wu 15.02.2019 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 TAR-cia no mnie bardzo kwitnienie oczara cieszy bo bałam się że po tej długiej ciepłej jesieni i nagłej zimie nic z niego nie będzie no i nie jest duży ale udało mi się i zakwitł u mnie prymulka jeszcze ma pączki, ranniki ładnie idą jak będzie ciepło to najpóźniej w niedzielę powinny zakwitnąć, ja jutro będę sprzątać, ciąć suche i pryskać promanalem i w ogóle jakoś szybko mi zima zleciała a teraz pora się na dwór ruszyć ja chyba w skrzyniach to nic sadzić nie będę w tym roku bo mi ten mały wampir wszystko zje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2019 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 u mnie sasanki maja juz puszki i listki wypuszczaja. a jakiego masz oczara? u nas dzis ptaki normalnie szalaly, rozswielgolone na maxa, a miseczki pomaranczowe znikaja w oczach, ptaszorom bardzo sie spodobały, zreja jak wsciekle:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2019 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 TAR-ciu ja mam oczara Feuerzauber, znaczy taki kupiłam ale coś mało czerwone póki co niteczki ma ale tak jest bajeczny, sikory u mnie to tak dają że koncert normalnie, no i 11 stopni ciepełka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2019 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 ja mam tego samego, nie kupilas go przypadkiem rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2019 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 no rok temu na wiosnę tak wczesną że w garażu trzymać musiałam:rotfl: nawet jakby nie był ten to i tak go kocham za piękne młode liście, za zielone "dorosłe" i czerwone "młode" liście i przepiękne kolory jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2019 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 pamietam, jak o moim rozmawialysmy i planowalas takiego samego kupic jesiennie sie przebarwia zarabiscie. moj przez 2 lata niezle urosl i sie rozkrzewil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2019 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 no wszystko Twoja wina:rotfl: mój przez lato też nieźle podrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2019 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 O matko jaka ona cudna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2019 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Oczary takie są. Mój noname, jesienią jest jak żywe złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2019 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Brazula aż się cofnęłam na drugą stronę i nie wiem co takie cudne jest:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2019 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Oj, Wuś wstydź się jak to nie wiesz? Podrap tę cudowność między uszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2019 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 a to o tę wstrętną, podłą kreaturę chodzi co mi ostatnio z miłości pół nogi rozpruła:mad: no jak kocham gada tak miałam ochotę łeb ukręcić póki co pies obronny z gatunku zaliżę na śmierć dla TAR-ci bo zdjęcie na fejsie było to nie widziała padalca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2019 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 No, jak to taka piękna, niewinna małoletnia dama krzywdę ci zrobiła? Co się stało, bo ja ciebie na fejsie nie mam i nic nie wiem. Jeśli oczywiście tam napisałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2019 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 nie pisałam mąż poprosił o sprawdzenie ciśnieniomierza, założyłam, włączyłam i zaczął buczeć jak mankiet pompował no to małe, niewinne na pozór stworzenie nie wiem czy w celach ratunkowych czy z głupawki skoczyło na mnie i pazurem dość głęboko przeorało mi nogę, jak zaczęła z 10 cm nad kolanem tak skończyła w połowie łydki:mad: a że z krzepliwością u mnie kiepskawo no to kupa zabawy z tamowaniem krwi była;) że już nie wspomnę że każde zgięcie nogi do dzisiaj w euforię mnie wprawia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2019 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Czyli przypadek. Młody zwierzak, uczy się co może się dziać wokół niej. Zaniepokoiło ją, ot co. Nawet pretensji nie wypada mieć. Pokazałaś jej potem ten ciśnieniomierz, dałaś posłuchać? Ja bym tak zrobiła, żeby na przyszłość nie szalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2019 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 pewnie że tak, jak skończyłam krew tamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2019 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Będziesz mieć ładną pamiątkę Nie zapomnisz do końca życia, że taki pieseczek był. Mam takie 2 blizny po Pasqalowych ząbkach na przedramieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2019 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 nie pisałam mąż poprosił o sprawdzenie ciśnieniomierza, założyłam, włączyłam i zaczął buczeć jak mankiet pompował no to małe, niewinne na pozór stworzenie nie wiem czy w celach ratunkowych czy z głupawki skoczyło na mnie i pazurem dość głęboko przeorało mi nogę, jak zaczęła z 10 cm nad kolanem tak skończyła w połowie łydki:mad: a że z krzepliwością u mnie kiepskawo no to kupa zabawy z tamowaniem krwi była;) że już nie wspomnę że każde zgięcie nogi do dzisiaj w euforię mnie wprawia;) No to masz pierwsze rany wojenne od małolaty...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2019 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 eeeeee szramek to mam więcej:rotfl: tylko ta najbardziej reprezentacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.03.2019 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Wusia fajna ta twoja potwora mam tyle rzeczy do napisania, ze az mi sie nie chce. w kazdym razie mamy juz bociany, zurawie od miesiaca szaleja, kwitnie rozowa forsycja a ja poturbowana nie moge za bardzo szalec w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts