wu 08.12.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kasiu niestety dla niektórych bo mogę ich dręczyć dobranoc Moniu wracaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ja grzecznie zadałam pytanie a ona w moim własnym domu jak wypadła na mnie z ryłem i dalejże mi wytykac bez mała od najgorszych i jeszcze moją rodzinę w to mieszała no tak mordę darła że chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli nie strzymałam powiedziałam konkretnie co myśle i poczekałam aż sobie pojechała przez chwilę myślałam że coś ma z głową ale po prostu wylazło chamstwo na wierzch a ja mam teraz spokój szkoda mi trochę mojego chłopa i teściowej ale nie podaruję generalnie mściwa nie jestem ale obchodziłam sie jak z jajem i to takim śmierdzącym ze względu na meża bo jakby nie patrzeć siostra Jego ale nikt mi nie bedzie obory robił i poniewierał mnie we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ja grzecznie zadałam pytanie a ona w moim własnym domu jak wypadła na mnie z ryłem i dalejże mi wytykac bez mała od najgorszych i jeszcze moją rodzinę w to mieszała no tak mordę darła że chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli nie strzymałam powiedziałam konkretnie co myśle i poczekałam aż sobie pojechała przez chwilę myślałam że coś ma z głową ale po prostu wylazło chamstwo na wierzch a ja mam teraz spokój szkoda mi trochę mojego chłopa i teściowej ale nie podaruję generalnie mściwa nie jestem ale obchodziłam sie jak z jajem i to takim śmierdzącym ze względu na meża bo jakby nie patrzeć siostra Jego ale nikt mi nie bedzie obory robił i poniewierał mnie we własnym domu Oooo, ja też tego nie lubię :evil: zresztą kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Brawo!!! Ja żałuję, że ze swoją takiego porządku nie zrobiłam Teraz jest chu..steczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 trzeba było kopa zasadzić należało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 powstrzymałam się bo moglabym zatłuc i po co mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 jednego dla przykładu trza było zasadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a jakbym sobie palca u nogi złamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dla satysfakcji może warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 6 tygodni bólu za takie cóś szkoda palca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 08.12.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 6 tygodni bólu za takie cóś szkoda palca a szkoda Wusiu, szkoda znaczy palca moja babcia mawiała "nie ruszaj gów..a bo będzie śmierdziało i siem upaćkasz" a jeszcze we własnym domku smrodek no ale zawsze można okna otworzyć nie buziaki nocne gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Brawo Wusia!!!!! Brawo również za zdrowy rozsądek, który nie pozwolił Ci swołoczy zabić, bo szkoda za glistę pójść siedzieć!!!! http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11918_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 WU waleczna jest hheeh witam z rana..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dzień dobry ale powiem Wam że najbardziej mnie cieszą spokojne Święta w domu bez jeżdżenia 100 kilosów w jedna stronę małżowi bedzie przykro ale nic nie poradzę nie ja zaczęłam - fakt że ja skończyłam poprawia mi nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 i bdb..tak tsymoj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dzieki Brazuś za czekoladki no i wszystkim za poparcie dla mojej wrednej antyszwagierkowej działalności Duchu trzymasz się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 kurna nio ale te niepalenie to wcale zdrowe nie jest we łbie sie kreci..chyba za duzo tlenu..na dodatek..piwo nie smakuje za bardzo i szybko spac sie chce to szkodliwe na dłuższą mete może byc..jak do miesiaca nie minie..wracam do starego zycia nie bede siemeczył w cholere.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Duchu przejdzie twardyś to wytrzymasz załóż sobie skarbonkę i wrzucaj kasę co na fajki przenzczona zobaczysz ile Ci zostanie raz czytałam taki tekst na plakacie zachecającym do niepalenia - pocałuj niepalącą poczujesz smak życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 oooooooooo dobre.... Wuśka ja zawsze wiedziałam, że Ty charakterna jesteś... dobrze, bardzo dobrze.... ja se często mówię, jakby nie denerwowała pieseczka to by nie ugryzł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nituś ze mnie jest naprawdę niespotykanie spokojny człowiek ale wsio ma swoje granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts