TAR 30.12.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 chyba wiekszosc tak robi, wusia nawet fotografowac mozesz na siedząco:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2016 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 nie da się bo gad łazi jakby mrówki w tyłku miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.12.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Gady to pełzają raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.12.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 nie gadaj tylko rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2016 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 tia czarne na ciemnym jakość idealna będzie:P jutro za dnia zrobimy sesję nawet aparat wezmę i użyję bo z komórki to se takie se;) Agduś pełza jak się napcha żarłok jeden;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.12.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 twoje jutro czy nasze jutro ? bo twoje trwa od kilku tygodni do kilku miesiecy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2016 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 nie zachęcasz mnie do dodatkowego wysiłku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.12.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 wez nie draznij, jaki to wysilek powinnas uwieczniac kluche jak najczesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2016 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 zrobię marudo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.12.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 a nie - upierdliwcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2016 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 nie:P słodka i milasta:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.12.2016 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 jutro sie konczy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.12.2016 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 a dzisiaj jest dzisiaj najlepszego w Nowym Roku:lol: z całej serii jedno się tylko nadaje:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2017 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 super, a jak zniosla wybuchy i petardy?co to jest to drewniane w paski takie fajne, u mnie to poduchy na fotele ogrodowe a au ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2017 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 no to w paski to poduszka na krzesło tylko opuszczona z siedziska:rotfl: profilaktycznie ziołowe prochy od weta brała tak że nieźle poszło:) dzisiaj to się za to nieźle zgrzałam:rolleyes: poszedłam z Młodą na spacer bo pogoda piękna, idziemy sobie naszą ulicą, widzę na placu wielkiego husky ale radosna przecież za płotem, a to bydle pyk do płota, wzdłuż płota i pyk na ulicę bo nie było siatki tylko tuja:bash: kolana mi się ugięły bo to bydlę jeszcze z pół raza większe jak Młoda:rolleyes: podlazł, Młoda zaczęła poburkiwać, mnie leci po plecach bez mała bo myślę jak Młoda się ciepnie ze strachu to nie mamy szans, ale jestem dla niej pełna podziwu bo widać było że zestrachana i zestresowana ale dała się wyciszyć, obwąchały się ostrożnie i powoli się z Młodą wycofałam z powrotem a husky poszedł na plac, dzielna, grzeczna Młoda i na smyczy super bez ciągnięcia bez mała non stop przy nodze, musimy chodzić dużo wśród ludzi żeby się wyluzowała:) ale wrażenie też robi bo jechał starszy facet na rowerze i pyta "pani a ten piesek to bardzo gryzie" padłam ze śmiechu i mówię że jeszcze nie bardzo bo to szczeniak, to się facet dla odmiany śmiać zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2017 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 (edytowane) moje tylko wystrachaly dzieciaki pod plotem wlasnie uzylam prezentu swiatecznego od mezusia, miodzio jest. dawno takiego fajnego prezentu nie dostalam ktory i cieszy i sie przydaje i ulatwia zycie i sprawia przyjemnosc Edytowane 1 Stycznia 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2017 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 a co dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2017 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 profesjonalny sprzecior do pedicure/manicure generalnie mam problem ze stopami i latanie co dwa tygodnie do kosmetyczki mnie juz z lekka meczylo. dzis zrobilam nozki i od razu pare kilo mniej na stopach. choc chyba z lekka przesadzilam, bo piecze ale tak przyjemnie. i musze lepsze kosmetyki kupic, do peelingu i krem /zel łagodzacy po. aaa musze jeszcze nauczyc meza masazu albo na walentynki niech masazera mi podaruje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2017 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 o masz to się prezent nazywa:lol: ja też bym taką walentynkę chciała dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2017 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 chcialabym taki http://mediwel.pl/sklep/pl/glowna/9-oto-adore-foot-innowacyjny-masazer-stop.html ale zadowole sie tanszym lub aparatem do hydromasazu, latem opuchniete od goraca stopy tez wychlodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts