołek gotuję to wstawiam od razu na wolniusio i powolutku się gotuje, długo i dokładnie: a w czajniku gotuję tylko wodę na herbatkę i kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 mnie jednak nie odpowiada, moze ta ktora mam teraz w mieszkaniu jest taka beznadziejna, ciulowo sie nia tez steruje i ten dzwiek jakby bzyczenia jak sie wlaczy i wstawi garnek, wasze tez bzycza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Nasza bzyczy w pierwszej chwili, jeżeli włączę ją na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2015 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 moja nie a mam amice, od 1 do 9 i P-maks, timerek do 99 minut, duża jest więc nie ma problemu żeby 4 gary stały równocześnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Mam Tekę. Też cztery pola też 1-9 i P. Timera nie używam, jakoś nie potrzebuję. Ale nie mam zamiaru nikogo namawiać. Minusy też są - nasza wybredna jest i nie każdy garnek jej odpowiada. Najwięcej problemów jest z małymi. Wciąż nie mogę znaleźć małego zgrabnego rondelka, który by łaskawie zaakceptowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 tez mam teraz amiceAgdus kupilam komplet 4 garnkow na garneczki.pl w zestawie jest fajny maly garneczek, ale maja tez rondelki i to wcale niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2015 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Aguś z ikea seria 365 + fajniutki malutki 0,5 litra, z ikeowskimi nie mam żadnego problemu nawet takie marketowe no name które mieliśmy w mieszkaniu też bez problemu "chodzą";) TAR-cia popróbujesz indukcji, ceramiczną znasz będziesz miała pełną jasność w temacie:lol: dla mnie tylko gazowa jest nieakceptowalna z wielu względów z czego jednym z ważniejszych jest wstrętny tłusty osad na meblach w kuchni jak się na gazie gotuje:( na indukcji tego nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 na stowe bedzie ceramika, mecze sie juz miesiac z indukcja, latwiej nie jest a ja jestem coraz bardziej poirytowana takim beznadziejnym gotowaniem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 może akurat taki fatalny model trafiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 WUsia.. a Ty czasami nie masz Whirlpool?Dla mnie indukcja jest super.. nie wzięłabym za NIC gazu i za nic ceramiki.. to tak jakby się cofnąć do tyłu.. Gotować nie cierpię, ale robię to dobrze... może nie nazbyt wymyślnie...., bo nie lubię... za to mam codziennie obiad gotowany:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 no to jestem zacofana;) nie wszystko co nowe i modne jest takie super:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts