TAR 24.02.2018 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 dzióbku kochany, wielkie dzieksy chociaz by wolala dostawe osobista, wiesz nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2018 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 no ba ja bym chętnie ale jakoś do wakacji ciężko z czasem:rolleyes: ale jakby się lipka trafiła to pewnie bym musiała się zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2018 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 nie wiem czy sie trafi, rok temu ja trafilam przypadkiem a jak pojechalam za tydzien to juz wysprzedane wszystkie a przeciez tanie nie byly. tak na nia patrzylam dzis i wyglada z enie zmarzla ciekawe jak ma sie rubik na razie caly czas pod juta. odkryje juz po mrozach a maja jeszcze dobry tydzien nas trzymac. i sniezy caly czas:evil::evil: do lata mi ten snieg nie stopnieje. jedyny plus ze wyjszniete krokusy opatuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2018 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 u mnie taka zimnica że mi się wczoraj nagrzewnica w wentylacji załączyła:mad: chętnie bym więcej śniegu widziała bo u nas cieniutka warstewka i lodowaty wiatr:( u nas też cały tydzień mrozów wieszczą a lipka jak się trafi będzie super a skoro raz u Ciebie była to jest szansa że znowu będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2018 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 clematisy w donicach do wiosny w garażu będą siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2018 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 tyle ze ja w tym ogrodniczym rzadko jestem, bo mi nie po drodze i drogo tam jest. ale oczywista ze bede i poprosze o telefon gdyby mieli te lipki to podjade. u nich kupilam tez te wszystkie brzozy i tego derenia kwitnacego, ktory rzeczywiscie kwitl przepieknie, jest tak piekny ze jeszcze 2 sobie kupie, nie dosc ze kwitl to jeszcze pieknie sie przebarwia jesiennie.ja u siebie ustawilam nagrzewnice gdy temp. nawiewu jest niższa niz 18 stopni. nie lubie jak mi zimnym po szyi wieje. rano dzis o 7 u nas bylo -16. juz mam tak dosyc a T. mnie wczoraj pocieszyl ze tak bedzie nawet do 8 marca:mad: nie ma bata, zaczynam klecic marzanne. spale i utopie w naszej strudze te cholere zeby lato bylo porzadne, trzeba wrocic do starych obrzadkow:lol2: u nas sniezy co chwila, ja mam dosc. psi chyba tez maja dosc bo nawet nie chca na dwor wychodzic, nawet Kasti ktory uwielbia taplac sie w sniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2018 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 jak masz śnieg to roślinkom lepiej, a u mnie wygwizdów:( z centymetr śniegu leży a wieje jak złe:( drogi ogrodniczy bo roślinki rzadkie to sobie cenią ja sobie w wentylacji nic nie poustawiam bo mam najprostszy z możliwych sterownik i niewiele mogę też muszę jakiego gada utopić ale raczej wybrałabym płci męskiej i niekoniecznie robić by trzeba było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2018 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 (edytowane) u mnie znacznie wiecej niz centymetr, wszystko to co ostatnio stopnialo to przez dwa dni znowu dopadalo:bash: mam dosc juz tej zimy ja nie mam w swojej centrali wbudowanej nagrzewnicy tylko dolozona oddzielnie z automatyka, na nagrzewnicy mam pokretelko na ktorym ustawia sie temp. zalaczenia i poprzez zaprojektowana automatyke ona sie wlacza lub nie, wedle ustawien. na sterowniku nic nie gmeram, jest caly czas wlaczony na auto jednak mam mozliwosc wylaczania nagrzewnicy z reki w rozdzielni, tak na wszelki wypadek. ogrodniczy drogi ale trafilam ilka ladnych roslinek i niektore byly tansze niz w tej mojej szkolce. musze przesadzic moje wszystkie piwonie drzewiaste po kwitnieniu, za bardzo sa narazone na snieg z dachu. Edytowane 25 Lutego 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2018 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 ja się teraz boję wiosny:( sam mróz to jeszcze ale z tym lodowatym wiatrem to nie wiem co przetrwa:( no poza dwoma clematisami w donicach bo w garażu siedzą od 3 dni i głupie będą siedzieć aż ciepło się nie zrobi bo po 3 dniach jeden ma półcentymetrowe liście a drugi pąki już je dzisiaj przyciełąm:( Ty masz wypas z wentylacją bo się na tym znasz a ja jak robiłam to nowość była i nawet trudno było wykonawcę sensownego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2018 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Wusia na szybko - musze dzis podac kolor: empire red czy gloss cinnamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2018 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 u mnie na lapku zdecydowanie lepiej wygląda empire red ten cinnamon jakiś taki jakby bardzo brązowe bordo, ja bym reda brała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2018 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 juz poszedl empire, dobralam sobie jeszcze mieszadlo z silikonwym zbieraczem i zastanawiam sie czy nie domowic zestawu maszynka do miesa i 4 koncowki do surowek. do makaronu nie potrzebuje bo wole gotowy kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2018 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 ja bym brała bo to się zawsze przyda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2018 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 mi sie makaronowe nie przyda a kosztuje srylion kasy. ten zestaw co chce wziac ma jeszcze rurke do robienia kielbas:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2018 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 no mnie o maszynkę i zestaw do surówek chodziło;) chociaż i końcówką do makaronu bym nie pogardziła bo domowy makaron to pyszny jest tylko ja kroić nie umiem szybko jak moja mama i bym chyba ze dwa dni kroiła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2018 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Wusia odkrylam dzis mojego rubika bo bylo slonecznie i prawie 15 stopni. wychodzi na to ze przetrwal zime i planuje kwitnac a zakrylam go tylko na te mrozy, w te wczesniejsze z zimnym wiatrem w grudniu byl odkryty. delikatne przymrozki juz mu nie zaszkodza, ostatecznie worki z juty z powrotem na niego rzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2018 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 no mnie o maszynkę i zestaw do surówek chodziło;) chociaż i końcówką do makaronu bym nie pogardziła bo domowy makaron to pyszny jest tylko ja kroić nie umiem szybko jak moja mama i bym chyba ze dwa dni kroiła:rotfl: a po co kroic wkladasz ciasto do maszyny i wychodza juz pokrojone jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2018 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 na liście na pewno nie kwiatki jak coś może ściąć ale ja go kocham nawet jak nie zakwita:lol: ale sobie w tyłek dałam wczoraj;) łażę dzisiaj jak paralityk, całą łezkę ogarnęłam po zimie:rotfl: jeszcze katafalk został, lawendę przyciąć, clematisy oprysk promanalem nie wiem kiedy to obrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2018 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 mi na tych surowkowych az tak bardzo nie zalezy bo mam silwer cresta z takimi samymi koncowkami. na moje potrzeby styka, jest maly i lekki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2018 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 na stowe na kwiatki ma wypustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts