wu 08.12.2015 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 TAR-ci garnki dodają smaku i elegancji żarełku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Brazula mnie się w oko napatoczył ten co w lidlu w gazetce jest bo ma dużą moc;) a do mordowania warzywek na surówkę mam przystawkę do maszynki do mięsa zelmera i taki komplet zupełnie mnie uszczęśliwia;) takie cóś tylko ja cytrusiarki nie mam a można na pełnym wypasie mieć jeszcze wyciskarkę i młynek żarnowy http://www.zelmer.pl/files/zdjecia_produktow/maszynki_do_mielenia/986_86_symbio_42_montaz_340.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 A jaki to jest robot planetarny...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 TAR-ci garnki dodają smaku i elegancji żarełku;) bez przesady to zwykle garnki A jaki to jest robot planetarny...? o np. taki http://www.mediaexpert.pl/temp/thumbs-new/2/products/161/robot-kenwood-kmx50bk-kmix_303161_530249_350x350w50.jpg ja mam takiego wieloczynnosciowca (tyle, ze starszy model) i nie zamienie go nawet na wypasionego KA, bo jest taki superancki i od razu jemy wiecej surowek, wymerda tez miesko na mielone - lapek wcale nie trzeba sobie brudzic, pokroi cebulke i inne warzywa. oszczedza to mi duzo czasu w kuchni jesli chodzi o przygotowania wiekszych imprez http://s3emagst.akamaized.net/products/368/367782/images/img54099_05052008144359_350x350c_12d2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Ciągle nie nabrałam nawyku korzystania z robotów kuchennych, a mam... Bez sensu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 no nie, po prostu ty Depesia nie chodzisz do pracy takiej codziennej od dziewiatej do piatej z dojazdami, korkami i srylionem dodatkowych obowiazków np. zakupowych, gdzie czas na przygotowanie posilku jest skrocony do minimum tak naprawde, wiec robot to spore ulatwienie i oszczednosc czasu (w moim przypadku). Jednak krojenie reczne 5 skladnikow do surówki zajmuje wiecej czasu niz w robocie - max minutka dwie moj robot najczesciej sluzy do mieszania, krojenia, robienia surówek i do mieszania mielonego (nie cierpie tego robic rekami) hehe ja nawet nie lepie mielonców tylko "kłade" z łyzki albo do rosołu albo na patelnie, doszłam juz do takiej perfekcji, ze sa prawie równe :D:D ooo taki robot dobry jest tez do wyciskania soków, "cytrusarka" jest genialna i dobre tez do miąchania ciasta drozdzowego lub innego gęstego i tak w sumie to dobry jest do wszystkiego:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Przypuszczam, że są dobre, a ponieważ nie znoszę gotowania, to powinnam chyba przyzwyczaić się do korzystania, bo ułatwia i przyspiesza (czyli skraca czas cierpień ). Zmiana nastawienia konieczna jest... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 no bo zycie trzeba sobie ulatwiac:lol2: wtedy jest wiecej czasu na przyjemnosci u nas dzis byl pyszny obiadek, kluski slaskie przyrumienione na patelni, do tego potrawka z indyka w sosie smietanowo-grzybowym i buraczki zasmazane z cebulka przymierzam sie psychicznie do zrobienia krolika - ponoc jest bardzo smaczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Przepyszny... Mama robi w śmietanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Oesus, musiałyście o tych buraczkach??? Teraz kapie mi z pyska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 a ja mam takie swojskie, z buraczkow z mamy dzialki, nie pryskane chemia. zostaly mi juz tylko dwa sloiczki. moze mama poratuje w swieta swoimi zapasami:cool: u nas buraki schodza na kilogramy, lubimy w kazdej formie, no moze nie w occie. najbardziej lubie zasmazane albo w kawałkach zgrilowane razem z liścmi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.12.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 oooo, buraczki. mniam. uśliniłam się. narobiła trochę słoiczków, ale niestety musiałam zakupić, bo moimi ogródkowymi w tym roku poczęstowały się sarny w ogóle często się u nas stołują. ciekawe, czy sarnina jest smaczna ostatnio przeglądając gazetki reklamowe, widziałam jakiś robot kenwooda w promocji za 700. wyglądał przyzwoicie i miał też blender, wyciskarkę do cytrusów i tarki do warzyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 (edytowane) chyba tez reklamuja w lidlu za 399 zł. planetrany z dostawkami sarnina ponoc jest dobra, ja co prawda nic z dziczyzny nie zjem ale mowiono mi ze smaczna tylko przebadaj na wszelki wypadek:cool: znalazlam, taki reklamuja w lidlu od soboty http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49805 a sobie chce kupic ten wolnowar http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=49825 Edytowane 11 Grudnia 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.12.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 (edytowane) wygląda nieźle. wprawdzie nie ma tylu dodatków, ale za to moc większa i miska też. ps. coś takiego jak wolnowar, to nie wiedziałam, że istnieje. pewnie fajna rzecz. tylko znowu czasu więcej potrzeba. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez max-maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2015 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 no ja właśnie na tego lidlowego gwiazdkę namawiam ale cóś się opiera, skąpa jakaś chiba http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c024.gif no i się pochwalę że właśnie wczoraj odpracowałam ostatni dzień pracy na ten rok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 wygląda nieźle. wprawdzie nie ma tylu dodatków, ale za to moc większa i miska też. ps. coś takiego jak wolnowar, to nie wiedziałam, że istnieje. pewnie fajna rzecz. tylko znowu czasu więcej potrzeba. ale w tym czasie mozna robic cos innego na kuchence albo pranie, sprzatnac chate przed przyjsciem gosci takie tam damskie rozrywki albo na luzaka wziac dluga kapiel, strzelic depilacje, balsamiki i inne , na koniec mejkapa a potrawa sama sie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2015 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 albo postawić gulaszyk wołowy na kuchence na wolny ogieńku i z Malciami kawkę pić sama rozkosz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 bylaś, piłaś ?!?!?!? fajnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2015 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 a to jak po roślinki bylim ostatnio razem to Malcie do nas na kawkę wpadli, a w międzyczasie gulaszyk się sam gotował no i takiego dobrego to jeszcze w życiu nie ugotowałam jak wtedy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 od tamtego czasu wiele sie zadziało juz wiem, ze wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts