wu 11.03.2018 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 no mój też ma ale nie wiem czy nie przemarzły na tym lodowatym wietrze bo nie był ubrany ale zobaczymy, strasznie po dupsku roślinki teraz dostały:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2018 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 ja tez dzis porobilam troche, uporzadkowalam rabaty przy tarasku i wzdluz domu od strony lasu. poscinalam suche badyle bylnowe, troche traw. naladowalam baterie ale tez odkrylam jaka slabizna jestem po tej zimie. i juz wiem ze jednak z bylinkami sie wstrzymam, chce posadzic mniej pracochlonne rosliny. nie mam juz tyle sily co kiedys moja mama caly czas choruje, az sie o nia martwie, bo nawet nie chce jesc. boje sie ze w szpitalu wyladuje. jutro siostra ma jej zaniesc rosol i swieze soki z burakow i warzyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2018 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 oooooo tak mi przykro TAR-ciu wiem co to znaczy, dużo zdrowia Mamie życzę, może jak ciepło będzie na dwór trochę powychodzi to apetyt wróci ważne żeby wyzdrowiała:hug: mnie bylinki to tam jeszcze ale dobiły mnie hortki:bash: normalnie tyle cięcia że szok, powiedziałam Młodemu żeby mnie w kostkę kopnął jak popatrzę jeszcze w kierunku hortek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 skrzynke wyczysc czym predzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2018 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 no już żech zrobiła porządki świąteczne no:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 juz po temacie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2018 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 eeeeeeeeee no nie rób mi tak:( woziłam mamę na badania, powiedz co no:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.03.2018 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 no chce ci powiedziec ze nie kupie tej komody, ten stary lakier na fornirze jest ponoc nie do zdarcia i moge uszkodzic ten fornir pod spodem. ale mam zdjecie gdzie nie ma tego wstretnego lakieru - az plakac mi sie chce taki sliczny. ten lakier musialby zdjac ktos doswiadczony ja myslalam, ze zel rozpuszczajacy i papier scierny wystarcza ale raczej nie nic to bujne sie do stolarza i zapytam czy mi zrobi jakas z tych co mi sie podobaja ale w orzechu, piekne drzewo. ewentualnie w debie moja mama juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2018 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 super że lepiej Mamie wiedziałam że dobrze że tam trafiła bo ta idiotka by Ją wykończyła:mad: jak coś rób orzech nooooooo nie będziesz żałować mnie stolarz schody z orzecha amerykańskiego proponował ale na końcówce za drogo niestety było i do dzisiaj mam przed oczami tą boską dechę http://www.schody-chudzinski.com/wp-content/uploads/2012/08/drewno-orzech-amerykanski-660x270_c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2018 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 To kiedy to małe cudo w domu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2018 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Brazunia to jeszcze lekko drażliwy temat;) 6 stycznia będzie miała 2 miesiące w połowie stycznia będę jechać w jej stronę i bym chciała wziąć ale menż stawia opór bo On by chciał później:mad: a mnie aż wątroba boli z braku paszczy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2018 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Wusia, taki 3,5-4 miesieczny jest najlepszy mocno juz zsocjalizowany z innymi psiakami, na tyle duzy ze nie bedzie tesknic za mama i co za tym idzie silniejsza psychika, bardziej stabilna. ja to widze po moich bialasach. Kasti mial 8 tygodni, pies z problemami bechawioralnymi, lękami roznego rodzaju, zaborczy. a Wicio moje sloneczko radosny i mega stabilny, bez lękow, bez zlych zachowan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2018 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 u mnie TAR-cia właśnie inaczej:( Unia wzięta jako 8-tygodniowa i była najcudowniejszym psem pod słońcem, a Cara 3,5 miesiąca i wiesz jaki dramat był wszystko od hodowcy zależy, ja lubię takie młodziaki bo są mega plastyczne:) póki co ostre negocjacje trwają a mąż marudząc w tak zwanym międzyczasie szykuje wszystko dla szczeniora:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2018 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Moje obadwa miały trochę ponad 8 tygodni. I są wspaniałe, żadnych lęków, złych nawyków... Warto było. Czekam na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2018 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Im wcześniej tym lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2018 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 mnie już łamie nie powiem w której części ciała:rolleyes: ale negocjacje z mężem zakończyły się sukcesem:rotfl: i po paszczaka jedziemy 16 stycznia:wave: jeszcze daleko ale już bliżej jak dalej, wczoraj jak mi hodowczyni fotki podrzuciła to do dzisiaj mi się paszcza śmieje taka jestem dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2018 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 O rany a ktoż to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2018 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Osiu to moja świnko-krówka jak ją TAR-cia nazwała:rotfl: jak malusia była jutro będzie mieć 6 tygodni jej królewska wysokość Kira:lol: już niedługo zamieszka u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2018 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Rasa... wylewniej proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2018 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Cudowna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts