nitubaga 14.11.2017 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Cze Wusia Wpadłam to obchodzę stare, znajome kąty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2017 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 o cześć Nitusia tylko czemu Ty tak rzadko zaglądasz co:( wiem że kąty stare, ludzie stare to patrzeć nie ma na co no ale jednak byś mogła częściej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2017 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Mówisz masz! Ale to "stare" było w tym sensie, że nie chodzę już na "bocianki" tylko doglądam znajome kąty. O, to powinnam była napisać znajome kąty. Ty wiesz wszystko - powiedz mi czemu cjak chce wstawić fotę z komputera to mi wyświetla komunikat, że chce założyć jakiś wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2017 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Wróć: założenie grupy nie powiodło się o co lotto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2017 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Nitus ja tez z kompa nie moge foty dodac, tez mnie pyta jakas grupe:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2017 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 a mnie nie wrzeszczy ale ja daję mu przez okienko ze zdjęciem z paska wyżej obok globusa z czerwonym x może to zależy od systemu operacyjnego czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2017 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 no chyba kazda z nas ma wina? ja pracuje na 7 i 10 i w obu to samo, cos sie na forum pierdaczy, Agdusia tez krzyczala o grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2017 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 ja mam w domu 8 i nie ma problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2017 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 10 to jak 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 a mnie nie wrzeszczy ale ja daję mu przez okienko ze zdjęciem z paska wyżej obok globusa z czerwonym x może to zależy od systemu operacyjnego czy cóś No właśnie chcę wrzucić przez to okienko obok globusa z x i nic.... No bede ryczeć, jak nic pogoda depresyjna i bede ryczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2017 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 u nas dzis slonecznie, depresja mnie odpadla, same dobre wiesci tylko sie cieszyc:yes: zreszta obsmialam sie jak norka z niektorych dzisiejszych forumowych wpisow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2017 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Pokaż może zaczaję, choc nie bardzo jestem w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2017 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 a tak laze sobie z nudow po watkach tych znanych i nieznanych i roznosci sie wylapie. ale ja generalnie mam spaczone poczucie humoru i mnie smieszy cos co kto inny wezmie serio, nie bede obsmiewcza, bo jeszcze sie ktos obruszy chociaz w sumie to co dzis czytalam to raczej powod do politowania niz smiechu ech brakuje ostatnio na forum tych jap wyszczekanych, ja czasem smialosci nie mam zeby skomentowac:oops: poczytam, obsmieje sie w duchu, posmieje sie z mezatym i tyle. szkoda klawiatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2017 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 TAR-cia siostro mam takoż jak Ty spaczone poczucie humoru i postrzegania świata a pewne rzeczy to mi się chyba dożywotnio w głowie nie pomieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2017 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 bo widzisz Wusia jak mowia, ten co zapier....nigdy sie nie dorobi majatku tylko garba, a ten co jojczy, marudzi, narzeka, zawsze lape wyciaga po darmowe, socjale czy inne ulgi zyje zazwyczaj jak ten pączek w masle i dalej jak koniec wlasnego nosa nie spojrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2017 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 i z tego trzeba sie smiac, bo co w pape przylozysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2017 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 ta to przejdziesz na państwowy wikt i opierunek:rotfl: no przeca mądre ludzie mówią że robota kocha głupiego nie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2017 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 przepis dla EZS-i i Pesteczki;) DROŻDŻÓWKA Składniki: 1/2 kg mąki około 1 szkl. mleka 10 dag masła ( lub Kasi ) 5 dag drożdży 20 dag cukru 4 żółtka cukier waniliowy szczypta soli KRUSZONKA 1/2 kostki masła 3/4 szkl. mąki 1/2 szkl. cukru z drożdży, dwóch łyżeczek cukru, łyżki mąki i ciepłego mleka ( tyle żeby po wymieszaniu gęste było ) zrobić rozczyn i zostawić na kilka minut aż ruszy mąkę wymieszać z solą, resztą cukru i cukrem waniliowym, dodać żółtka, wyrośnięty rozczyn i mleko ( około szklanki bo zależy jaka "sucha" mąka ) i wyrabiać, pod koniec wyrabiania dodać rozpuszczone masło, wyrabiać dalej - ciasto ma być elastyczne nie twarde i nie "rzadkie" ( za twarde - dodać ciepłego mleka, jakby się zrobiło za "rzadkie" dodać trochę mąki ), dobrze wyrobione odchodzi od miski i ma dużo powietrza wgniecionego przykryć miskę ściereczką i poczekać aż podwoi swoją objętość, im cieplej tym szybciej rośnie:) jakby zimno w domu było to można piekarnik podgrzać do 50 stopni, wyłączyć i wsadzić miskę w czasie rośnięcia zrobić kruszonkę - mąkę, masło i cukier rozcierać w palcach aż się grudki zrobią wyrośnięte ciasto przełożyć na wysmarowaną blaszkę ( ja wykładam papierem do pieczenia bo łatwiej wyjąć ) posypać kruszonką i wstawić do nagrzanego na 180 stopni piekarnika ( środek ) piec około 45 minut do ładnego zrumienienia ( patyczkiem dziabnąć czy upieczone;) ) jak coś to przedłużyć czas pieczenia ta ilość ciasta jest na tzw. keksówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2017 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 a z pozostałych z drożdżówki białek zawsze robię bezy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 i zeby mleko na rozczyn nie bylo za cieple ani za zimne bo rozczyn sie nie uda tez tak robilam za mlodu kiedy szalalam z ciastami, bo ty nie wiesz ale wbrew pozorom umiem te podstawowe zrobic: biszkopt, murzynek, pierniowe, jablecznik, sernik, kruche, karpatke, plesniaka, babke, drozdzowke, owocowe, trojkata niektorzy nazywaja domek), tiramisu, sernik na zimno (czyli te co lubie, choc nie wszystko moge) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts