TAR 02.02.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 ale to chyba tak niezdrowo cieple paczki jesc? Babcia mi zawsze mowila, ze nie je sie cieplego drozdzowego, bo cos tam w srodku zle robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2016 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 no nie takie żeby jęzor parzyło;) ale takie letniutkie świeżutkie to poezja:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 No pełna rozpusta... ale jednego domowego bym pożarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 domowego z roza tez bym zezarla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 ale to chyba tak niezdrowo cieple paczki jesc? Babcia mi zawsze mowila, ze nie je sie cieplego drozdzowego, bo cos tam w srodku zle robi. Mit, który już wielokrotnie pogromiłam jak rasowy pogromca mitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2016 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Osia, TAR-cia serdecznie zapraszam bo z różą będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2016 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Gdybyż to bliżej beło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 no wlasnie, w sumie masz wolne to pakuj pączki i wbijaj sie do 3-city :cool: mimo okrojonych warunkow lokalowych łóżko dla gosci jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Mit niejedzenia ciepłych pączków takowoż obalam! Ciepłego chleba też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Mit niejedzenia ciepłych pączków takowoż obalam! Ciepłego chleba też! o masz ci los to mnie prababka cala moja mlodosc w bambookoo robila jak bonydydy bo cieple z loju tez z roza wybieralem, a ta mnie straszyla ze skretu kiszek dostane i straszliwa smierc mnie czeka jesli jej paczkow goracych wybierac i podjadac bede:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2016 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 wszelki Duch:lol: przecież organoleptycznie sprawdziłeś podbierając Babci ciepłe że nie szkodzą ja tam od dawna wiem że ciepłe nie szkodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2016 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Mity z dzieciństwa:1. Ciepły chleb szkodzi (ból brzucha, skręt kiszek i śmierć w męczarniach)2. Nie popijać kiszonych ogórków, kapusty mlekiem (j.w.)3. Nie popijać kiełbasy mlekiem (j.w.)4. Nie jeść zielonych agrestów (j.w.) i innych owoców też.5. Jeżeli podniesiesz rękę na matkę (babcię, ciocię, ojca, dziadka opcjonalnie, ale jeżeli już, to się mamą kłóciłam i pięścią wygrażałam), to ci ręka uschnie (inna wersja - będzie po śmierci z grobu wystawała i każdy przechodzień się dowie, co zrobiłaś). Kontynuacja, kiedy sobie coś przypomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2016 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 świeżych pomidorów i ogórków zimną wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2016 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 O! Tego nie znałam.W ogóle woda była podejrzewana o wszystko złe. I owoce. I warzywa. I mleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 No pomór i epidemia! Duchu, widzisz Babcia pewnie wiedziała, ile Ty potrafisz "zutylizować" tego dobra to i sposób znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2016 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Brazula względem czego ten pomór;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Względem tych wszystkich mitów z dzieciństwa, oczywiście! Czy Ty jusz w ogrodzie szalejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2016 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Brazula nie rozśmieszaj mnie:( łażę jak pająk z przetrąconymi 6 nogami:( głównie chodzę i oglądam no i skarpa mi się robi na zasadzie ja siedzę i patrzę i paluszkiem pokazuję co i gdzie, cokolwiek próbuję zrobić to wszystko na zasadzie ćwiczenia skłonów bo się kucnąć ani klęknąć nie da a jak się naschylam to kręgosłup bardzo dosadnie mówi mi co o mnie myśli:( chodzę, patrzę i się dziwię że mi coś wyłazi bo nie pamiętam żebym to sadziła albo w tym miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 No to fajnie masz - taka paluszkowa robota przyjemna jest i nie męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2016 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Aguś tylko ja głupi charakter mam i ciężko mi siedzieć i patrzeć jak kumpel za mnie tyra:( tyle że się chociaż karmieniem zrewanżuję za robotę średnio mnie pociesza fakt że do taczki i łopaty bym się i tak nie nadawała:( u mnie dzisiaj 18 stopni o 9 rano było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts