Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja grzecznie zadałam pytanie a ona w moim własnym domu jak wypadła na mnie z ryłem i dalejże mi wytykac bez mała od najgorszych i jeszcze moją rodzinę w to mieszała no tak mordę darła że chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli nie strzymałam powiedziałam konkretnie co myśle i poczekałam aż sobie pojechała

przez chwilę myślałam że coś ma z głową ale po prostu wylazło chamstwo na wierzch a ja mam teraz spokój szkoda mi trochę mojego chłopa i teściowej ale nie podaruję generalnie mściwa nie jestem ale obchodziłam sie jak z jajem i to takim śmierdzącym ze względu na meża bo jakby nie patrzeć siostra Jego ale nikt mi nie bedzie obory robił i poniewierał mnie we własnym domu :evil:

ja grzecznie zadałam pytanie a ona w moim własnym domu jak wypadła na mnie z ryłem i dalejże mi wytykac bez mała od najgorszych i jeszcze moją rodzinę w to mieszała no tak mordę darła że chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli nie strzymałam powiedziałam konkretnie co myśle i poczekałam aż sobie pojechała

przez chwilę myślałam że coś ma z głową ale po prostu wylazło chamstwo na wierzch a ja mam teraz spokój szkoda mi trochę mojego chłopa i teściowej ale nie podaruję generalnie mściwa nie jestem ale obchodziłam sie jak z jajem i to takim śmierdzącym ze względu na meża bo jakby nie patrzeć siostra Jego ale nikt mi nie bedzie obory robił i poniewierał mnie we własnym domu :evil:

Oooo, ja też tego nie lubię :evil: :evil: zresztą kto lubi :roll:

dzień dobry

ale powiem Wam że najbardziej mnie cieszą spokojne Święta w domu bez jeżdżenia 100 kilosów w jedna stronę

małżowi bedzie przykro ale nic nie poradzę nie ja zaczęłam - fakt że ja skończyłam poprawia mi nastrój :lol:

kurna nio ale te niepalenie to wcale zdrowe nie jest we łbie sie kreci..chyba za duzo tlenu..na dodatek..piwo nie smakuje za bardzo i szybko spac sie chce to szkodliwe na dłuższą mete może byc..jak do miesiaca nie minie..wracam do starego zycia nie bede siemeczył w cholere..

Duchu przejdzie twardyś to wytrzymasz załóż sobie skarbonkę i wrzucaj kasę co na fajki przenzczona zobaczysz ile Ci zostanie :lol:

raz czytałam taki tekst na plakacie zachecającym do niepalenia - pocałuj niepalącą poczujesz smak życia :wink: