TAR 27.10.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 z tym chamstwem masz racje. ale to nie chamstwo tylko mierne zlosliwosci, glupota i jak podejrzewam zazdrosc. nie reagowanie na zaczepki jest chyba najlepsze dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2016 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 i najzdrowsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 fajna ta twoja brazowa niunia, madrze wychowana bedzie prawdziwa pociecha, przyjacielem i obronczynia domu i jej mieszkancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2016 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 TAR-cia litości gdzie ja jej mądrego wychowywacza znajdę ale fajna jest, pewne nawyki ma takie same jak Uzuri, co wieczór mam wylizane stopy:rotfl: tylko ten mały potwór próbuje mi jeszcze paznokcie obgryzać dzisiaj tak patrzyłam jak szła sobie wolnym krokiem po tarasie lekko opuszczony łebek, spojrzenie nieco spode łba to powiem Ci że jakby to nie było moje to bym z pewnym respektem podchodziła:rotfl: najlepszy był komentarz mojego kumpla - jakbym jej nie znał a wielka by podleciała do płotu to bym pieluchy potrzebował póki co pańcia psa musi bronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 ona szczenior juz jest dwa razy wieksza niz moje dwa biale razem wziete jakbym miala ja kapac to moj kregoslup na stowe by sie zlamal, jak ty dasz rade, szlauchem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2016 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 no jak to jak wyskakuję z ubranka i wskakujemy razem pod prysznic:rotfl: ostatnio prosiaczek ważył 18,15 kg:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2016 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 oba białasy mniej niz 10 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2016 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 dlatego pierwszą rzeczą jaką nauczyłam maupiszona było włażenie samodzielnie do auta:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2016 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Kastos czasem wskoczy do auta ale to juz musi byc desperacja. A Wituś przysiada z dupka na kostce i jak dzidzius łapki wyciaga co by go włozyc. W autku zawija sie zazwyczaj w precla i spi, Kastos karuje sie na podłokietnik kierowcy i jedzie jak sfinks łapy na tylnym siedzeniu a przednie na podłokietniku. Musze mu pod brzuchol wałek podkladac bo czasem tylne lapy mu spadaja zauwazyłam, ze maly mendzioch tez to ostatnio papuguje zamiast spania. ale jak podroz jest dłuzsza to oba maja kojce z tylu i spia grzeczniutko. na szczescie nie maja przypadlosci rzygowych twojej tez latwiej bo pies wyzszy i auto nizsze. moje to niskopodłogowce a auto wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2016 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 ja temu mojemu padalcowi jednak aviomarin muszę dawać nawet na króciutkiej trasie bo potrafi na odcinku około 5 km do weta i 5 km z powrotem 3 razy pawia puścić nie wiem czy mi teraz do auta wlezie bo przez chorowanie niechęć do auta ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.10.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 wusia A Maluch cudny. Słodka mordka! I jak Ty masz pięknie wokół domku. Pochłonęłam wzrokiem wszystkie zdjęcia! Nie no, ja muszę Cię odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2016 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 ooooooooo cześć Nelusia no ja to cały czas czekam na odwiedziny:hug: a czy pięknie to ja nie wiem ale mnie się podoba:lol2: maluch ta mała poczwara słodkie diablątko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 a ja prosze o wiecej zdjec malej poczwarki, powiem ci ze jako dorosly osobnik moze wzbudzac lęki, ja bynajmniej sie boje i Wusku musisz koniecznie nad nia panowac i dobrze ulozyc, bo rzeczywiscie to rasa dominujaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2016 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 TAR-cia pewnie że zrobię zdjęcia Ty nie bój nic bo z tego co czytałam to jak pańcia kocha ludzia to pies też tego ludzia kochać będzie;) ale mam świadomość że trzeba się uczyć od małego bo pomijając wszystko to ja się nie będę szarpać z 50 kg psem czy on łagodnej rasy czy nie;) jeszcze mały paszczur ale już się uczymy przychodzenia na wołanie, maszerowania na legowisko i chodzenia na smyczy:) i oczywiście tego że nie wolno skakać wolno się wkoło pańci nóżek owijać bo są głaski jak się podskakuje głasków nie ma a pieścioch z niej niemożliwy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2016 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 I że ludziu - każdemu, nie tylko swojemu - wolno coś z michy zabrać, w misce pomieszać, z pyska kość wziąć i inne takie (oczywiście potem oddaje z rekompensatą). Mam złe doświadczenia z Sabą, która za zbliżenie się do niej przy posiłku była gotowa rękę odgryźć (i to nie jest przenośnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2016 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 a z michą to oszywista oszywistość opcja legowisko z poleceniem zostań świetnie się sprawdza na wadze u weta:rotfl: 18,55 kg:bash: chyba trochę laska przegina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.10.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 I że ludziu - każdemu, nie tylko swojemu - wolno coś z michy zabrać, w misce pomieszać, z pyska kość wziąć i inne takie (oczywiście potem oddaje z rekompensatą). Świnte słowa Mości Dobrodzijko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2016 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Moje zagryźć nie próbują nawet przy jedzeniu za to w kwestii powitań ... no cóż, tylko na mnie nie skaczą! Jak to pieszczotliwie nazwał je Gagat: "nieokrzesane bydlaki" i wiele w tym prawdy jest. Z drugiej strony w mojej lokalizacyjnej sytuacji lepiej żeby były nieokrzesane niz zbyt przyjazne do wszystkich, tak sobie myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Gruby wali z główki zwłaszcza męską część populacji w tak zwane czułe miejsce... Skakania oduczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Skakania na mnie też oduczyłam chociaż przyznaję, potrafią być upierdliwe. Na innych nie umiem...walczę, ale przegrywam, szczególnie z Taryą! Nie wszyscy potrafia zwięźle i krótko ryknąć: "Nie!" i ci jakoś przeżywają, ci inni ... no cóż, przegrywają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts