Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie Wicio ostatnio ma napady czulosci, bawi sie bawi, biega, lata tlucze sie z Kastim i nagle hop na sofke na paniowe kolana lub klawiature laptopa i buzi, buzi, lapki zarzuca na szyje i pochyla glowke by pociumkac, a juz szczegolnie uwielbiaja (oba) jak im sie w uszach palcem gmera, no takie spiewy odchodza operetkowe, ze nie wyrabiamy ze smiechu, jak my moglismy kiedys bez zwierzow egzystowac:rolleyes:

Nauczenie leosia czegokolwiek to mistrzostwo świata, a już nauczenia Emi, kiedy wolno okazywać miłość, a kiedy nie w ogóle sobie nie wyobrażam. Wusia, moje gratulacje i wyrazy szczerego podziwu!!!

Za to mordę odkapuje po piciu w wiatrołapie, rzadko dociera ociekająca do holu.

Wusia, a masz Ty jaki PROSTY i SPRAWDZONY przepis na ciasto marchewkowe? Moje dziecko podjęło zobowiązanie upieczenia takowego, ja do tego ręki nie przyłożę, więc musi sobie poradzić sama. I żebym potem kuchni nie musiała remontować... (Nie mogła sernika albo babki piaskowej zaproponować? Albo lepiej miodownika, bo to Andrzej piecze...).

Wusia a masz jakiś sprawdzony robot planetarny w zanadrzu i to taki, który by jeszcze np. warzywa drobno kitrasił na surówki?? Bo ja się nie znam, a na Termomixa raczej nie uzbieram ...

Moje gnidy kochają wszystkich witać, nawet Werunia już wie, że do mnie w jasnych spodniach przyjeżdżać NIE WOLNO!!!!