TAR 25.06.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 ale czemu w poziomie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 no sliczny choc w pierwszej chwili pomyslalam, ze to perukowiec:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.06.2016 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 bo forum głupio wkleja:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 No właśnie! Myślałam, że to tylko mnie spotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Wyczyśćcie ciasteczka! Pięk ne nabytki! A co do fontannowca ... mój ma gałązki cały czas w dół, opadają wszystkie po osiągnięciu jakiejś (sobie tylko znanej) wielkości. Zrobię mu więcej zdjęć i pokażę to się powymądrzasz trochę, co mogę z nim wyczyniać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2016 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 zrób Brazunia popatrzymy i może coś się wymyśli, daj zbliżenie szczególnie "czubka" jakby go trzeba było postawić bo teraz pora idealna bo jeszcze w miarę miękkie przyrosty:) mój sam tu podniesie, tam opuści ale ja wredna podwiązuję mu do patyczka gałązkę, z której ma zrobiony przewodnik bo on go chce na dół opuścić i póki podwiązuję to on ciągnie do góry i jak dolezie na 2-2,5 metra to dam mu spokój i niech płacze sobie po całości;) czyściłam ciasteczka i co tylko i dalej ładuje na leżąco;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2016 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 a to mój prezencik "urodzinowy" sosna drobnokwiatowa Fukai http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/roslinki%202016/20160626_073540_zpscvbplbme.jpg http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/roslinki%202016/20160626_073550_zps2qawztbn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2016 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 złamałam się wrzuciłam na photobucketa i wreszcie normalnie można obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 a czemu wczesniej nie wrzucalas trzykrotka superancka, a ta sosna tez fajna, taka zaczepista:yes: zdradz koszty:cool: uswiadomilismy sobie dzis z Tarkowym ze czas nam sie kurczy, musimy powoli zaczac zamawiac farby, tapety, ostatecznie zdecydowac co do sprzetow i w koncu umowic sie na pomiary drzwi wewnetrznych - bedzie szal cial qrcze wciaz nie ma przeceny na nasza sofe, kto wie czy w tym roku ja zakupimy - musze jszcze ponegocjowac. jak dla mnie moze juz byc po przeprowadzce zakupiona. i musze policzyc materialy kleje, płyty, cekole i inne duperszwance, do tego dac do wycinki sklejki, pozamawiac wozki by je zamonowac - zaczyna mnie to przerazac, qpa roboty przede mna a gdzie ogrod:rolleyes: lampy zostawiam na po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2016 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 TAR-cia czysto z lenistwa:rotfl: trzykrotka super jest całe lato kwitnie a cwana jak mało który badyl;) jak piciu nie dostanie to wszystkie kwiatki w pączkach trzyma:rotfl: jeszcze sobie białą i różową planuję zanabyć sosna miodzio straśnie;) taki dziwak rośnie ma błękitno-stalowe igiełki starsze i te kremowe końcówki normalnie jak ją zobaczyłam to mi się taki chciejor załączył że bym się chyba pochorowała jak dziecko jak cukierka nie dadzą pani sobie zażyczyła 120 zapytałam uprzejmie ile ostatecznie no to jak dla stałego klienta ( sporo też już u niej wzięłam;) ) to 110 na dobry wzrost:rotfl: niby nie tanio ale jak popatrzyłam na aledrogo że za roczny szczep winszują sobie prawie 40 zł to mi się lepiej zrobiło:lol: ona wolno rośnie to patrząc na jej wielkość to ma z 4-5 lat szał ale taki pozytywny, radosny, ekscytujący;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2016 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 mam jeszcze drugiego dziwaka tylko on nie ma białych końcówek ale też taki fajny paralityk;) sosna drobnokwiatowa Tempelhof to nie moje zdjęcie bo pada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2016 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 ja choruje na sosne Oregon green - nie dorobilam sie do starego ogrodu moze do nowego sie uda. Wusia jak znajdziesz tez świerka likiangeńskiego to polecam bierz w ciemno - sliczny choc trudny do zdobycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2016 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 obie roślinki do zachomikowania:lol: sosnę jak spotkam to będę pamiętać o Tobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Super ta sosna! Zdjęcia wrzucę za dni kilka, padało dzisiaj i miałam ogólnego DALa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Jak się już dorwałam do dziennika z roślinkami to mam kilka pytań, jeśli można oczywiście. http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/roslinki%202016/20160625_073430_zpsvw535joq.jpg http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/roslinki%202016/20160625_073440_zpshbpfbdml.jpg Co rośnie pod modrzewiem?? I drugie pytanie o judaszowca. Opisywany jest jako roślina słabo tolerująca mróz, jak jest u Ciebie?? Nie marznie?? Chabrowa trzykrotka położyła mnie na kolana, uwielbiam ten kolor i będzie dominował w moim nowym ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.06.2016 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Brazula u nas też pięknie popadało:lol: na sosnę się napatrzeć nie mogę bo na końcóweczkach tych kremowych przyrostów jest zielone:lol: Pusia trzykroitka ma piękny kolor takiego głębokiego chabru ciemniejsze niż na zdjęciach ale kompletnie bezobsługowa roślinka;) nie choruje, nic jej nie zjada:lol: pod modrzewiem rośnie fiołek motylkowaty, który kwitnie na biało i pięknie się rozsiewa i chwasty nie mają szans;) zdjęcie z netu dla zobrazowania jak kwitnie;) znalazłam ostatnio jeszcze takiego w niebieskie cętki i też zamierzam zakupić http://images10.fotosik.pl/1457/4505c308e5e60933.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 tego fiołka poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.06.2016 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 TAR-cia tego białego nie ma problema w każdej ilości sadzonki:rotfl: uszczęśliwiłaś już nim nabywców domu;) a niebieskiego jak kupię i się rozlezie też dam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2016 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 mam poważne obawy czy cokolwiek z moich pieknych roslin i ciezkiej pracy zostalo u nowych wlascicieli jalowce skyrockety juz wylecialy (ponad 20 szt. pieknie wyprowadzonych i zdrowych) one na zime rudzieja i facet myslal, ze sa chore i wywalil:bash:ciekawe czy cos jeszcze sie ostalo, trawy wywala pewnie, bo chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.06.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Pusia trzykroitka ma piękny kolor takiego głębokiego chabru ciemniejsze niż na zdjęciach ale kompletnie bezobsługowa roślinka;) nie choruje, nic jej nie zjada:lol: pod modrzewiem rośnie fiołek motylkowaty, który kwitnie na biało i pięknie się rozsiewa i chwasty nie mają szans;) zdjęcie z netu dla zobrazowania jak kwitnie;) znalazłam ostatnio jeszcze takiego w niebieskie cętki i też zamierzam zakupić http://images10.fotosik.pl/1457/4505c308e5e60933.jpg Czyli dobrze myślałam, ze fiołek, tylko oczywiście nie mogłam odgadnąć koloru Fioletowego mam pełno, natura sama go rozsiewa. Przed budową nalewkę z jego kwiatu robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts