wu 25.03.2017 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 moja chyba dożywotnio głupolem zostanie:rotfl: byłam dzisiaj w szkółce tylko po magnolię coś czuję że mnie mąż na leczenie odda:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2017 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Staram się ze wszystkich sił nie kupować więcej drzewek, bo już nie mam ich gdzie sadzić. Może jeszcze kilka krzaczków i traw na górkę. Bo inaczej za parę lat, kiedy to wszystko, co posadziłam w bezrozumnym szale, urośnie, będziemy mieć las zamiast ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2017 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Traw mi się chce, takich kolorowych, innych od wszystkich... Z drzewkami chyba na razie spasuję, chociaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 N razie czekam, aż wystartują te trawy, które w zeszłym roku posadziłam. Z niepokojem czekam, bo zimę mieliśmy bardzo dla roślin niełaskawą - mróz solidny i brak śniegu. Pewnie dlatego ciemierniki tak się powoli zbierają do kwitnienia. Mam nadzieję, że te trawy żyją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2017 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 u nas dzisiaj boskie, upajające 25 stopni, błękitne niebo i tylko łysawe drzewa dają znać że to jeszcze nie lato:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.04.2017 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 u nas trawa normalnie zazieleniala sie w oczach, forsycja mi zakwitla, ładna taka na kijku kupilam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2017 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 U nas 23 stopnie były. Posadziłam kolejną różę, tym razem czerwoną. Forsycje kwitną wszędzie dookoła, magnolie też, a u nas, jak zwykle, jeszcze nie. Taki mikroklimat mamy w ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2017 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 u mnie też jeszcze nie kwitnie forsycja, ciepło, pięknie aż chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Moja zaczyna kwitnąć. Dzisiaj zakwitł pierwszy tulipan! Wyrwał się przed szereg, bo pozostałe mają dopiero pączki mniej lub bardziej schowane w liściach. I pierwiosnek fioletowy kwitnie. I fiołki. I krzaczor jeden, ale nie pamiętam, jak się nazywa. Przebiśniegi przekwitły. Ciemiernik i krokusy kontynuują, chociaż te drugie powoli przekwitają. Pigwowiec niedługo zakwitnie. I jeszcze ten krzak, który ma takie jakby maleńkie różyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 u mnie tulipany moze za miesiac wyjda o ile w ogole:rolleyes: ale szafirki powoli zaczely kwitnac, przebisniegi tez kwitna i hiacynty za chwile zakwitna, porabane troche ale co zrobic, przylaszczki koncza kwitnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2017 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 W lesie zawilce widziałam. Pecha mają - ładne są, więc co weekend tłumy spacerowiczów wychodzą z lasu z bukiecikami więdnących zawilców. Że chronione są? A kogo to obchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2017 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 szafirki jeszcze nie hiacynty zaczęły pierwsze żonkile kwitną, prymulki, śnieżniki i inne takie no i oszywiście sasanki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2017 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 ja się przyznaję że mam chęć skubnąć kępkę celem umieszczenia u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Zawilców w lesie zatrzęsienie ale trzeba miejscówki znać... bałwanów rwących nie zanotowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2017 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 miejsce znam tylko zawsze sumienie mi przeszkadza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2017 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Kępkę z podłożem skubnąć a urwane nieboszczyki wynieść to jest jednakże różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Dzisiaj biegaliśmy po lesie (nie będę się roztkliwiać na temat efektów - zrobiłam to u siebie) i na ścieżce leżały zdeptane bukieciki zawilców. Aż dziwne, że tyle ich jeszcze kwitnie po tak pięknym weekendzie. Chyba mniej ludzi tam było niż w Chochołowskiej na krokusach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2017 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 ja bym takich wandali obdzierała z włosków na wyjściu z lasu:mad: ciekawe jakby się poczuli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2017 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Ywentualnie szarpanie pędami jeżyn i posypywanie solą bym zaordynowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts