TAR 17.04.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 bo masz za slaba wyobraznie moze nie jestes taka zeswirowana jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 moje rady: nie rob az takiej wysokiej skarpy, bo jest niewygodna w obsludze np. przy plewieniu, efekty 3d osiagniesz dodajac kamienie, pienki i sadzac odpowiednio rosliny, skarpe swoja troche rozgarnij i splaszcz jest zwyczajnie za stroma i za wysoka. nie rob takiej wyspy, niech lagodnie schodzi ku kostce i boki tez niech schodza lagodniej. uda ci sie i bedzie znakomity efekt, troszke trzeba jedynie powalczyc z ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) wusia skopiuj sobie te foty albo wysle ci mailem. za chwile je usune ok? Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2016 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 no teraz wiem o co Ci chodzi:lol: że takie równe jak stół ale to tylko tymczasowo do osiadania do sadzenia się to plaskate zróżnicuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2016 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 jakbyś je miała pod ręką to chętnie mailem bo lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 no teraz wiem o co Ci chodzi:lol: że takie równe jak stół ale to tylko tymczasowo do osiadania do sadzenia się to plaskate zróżnicuje:) zly tok myslenia, zrob to od razu znaczy sie rozgarnij, ziemia ci osiadzie razem z roslinami, bedzie latwiej sadzic niz w takim twardym kamieniu uklepanym i efekt bedzie naturalny a nie sztuczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2016 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 wez mi adres podaj bo jak picase usunelam to madrze ze wszystkimi adresami:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2016 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 no musowo poprawić posłałam adresa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 no to usuwam bo tez poslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2016 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 dziękuję o Wspaniała:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Bardziej mi to na grobowiec plebejusza wygląda ... I po co Ci tam trawa? TARcia ma rację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2016 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 jak zwał Brazula tak zwał trupa żadnego nie skrywa;) trawa chwilowo dla świętego spokoju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.04.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 jak zwał tak zwał trupa żadnego nie skrywa chwilowo Hmmmm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2016 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Osia no weź nie przekręcaj:P ale kto wie co będzie jak mąż z pracy wróci to może moje truchełko tam spocząć bo w szkółce dzisiaj byłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 wusia powolutku zrobisz dobrze, tak jak ugadałysmy. nie wyslalam ci piwonii, mam urwanie d...y w robocie, ciagle gdzies wybywam a kwiatek zaczyna kwitnac, sorki ze nie zdazyłam. wczoraj po nocy okap jeszcze zamawialam zeby znizki nie tracic. coraz bardziej zaczyna mi sie podobac moj mały drapieżca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 i co kupiłas w tej szkolce? pochwal sie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2016 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 TAR-cia spokojnie wyślesz jak przekwitnie też będzie dobrze:hug: tylko pokaż jak kwitnie:lol: okap ten co miał być ?? jaki drapieżca:jawdrop: kupiłam magnolię Nigra ( da się schować przed mężem bo mała ) i brzozę Long Trunk ( ni cholery nie da się ukryć ) i zamówiłam sobie dwie cudne sosny jedna to taka niesamowicie puchata kulko-stożek a druga szczepiona na pniu niezbyt wysoko no może z 50-60 cm pieniek ma już bardzo konkretnie gruby i dużą koronę taką plaskatą ale do odbioru za 3 - 4 tygodnie bo dopiero je wysadzali do większych donic i muszą się ogarnąć roślinki a oni ocenić ich stan zanim pójdą do ludzi;) ale karteczki mają moja nie ruszać powieszone;) cudne po prostu i muszę je mieć no i załatwiałam sprawę prezentu parapetówkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2016 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 aaaaaaaa i pooglądałam na żywca jak kwitnie mój judaszowiec bo mieli pod folią jednego i już kwitł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 a foty jakies zrobilas???? tego judaszowca chocby okap - drapiezca:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2016 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 a no taaaaaaaaaak cudny okapek:lol: judaszowca nie:( bo światło kiepskie i przyznaję bez bicia że nie pomyślałam:oops: a brzozę i magnolię zaraz pstryknę póki żywam;) a sosenki dopiero jak kupię bo tak skitrali paskudy że nie było jak zrobić zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts