TAR 04.02.2018 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 a kiedy i na ile wyjezdzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2018 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 9 kwietnia do 2 maj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 to juz se wyobrazam jakiego masz nerwa, dostalas mmska ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2018 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 no doszedł piękne to:lol: super pomysł a jak to wszystko się kolorem pokryje to już w ogóle bajka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2018 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 nerwa mam takiego aż mnie trzepie:mad: łby nam z mamą puchną od kombinowania, całą przyjemność szlag trafia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2018 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 no doszedł piękne to:lol: super pomysł a jak to wszystko się kolorem pokryje to już w ogóle bajka:lol: wyczytalam ze bluszcz i aloes dobrze robia zdrowotnie to kupilam po 4 szt. a narcyzki, bo wiosny mi sie juz chce nerwa mam takiego aż mnie trzepie:mad: łby nam z mamą puchną od kombinowania, całą przyjemność szlag trafia:( no domyslam sie ze kombinacje alpejskie uprawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2018 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 skrzydłokwiaty też dobrze robią ja w domku mam hiacynty, tulipanki i prymulki w celu zaklinania wiosny:rotfl: tak mi się wszystko chrzani że mógłby mnie ktoś dobić i skrócić męki:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2018 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Czekamy na wiosnę Razem Zobaczymy jak żółta zakwitnie. Jest Twoja, w moim ogródku. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2018 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Malcia a w dupsko chcesz:P jaka moja Twoja jest i żółta na bank bo nad kwiatkiem jak wiedźma siedziałam:P moja co niby ma być żółta wygląda jakby pączusia miała więc uszkami przebieram:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2018 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 o magnoliach szepczecie ? na mojej zółtej ze 20 pączkow kwiatowych, ciekawam czy cos zakwitnie z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2018 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 no o magnoliach moje jeszcze nie kwitły ale z opisów by wynikało że ta moja co ma być żółta ma ze 4 pączki kwiatowe mała jest to uważam że nieźle ilościowo i teraz czeeeeeeeeeeeekam:rotfl: z tym że moja żółta ma być a Malci na bank żółta jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2018 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 u mnie kwitla tylko gwiazdzista biala z rozowym poblyskiem no i Suzana zagrzybiona. Żółta kupilam pozniej. Wusia czy ty pamietasz jaka odmiane ja kupilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2018 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 juz sobie przypomnialam, moja to Butterflies:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2018 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 matko jak dobrze że sobie przypomniałaś bo nie wiem czy bym odgrzebała w pamięci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.02.2018 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 U mnie magnolie nie mają szans. Wiatr je zabija, a nie mam już takiego miejsca, żeby było osłonięte i na widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2018 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 ja zobaczę jak przezimują usmażyłam 30 pączków będzie na jutro:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2018 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 ja tez, ale chyba przezyja, choc u mnie nie ma ani jednego zacisznego miejsca na razie, wszedzie wygwizdowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2018 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 zawsze chciałam mieć magnolię ale jak się okaże że musiałabym chuchać i dmuchać to trudno pooglądam u innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2018 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 (edytowane) moje na stowe przezyja, w koncu nie ma niewiadomo jakich mrozow tej zimy a z kolejnym rokiem bedzie latwiej. u nas dzis ma byc najzimniej -17. ale snieg lezy to nie powinno nic im sie stac. okrytego mam tylko rojalka od ciebie. zarzucilam mu worek jutowy na glowe Edytowane 8 Lutego 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2018 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 ja w tym roku nic nie okryłam, śniegu teraz tylko trochę chociaż teraz padać zaczęło, zobaczymy co będzie poza jedną magnolią wszystko już zimowało to powinno dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts