wu 11.01.2016 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Słońce jakbyś je jeszcze trafiła w takiej cenie to proooooooooszę kup mi jakoś je odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 serio? bo moze bede we srode to zobacze. a jaki chcesz kolor, widzialam białe, limonkowe, sliwkowe, czerwone i chyba czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2016 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 no serio serio;) limonkowe albo śliwkowe a jak nie to jakie będą, najwyżej na kolankach prosić będę o wysyłkę jak Ci się znudzi je trzymać bo pewnie przed parapetówką nie dotrę ale kaskę przeleję od razu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 dobra, sobie tez chce dokupic i tez mam gwozdzia czy drugie limonkowe czy sliwkowe:lol2: zapasowe patelnie mam w obu kolorach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2016 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 bierz śliwkowe:lol: uwielbiam takie zestawienie;) limonka z fuksją czy śliwką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 w sumie wezme co bedzie:lol2: i mowilam ci, ze to cholerna mata hari:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2016 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 bierz Kochana jak leci bo już deficyt garkowy mam straszny:rotfl: normalnie podziwiam niektórych za ich motywację a Ci powiem że gwiazdka była grzeczna i mam swoją zabaweczkę normalnie nic bym nie robiła tylko drożdżówy piekła bo same się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2016 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 u nas dzisiaj leje jak złe jakieś, normalnie jakby listopad był a nie prawie połowa stycznia, zaczynam łapać depresję jesienną i nawet micha faworków nie poprawia nastroju:( w sumie generalnie to ja głównie patrzę na nią ale dla przyzwoitości by mogła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 U nas dzisiaj rano pierwszy pomylony ptaszek zaczął wiosennie pitolić. Za szybko się ten klimat zmienia i przyroda nie nadąża. Dobrze, że chociaż nasze dzieci jeszcze pamiętają śnieg, bo te młodsze, to już co najwyżej paseczki naśnieżonych stoków narciarskich widziały. Przedszkolaki to już nie wiedzą, jak się na sankach jeździ, a bałwanki to tylko z waty lepiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2016 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 nio robiłam faworki, patrzę przez okno na ten lejący deszcz i się zastanawiam kaj te kuligi w karnawale:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 My jadamy chrust, a nie faworki. Tradycyjnie smażymy na Sylwestra, ale w tym roku były drugi raz 6 stycznia, jako wkład własny w imprezę koleżeńską. Oczywiście Andrzej jest mistrzem, my podkuchennymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 TARcia weźmiesz i dla mnie limonkowe, gdyby były? Za takie pieniądze toż grzech nie skorzystać!!! U mnie nie ma kto zrobić ani faworków ani chrustów! A te Andrzejowe ... bajka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 No, to fakt, że pyszne mu wychodzą!I chociaż on robi faworki, a ja jem chrust, to i tak wszystkim smakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2016 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 no u mnie faworki się robi ale mają chrupać jak chrust w lesie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 No właśnie - chrupiące muszą być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2016 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 moje są cieniutkie, chrupiące i niejeden pękł pod ciężarem warstwy leżącej na nim;) nie znoszę grubych faworków które niemal drożdżowe przypominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Grube chrusty to pomyłka jest. Dlatego nie kupuję ich, bo te sklepowe są właśnie takie - grube i miękkie - porażka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2016 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 fuj:sick: nie ma aż tyle roboty jak się z jednej porcji robi faworki a micha przyjemności jest:lol: znaczy u mnie była;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 My robimy raz w roku (normalnie). Nie, żeby roboty dużo było (zwłaszcza, że to Andrzej robi), ale jak ja bym wyglądała, gdybyśmy częściej je robili!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2016 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 u mnie lekko to idzie bo ja zjem kilka, syn kilka, a resztę przytula małż no ale jemu to kurde nie szkodzi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.