Moose 03.04.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2017 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 mniodkiem natrzeć i w mrowisku ułożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.04.2017 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Hej. Widzę, że panie mówią o aktualnych metodach na poprawę urody ;) :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2017 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 najprosciej wyrwac chwasta, po co marnowac czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2017 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 cześć Nituśka wiesz kiedy wpaść TAR-cia tylko jak chwasta wyrwiesz to w cholerę czasu zmarnujesz potem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.04.2017 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 No ba U mnie tez początki wiosny, ale takiej fajnej. Magnolia już niemal w rozkwicie, migdałki pęcznieją w oczach, tulipanom się też nagle zaczęło spieszyć. Taras odpalony, huśtawka też. Uznałam jedynie, że hamak w kwietniu to już byłoby rozpasanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2017 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 e tam Syn kazał już ojcu bujany fotel powiesić na tarasie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.04.2017 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Czyli można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2017 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 a kto zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2017 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 powiem Ci że nawet trzeba:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2017 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Nasza magnolia ma już duże pączki, ale do rozkwitnięcia to jej jeszcze daleko. Na razie podziwiam obce, a kiedy one przekwitną, będę miała na deser naszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2017 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 u mnie kiedy gwiazda przekwitnie, susana zacznie a potem żółta tak sobie wykoncypowalam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2017 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 a ja zeszłoroczną podglądam i nie wiem czy przezimowała pomimo okrycia raz mi się wydaje że tak a raz że nie, a nowa jeszcze bez kwiatów ale pąki liściowe puchną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2017 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 dzisiaj popełniłam nie lada wyczyn;) w ciągu 2 godzin ubrałam chłopaków od stóp do głów na komunię łącznie z butami, paskami i wisielcami na szyję ( nawet męża nie musiałam ubić żeby garnitur mierzył ) i siebie też w 98 % i stwierdzam z całą odpowiedzialnością że wolę zakupy roślinkowe:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.04.2017 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Doskonale Cię rozumiem. Nienawidzę kupowania ciuchów na specjalne okazje. Szlag mnie trafia że trzeba wydać kasę na coś, co się przyda raz. Wprawdzie starałam się zawsze, żeby to było wielorazowego użytku, ale i tak zazwyczaj zakładałam najwyżej dwa-trzy razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2017 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 o ile moja kiecka da się użyć wiele razy o ile dupsko mi nie urośnie;) o tyle Młody założy ten garnitur na komunię, biały tydzień i jak się uda to na rocznicę a mąż to rzeczywiście porażka ale że średnio jeden garnitur na 11 lat kupuje to odżałowałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Nienawidzę zakupów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.04.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Nie uogólniałabym, ale nie lubię kupować, kiedy muszę natychmiast i nie wiem dokładnie czego chcę. Lubię trafić jakąś okazję, pod warunkiem, że jest to naprawdę trafienie, a nie okupiona godzinami łażenia po sklepie konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.04.2017 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 a powiem Ci że nawet nie było źle, szybko mi poszło, kiecka mi pasi nawet powiem że całkiem przyjemnie było:lol: teraz ta bardziej bolesna część mnie czeka czyli kupno butów:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 No to gratuluję szybkich i udanych zakupów. Trzymam kciuki, żeby z butami też tak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts