wu 11.12.2015 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 nio wiem teraz mam niby dużo czasu za to kiepsko z możliwościami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 bo????? samochodu nie masz czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2015 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 samochód mam i zepsute kolano też mam:( i to niestety to bardziej potrzebne do jazdy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 kurde pech, moja tesciowka dzis miala kolejna operacje na kolano albo stope - juz nawet w tym sie nie rozeznaje, bo ona od szpitala do szpitala ostatnio:cool: wspolczuje jej mocno, bo bedzie kilka tygodni uziemiona ale wlasnie po pierwszej operacji nie spasowala i teraz powtorka byla znaczy sie naprawa tego co popsula, nie dbajac o zalecenia, normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2015 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 no pan doktor uprzejmnie od 13 listopada na zwolnienie mnie wysyłał, ale jak to ja, rozumek jak ziarenko maku to wczoraj wytłumaczył mi ręcznie, że powinnam jednak skorzystać i wrąbał mi steryd w staw, całą noc tynk z sufitu obgryzałam z radości i teraz grzecznie korzystam z L4, a czy się operacją nie skończy to siem dowiem po rezonansie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Mają swoje metody te konowały... nawet na Wusię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 aaaaaaaaa wiesz Aguś już bardzo dawno żaden facet przede mną nie klęczał a co dopiero obcy facet:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Nadal nie wiem co kupic, żeby nie musieć ręcznie siekać warzyw na surówki i sałatki .... Chyba pozostane przy gotowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2015 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Brazula w poniedziałek w biedronce będzie super blender bardzo mocny zrobisz z nim zupę kremik i ma także przystawkę do siekania i ścierania, ja mam taki i badzo sobie chwalę go:) http://www.biedronka.pl/pl/product,id,15072,name,blender-reczny-hoffen-food-expert-700-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Nadal nie wiem co kupic, żeby nie musieć ręcznie siekać warzyw na surówki i sałatki .... Chyba pozostane przy gotowcach ten siemesik co go pokazalam to jest idealny robot do salatek, mam 5 tarcz łacznie z taka, ktora fryty robi(słupki - dwie grubośc)i, krojenie plastrow 2 grubosci, na suroweczki drobne i srednie oczka, do tarcia ziemniakow na placki, jarzynowka plus noż do krojenia np. cebulki. w sumie robie nim wszystkie rodzaje surowek od marchewki, porowej, buraczkow, kapuscianej, po mizerie wczoraj mielismy placki ziemniaczane - starcie ziemniakow minuta bez krwawicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Dzięki dziewczyny! A co będzie wygodniejsze i w użyciu i w myciu - blender czy robot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 no ja akurat wole wieloczynnosciowca, blendera uzywam tylko to zup-kremow i do robienia pesto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 dla mnie blender mam wieloczynnościowego ale może raz użyłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 no to pomogly my Brazie:lol2: u mnie robocik ze 3 razy na tydzien chodzi, w piatek scieral na placki ziemniaczane a dzis miesko mielone miachał na klopsiki do spaghetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2015 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 a bo ja TAR-ciu to tak wolę konkretnie coś do czegoś mam maszynkę do mięsa z przystawką do szatkowania warzyw i to mi załatwia większość produkcji kuchennej;) bo i mięsko zmielę i mak do ciasta i jarzynki na surówkę i 10 kg buraków do słoików;) blenderek czasem jak coś ściapkować albo koktajl zrobić więc ten biedronkowy co mam nie dość że mocny to w sumie taki robocik bo i tareczkę ma i noże ma i trzepaczkę takoż no a mikser to wiadomo bardzo często;) a ten planetarny ma jeszcze blender ten "kubkowy" to już full wypas jest:lol: no i taki piękny czerwony metalik:rotfl: ale generalnie ten wielofunkcyjny robocik fajny też jest tylko mi się go ciągle wyciągać nie chce:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 no i widzisz to wszystko mam w moim robotku moj stoi na wierzchu, moze nie wyglda jak KA ale chyba bym zwariowala chowac go i wyciagac. ja nie mam kuchni do pokazywania, gdzie na blacie nic nie stoi tylko artystycznie deska z paroma plastrami marchewki i nozem najnowszej generacji u mnie na blacie stoi duzo rzeczy, przyprawy , oleje, oliwy, robot, czajnik, ekspres. a oleje nie sa przelane w artystyczne butelki (jakas fobia) tylko sa w tych, ktorych byly kupione, bo kuchnia u mnie słuzy do gotowania. oczywiscie to czego nie uzywam za czesto jest pochowane ale tez nie bede swirowac z tym chowaniem podstawowych akcesoriow. wystarczajaco w innych sprawach jestem poukladana w kuchni lubie miec swojsko. i nawet ta moja nowa kuchnia super hiper bedzie tak oswajana:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2015 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 a to ja też wszystko podręczne mam na wierzchu:rotfl: szału bym dostała lecąc po wszystko do spiżarki i i olej też mam w kupnej butelce siostro Ty moja:lol2: ja o tyle że ten blenderek to do gara zapakuję i zmiksuję a nie muszę przelewać taki uraz mam po tym jak bratowa mojej mamy zamordowała mi blender ten dzbankowy postanawiając zrobić zupę-krem z pieczarek, wlała takie gorące, dzbanek się rozleciał, blat mi uszkodziła jeszcze:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 no kremy zupne tez blenderem, chyba bym miala narobione jakbym przelewala do mikserowego blendera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 no ja wtedy miałam tylko taki i finał był że nie miałam żadnego;) teraz mam malutki poręczny i nie zajmuje miejsca, w przeciwieństwie do mojego prezentu gwiazdkowego któren jak maszyna do szycia maleńki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Żeśta pomogły jak niewiemcooooo .... Przede wszystkim to mi o surówki i sałatki chodzi, no nie chce mi się szatkowac, kroić i siekac na drobno ręcznie a z drugiej strony bardzo lubię takie cudeńka! Te tarki ręczne niestety nie bardzo się sprawdzają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts