TAR 18.04.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 i polskiego producenta pokaz te zdjecia, a ty tez bez pomyslunku jedziesz ogladac bez aparatu:bash: chcialabym takieg judaszowca oblukac na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2016 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 kuuuuurde nie ma jak brzozie dobrego zdjęcia zrobić gałązki giną przywlekłam pod dom coś tam widać magnolijka obraca durny pionowe zdjęcia:mad: i cokolwiek brzozy może jak liście rozwinie to lepiej widać będzie, teraz została świeżo przycięta w szkółce:) to pierwsze zdjęcie to po to żeby pokazać jak ładnie jej już kora bieleje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2016 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 ciiiiiiiiiii małż nie zauważył ja tam kupować jadę nie focić niestety tylko foteczkami judaszowca służyć mogę i ten wintergoldzik Piotrusia;) ale może wpisz judaszowiec ruby falls cena w googlu to może gdzieś blisko Ciebie będzie sprzedaż nie ważne za ile tylko popatrzeć dla mnie jest po prostu cudny, ten pod folią miał już też malutkie listeczki jak takie małe czerwone serduszka wyglądały:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 wusia a ty tego long trunka w wersji szczepiennej kupilas? ja chce normalne nie szczepione i dorenboske tez nie szczepioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2016 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 tak szczepioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.04.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 i moja biała i takie cosie mi zakwitly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2016 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 oooooooooooo dzięki podekscytowana jestem:lol: Twoja biała będzie boska a te cosie uwielbiam za to że ciągle kwitną mam póki co 4:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 A te cosie, to co to? Magnolie piekne, cholera znowu zaczynam nabierać na nie ochoty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2016 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Brazula te cosie to po prostu storczyki:rotfl: ja już na magnolię nabrałam, kupiłam i był sobie niedawno przymrozek taki że -4 wpół 8 rano było i nie wiem czy jej szlag nie trafił w doniczce:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 wiesz co, moglam Ci wysłąc te piwonie, wolno jednak sie rozwija, nie to co w gruncie. u nas był lekki przymrozek ale max -1 i piwoniom nic sie na pewno nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2016 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 dobrze że nie wysłałaś bo u nas był mróz i by ją diabli wzięli bo złapał znienacka:( kupiłam sobie jeszcze dwie lekarskie na obrazku pełne jedna biała druga różowa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 jakie lekarskie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2016 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 no piwonie:rotfl: we stolycy byłam tom przyćmiona z lekka więc skróty myślowe stosuję bo o piwonii było;) po łacinie to paeonia officinalis;) zgodnie z etykietką znaczy obrazkiem na niej obie mają mieć pełne kwiaty jedna białe druga jasnoróżowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Moje piwonie są rozsądne - pączki przez lupę trzeba oglądać. Tylko drzewiasta ma większe, ale koloru jeszcze nie pokazuje (znaczy ja wiem, jaki ma kolor, ale ona na razie to ukrywa). U nas wszystko później. W "mieście" już dawno w ogródkach coś kwitnie, a u nas dopiero ma pączki. A to zaledwie kilkaset metrów od nas. Ot, taka specyfika naszej działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2016 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 u mnie też zawsze chłodniej niż w mieście 3 minuty dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Musi, że taka cena za mieszkanie "poza miastem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2016 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 chętnie ją płacę bo to niska cena za ciszę i święty spokój;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 a dzieki temu wiosna dluzej tez trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2016 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 pewnie u mnie hiacynty ponad miesiąc stały odkąd rozkwitły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2016 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Ja niby w lesie a wszystko się u mnie wolniej rozwija. U sąsiadów tulipany w pełnym rozkwicie moje niektóre dopiero łaskawie kolory z pączków pokazują. No i nadal nie wiem, gdzie jakie kolory tulipanów posadziłam .... Tak myślałam, że to storczyk ale wy tak profesjonalnie tu gawędzicie, że myślałm iz jakieś nowe cudo nabyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts