TAR 31.01.2019 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Nie dziwię się, że one lubią siedzieć w wózku. Małe pieski są, a więcej widać jak się jest wyżej i nikt nie szturcha. Jaki kupiliście? Dużo rodzajów jest. Ja bym taki wybrała https://allegro.pl/oferta/transporter-ibiyaya-5w1-wozek-torba-dla-psa-kota-6976428093?fromVariant=6976427365 taki mielismy rok temu na wypozyczeniu, jakos nie sprawdzil sie mamy taki, gdzie od razu bambetle mozna przewiezc, karme, napoje, jakies duperele ktore zawsze w plecakach nosilismy, bedzie duza wygoda przy zwiedzaniu. wozeczek na zywo o wiele solidniejszy niz na tych fotach ze sklepu. https://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/transporter_namiot/218899 Edytowane 31 Stycznia 2019 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2019 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Pesteczko no docelowo małpeczka może ważyć 50-55 kg:rotfl: teraz największy przyrost potem zwolni:lol2: TAR-cia super te wózeczki będzie białaskom wygodnie i Wam też, piesie nie będą deptane, szturchane, nie będą się męczyć no i stres mniejszy w dzikim tłumie a Wy będziecie mieli wolne ręce i więcej swobody w zwiedzaniu:lol: i będziesz mogła zrobić dla mnie duuuuuuuuużo fotek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2019 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 zebys wiedziala, superanckie i co najwazniejsze lekkie, wygodne i nie zajmuja miejsca. i moge je zaslonic a wtedy nie beda sie wszyscy pchac z łapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2019 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 do mojej panny póki co się pchają z łapami ale jak sądzę jeszcze z 2 góra 3 miesiące i ochota im przejdzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2019 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Nie znoszą jak mi obcy ludzie lecę do Grubego:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2019 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Osia no ja zrozumieć mogę bo mnie łapy zawsze swędzą na widok psów ale zawsze grzecznie pytam czy mogę pomiętosić jak w sanatorium byłam para szła z suką i może 3 miesięcznym szczeniorem oba piękne podhalany no aż mnie w tyłku zabolało, zapytałam, pani że brudne ale jak chcę czemu nie, powiedziałam że ręce można umyć i sobie potłamsiłam:rotfl: ale jakby powiedziała nie to trzymałabym łapy przy sobie bo pies może nie lubić być ruszany a i właściciel też może sobie nie życzyć żeby mu psa dewastować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2019 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Najlepiej jak jesteśmy w knajpie i jemy obiad... a ty kolejka w talerz zagląda i macać chce... bywam niemiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2019 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 po coś sobie takiego atrakcyjnego psa sprawiła:rotfl: moje 3-miesęczne dżówno nieraz jak spojrzy to co bardziej bojący psów już się zastanawiają czy łapę wyciągnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2019 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie znoszą jak mi obcy ludzie lecę do Grubego:bash: mam tak samo ... bywam niemiła... ja tez do tego bialasy wygladaja jak maskoty wiec tez malolactwo sie pcha:sick: a duzy bialy jest slepy, przez to bardziej uczulony na wszelakie objawy milosci i dziabnac niezle potrafi przy swojej rekiniej szczece. wozior byl ostatnio wyprobowany w miescie, na poczatku jak ludzi jeszcze nie bylo to maszerowaly na swoich lapiszczach, utaplały sie na plazy a potem jak juz wiekszy tłum to wozek sie przydal. prosze panstwa nie wiem kto bardziej zachwycony ja czy bialasy. Witoldo siedzial i podziwial swiat z gory jak krol na tronie a Kasior uwalil sie i spac poszedl na swiezym powietrzu, generalnie mial wszystko gdzies.cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2019 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Wusia ty juz planuj odbior lipki, bo jak nie to ja zaanektuje na ament. pieknie rosnie na pryzmie bedzie duzy korzen do wykopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2019 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 TAR-cia ja nie wiem co zrobić żeby męża urobić chyba mnie ten pociąg zostanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2019 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 ogłaszam wszem i wobec że wiosna przyszła:lol2: ciemierniki mają pąki, wyłażą krokusy i irysy retikulata, ranniki wnet zakwitną no i oczar mi zakwitł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2019 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 taka jestem dama:rotfl: i kropy mi się zalęgły na uchu:lol2: no i świetnie się maskuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2019 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Piękności pluszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2019 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 dzięki Osia trochę już ten plusz waży:lol2: zwłaszcza jak się na kolanka pańci pcha:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2019 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Gruby 62 kg... ale on jest wyjątkowo wysoki i smukły jak na doga... ciekawe czy pluszak go przebije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2019 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 e chyba nie wszak to dama jest:rotfl: pod koniec lutego na szczepienie jedziemy to się będziem ważyć Gruby jest jedyny w swoim rodzaju cudny i dostojny:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2019 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Damy też bywają hmmm... rozległe :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2019 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 ja jej dam być rozległą ma być zgrabna:lol2: jedna z nas musi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2019 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 fajna ta rozlegla u mnie tez oczar zakwitl pieknie w czerwieni. balam sie ze po letnim przesadzaniu nic z niego nie bedzie ale jednak jak zawsze moje letnie przesadzanki sie udaja nie kwitl tak ladnie ani razu. u mnie wylazly krokusy, jeden bialy nawet zakwitl, przebisniegi jak co roku maja opory, ranniki sie opitalaja za to wczesne mini zonkilki wrzucone na pryzme za chwile zaczna kwinac. ja dzis nie polazlam do pracy i szalalam w ogrodzie z sekatorem. wywiezlismy 6 taczek suszu (marcinki, jezówki, ostrózki, rozchodniki, inne byliny, trzcinniki) na poczatek marca zostawiam sobie clemki, hortki. a juz na koniec marca pod topor pojda trawki i zacze psikanie. musze podkarmic rh i prysnac bo jakies brazowe plamy niektorym wylazly. i koniecznie kupic mi trzeba nasionka do warzywniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts