wu 15.05.2016 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Brazula to póki co przesadź do większej doniczki i zakop gdzieś gdzie clematisy będą miały nóżki w cieniu główki w słońcu i będą miały się o co oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 To clematis i wiciokrzew i chyba im tam na razie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 tam znaczy gdzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 TAR-cia no to dlaczego buczek;) to jest kolumnowy Dawyck Gold cały sezon liście zółto-zielone jakby tyle co rozwinięte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 wredne zdjęcia obraca gad podły:mad: i dalej buczek;) to jest młodziutki tricolorek a to purple fountain jeszcze brązowy bo on najpóźniej:) najpierw złotko, potem tricolorek a on ostatni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 jeśli buk to jedynie purple fountain lub purpurea pendula. ale do bukow cos nie mam szczescia moj kolumnowy czerwony kiepsko rosl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 no i wisienka na torcie;) judaszowiec:lol: najpierw malutkie serduszko;) i pączusie też są chociaż paskudne kilka bardzo mroźnych nocy na początku maja wydatnie zmniejszyła ich liczbę dzisiaj są takie wolno idzie bo zimno:( to moja Geisha i jodełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 a taką niespodziankę zastałam po powrocie w zeszły czwartek z pracy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 jodla jak jodla ale geisha super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 ten goldzik jest przecudny:rotfl: a czerwony u Ciebie może sadzonka jakaś słaba była bo moje idą jak burza, ten płaczek w zeszłym roku zrobił się dwa razy taki jak kupiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 no jodła żółta bo taka ma być a geisha fakt śliczna i za całe 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 a i dodam że naprawdę bardzo fajnie zaszczepiona:) i na zdjęciu nie widać dokładnie ale te młodziutkie listeczki na samych końcach takie delikatniutko różowo-pomarańczowe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2016 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 no juz mnie nie musisz przekonywac, ta gejsza i mnie sie podoba. jakby ten buk dawyck nie byl kolumna to moze ale ja chce takiego okazałego jakiegos takiego drzewca jak fountain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 a to jest coś i dla Ciebie co i sama mam zamiar upolować buk aurea pendula;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 no ten juz ciekawszy, na polnocno wschodnia strone jak ulal pasuje, nic mu sie nie przypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 u mnie dawyck na patelni i też się nie przypala:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 ale chyba juz kiedys ustalilysmy, ze u ciebie nie wieje i jest zacisznie - w tym jest nawiekszy problem slońce + wiatr = przypalone liscie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2016 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 hłe hłe z tym nie wieje i zacisznie:rotfl: bardzo często pizga jak w kieleckim a jak halny w górach to uuuuuuuuu:rotfl: z tym że dawyck ma bardziej zielone liście niż czysto żółte bo na ten przykład wredotkę mi przypalić potrafi ale to całkiem żółtek jest:) a aureę widziałam na żywo tylko cenę miała nieładną bo bym wzięła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2016 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Jak Wy tymi nazwami rzucacie! Podziwiam, bo ja mam problem ze spamiętaniem imion sąsiadów!Mam czerwonego buka kolumnowego i płaczącego trikolorka. Ten czerwony w pierwszym roku mnie przestraszył, bo wszystkie buki w okolicy już miały liście, a on wciąż suchymi straszył, że przemarzł. No ale już wiem, że on taki spóźnialski jest. Trikolorek zresztą też, ale on młody, w zeszłym roku sadzony.Wymyśliłam, że zakrzaczę górkę, która kiedyś miała być skalniakiem. Jak ja się cieszę, ze to wymyśliłam! Znowu mam gdzie sadzić! No bo drzewek to mi się podoba mnóstwo, ale nie mogę z działki ciemnego lasu zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 imion sasiadow tez nie pamietam:lol2: ale rosliny to inna inszosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts