wu 02.12.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 no moja też jak wracam to jakby mogła to by mi na ręce wlazła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Karo jak ma napad czułości, to wspina się łapami na mnie. Trochę krzyczę, ale w sumie... nie mam sumienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 u mnie Wicio ostatnio ma napady czulosci, bawi sie bawi, biega, lata tlucze sie z Kastim i nagle hop na sofke na paniowe kolana lub klawiature laptopa i buzi, buzi, lapki zarzuca na szyje i pochyla glowke by pociumkac, a juz szczegolnie uwielbiaja (oba) jak im sie w uszach palcem gmera, no takie spiewy odchodza operetkowe, ze nie wyrabiamy ze smiechu, jak my moglismy kiedys bez zwierzow egzystowac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Nauczenie leosia czegokolwiek to mistrzostwo świata, a już nauczenia Emi, kiedy wolno okazywać miłość, a kiedy nie w ogóle sobie nie wyobrażam. Wusia, moje gratulacje i wyrazy szczerego podziwu!!! Za to mordę odkapuje po piciu w wiatrołapie, rzadko dociera ociekająca do holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.12.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 witam gospodynię i odwiedzające przylazłam od Tarci w sprawie garnków. będę pewnie czasami zaglądać, jeśli można. na temat psich pysków się nie wypowiadam, bo nie posiadam. chociaż mam nadzieję, że po zamieszkaniu w domu jakiś psiak przybędzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2015 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 witaj max-maniaku:) pewnie że można:) im więcej tym cieplej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Maxi tu masz gary: http://www.garneczki.pl/produkt/zest...ion-7-el,19845 http://www.garneczki.pl/produkt/zestaw-garnkow-z-powloka-ceramiczna-ssw-crispy-cera-induction-7-el,19845 http://www.garneczki.pl/produkt/zestaw-garnkow-ambition-fusion-fresh-green-8-el,8719 http://www.garneczki.pl/produkt/zestaw-garnkow-z-powloka-ceramiczna-starke-prova-8-el,14251 Edytowane 7 Grudnia 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 i znowu mi zachciewajka urośnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 no cio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 nicio:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2015 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 no podpuszczasz biedaka jak pijanego na słup;) a ja tu gwiazdkę bajeruję o mikser planetarny bo mój był właśnie w sobotę łaskawy zakończyć żywot:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 a ja juz odechcialam KA, jakos dla mnie za drogi, moj siemensik sie spisuje na medal. moglas gary na mikolaja zapodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 nie chcem KA tylko taki normalny w rozsądnych pieniądzach;) no wiesz tyle już prezentów sobie z małżem zrobiliśmy że mikołaj nas szerokim łukiem omijać będzie pewnie przez najbliższych kilka lat:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wusia, a masz Ty jaki PROSTY i SPRAWDZONY przepis na ciasto marchewkowe? Moje dziecko podjęło zobowiązanie upieczenia takowego, ja do tego ręki nie przyłożę, więc musi sobie poradzić sama. I żebym potem kuchni nie musiała remontować... (Nie mogła sernika albo babki piaskowej zaproponować? Albo lepiej miodownika, bo to Andrzej piecze...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wusia a masz jakiś sprawdzony robot planetarny w zanadrzu i to taki, który by jeszcze np. warzywa drobno kitrasił na surówki?? Bo ja się nie znam, a na Termomixa raczej nie uzbieram ... Moje gnidy kochają wszystkich witać, nawet Werunia już wie, że do mnie w jasnych spodniach przyjeżdżać NIE WOLNO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wolno... tylko przybiorą inszą kolorystykę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.12.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 myślałam, że wejdę na stronę i tam konkretnie te jedne garnki będą, a tam... caaaałe mnóstwo. i weź tu coś wybierz. chociaż te, co ma Tarcia chyba najbardziej mi się podobają. tak solidnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.12.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 pina prowadzi sklep homedecco.pl może tam ją złapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 no racja zapomnialam, przeciez ona ma te globusy, ktore chce zakupic mezatemu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts