braza 01.12.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Szalejecie i to mi się podoba!!! A pochwalisz się ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 nio pewnie tylko muszą skończyć drugi i poczekać aż trzeci będzie do odbioru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 pewnie jakis stoliczek lub lawe dokupiliscie i moze stol jadalniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 podmienilam pierwszy linek, bo wnetrze czarne teflonowe a ja mam biale ceramiczne wiecie jak jedzonko ladnie sie prezentuje w bialym srodku, lepiej niz w ciemnym:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 TAR-cia mię ten pierwszy dalej do czarnego wnętrza kieruje;) ten pokazuje biały http://www.garneczki.pl/produkt/zestaw-garnkow-z-powloka-ceramiczna-ssw-crispy-cera-induction-7-el,19845 o mało co trafiłaś ławy nie bo te co się podobają bo nie ma koloru, ale za to szafkę rtv na łez otarcie;) stołu jadalnianego nie bo jadalni niet ale za to kuchenny będzie wreszcie jak Bozia przykazała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 no to nie wiem czemu mi tak glupio podmienia, ale twoj linek jest oki qrcze zakupy ciesza co nie? ja wlasnie z budowy wrocilam, wpierdzielilam sie po ciemku w bloto w moich nowych fioletowych adkach za to mam pare foć marnych bo marnych ale sa, chlopaki zalali wykopki i stal krecili dzisiaj i wczoraj - qrcze szacun przy takiej pogodzie, jutro mam nadzieje, ze za widnego zajade to wiecej obfoce, bardziej dla siebie, bo co kogo moze stal na moich lawach interesowac:lol2: tu kazdy dla wnetrz wchodzi, qrcze mam zagwostke z kuchnia w jednym szczegole i chyba bez waszej pomocy sie nie obedzie, ale musze jeszcze przespac temat:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 TAR-cia cieszą bo od prawie 5 lat mieszkamy na prowizorkach;) a jeszcze i w dobrych cenach zanabyte;) zdjęcia pokazuj bo ja lubiem nawet stal oglądać na budowie:lol: adidasków szkoda no ale zdjęcia bezcenne:lol2: my tu po to żaby pomagać nio:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 i niech ci sie wiedzie jak najlepiej, prowizorki sa paskudne bo czesto na zawsze zostaja ale u Ciebie wciaz do przodu jestem dzis tak zryta jak stonka po oprysku i czeka mnie wymiana okularów, nie moge za dlugo przed kompem ostatnio siedziec bo jedno oko mnie kłuje, moze w weekend sie umowie do optologa na badanie i wymiane szkielek, moze zaszaleje tez z nowymi oprawkami kto wie :rolleyes: na razie z utesknieniem wygladam 19 grudnia, bo wraca moja pani fryzjerka z urlopu, odrosty mam juz do kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 a może już potrzebujesz dwóch par patrzałek jak ja;) oprawki kup nowe zasłużyłaś jeszcze dużo roboty przed nami ale powolutku, już i tak siedzonko w salonie i stół w kuchni zdecydowanie trącą luksusem:rotfl: a jamnik pod telewizorem uszczęśliwia małża:rotfl: w salonie do szczęścia brak już tylko ławy ale nie szło nic do pary dobrać, jak pod telewizor pasowała to ława do niczego i odwrotnie, za to stół i krzesła do kuchni to normalnie w 15 minut wybraliśmy o dziwo zgodnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 a tyle bez fryzjera bym nie wytrzymała, chyba bym się obcięła sama albo ufarbowała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 o nie ja chodze zawsze do fryzjera a moja pani jest najlepsza wiec warto na nia czekac fajnie wymienic oprawki ale te moje sa takie fajowe, ze az mi szkoda nowe brac, a do mej facjaty dobrac cos sensownego to sztuka, a mnie zaraz irytuje samo mierzenie wrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Wusia - na fejsie życzyłam, tutaj spóźniona, ale szczerze - 100 lat!!! :* A narożnik i reszta prezentów niech służą długo i wygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 odczep się od facjaty bo bardzo dobrą masz:P ja też kocham moje oprawki i nie wymieniałam ostatnio:rotfl: bo i tak muszę polegać na opinii innych bo jak zdejmę patrzały to i tak nie wiem jak wyglądam w oprawkach:lol2: też do fryzjera chodzę ale mam tyle siwych niestety że muszę często farbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 DPS-ia aaaaaaaaaaa dzięki Kochana a ja na fejsa już z pół roku nie zaglądałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Ale się tu nadziało!Z życzeniami się spóźniłam, ale że szczere, to i spóźnione przyjmiesz. Wszystkiego najlepszego! Lotnisko pierwsza klasa! Nic tylko się na nim uwalić i przeczekać pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 dzięki Aguś nio do tego palący się kominek i byle do wiosny, właśnie dzisiaj jadąc sobie do miasta wojewódzkiego doszłam do konstruktywnego wniosku że za 3 miechy wiosny wyglądać można:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Jakoś trzeba dotrwać.Trochę zimy, takiej ze śniegiem, to by się jednak przydało. Śnieg, lekki mrozik i słoneczko, a do tego biegówki albo narty zjazdowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 ale co to jest 3 miesiące:rotfl: zanim człek pomyśli to Wielkanoc będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Wczoraj miałaś dużo życzeń, to ja dziś przybiegam Żyj sto lat w zdrowiu i miłości http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/199171_piekne_kwiaty_rozowe_biale.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 ale zarabiste kwiaty, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts