pestka56 29.06.2019 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Spokojnie Wusia, mam czas, jeszcze miesiąc, znajdzie się dobry dom. Wiem, że u ciebie miałyby super. Moja siostra cioteczna mała mieszańca boksera z owczarkiem niemieckim. Był bardzo zaborczy. Naszą babcię kochał tak, że zawsze siadał pod drzwiami w mieszkaniu na Bertolda Brechta, gdy babcia wysiadała z tramwaju przy Zoo. Zobacz na planie Warszawy jaka to jest odległość. Kilka razy sprawdzaliśmy mierząc czas. Ewidentnie jakimś cudem wiedział, że babcia wysiada z tramwaju i już idzie. Witał ją ekstra przymilnie w drzwiach mieszkania. A jednak, gdy babcia zabrała się kiedyś za ścielenie łóżka jego pani, rzucił się na nią z zębami. Na szczęście trafił w poduszkę. Miał charakterek. I..., w któreś wakacje w ogrodzie wiejskiego domu ciotki, rozmiałczał się mały kot. Rex dostał furii i mało drzwi nie rozwalił. Szukaliśmy kociaka, ale bez skutku. Myśleliśmy, że uciekł, więc wreszcie pies został wypuszczony z domu. Szybko wrócił z głupio szczęśliwą mordą targając w pysku kociaka. Luckowi wolno było wszystko. Spał na psie, wyżerał mu michę warcząc na dbroczyńcę, młócił Rexa łapami i podgryzał. A kiedy się okocił (niespodzianka ) jego dzieciom pies też pozwalał "targać się za uszy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2019 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Pesteczka ale to nie piesa tylko moja kota taka zaborcza:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2019 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 No, pacz Pani nie wiedziałam, że ty i zakocona też jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2019 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 pewnie że tak;) jeszcze chałupy nie było a kot już się wprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2019 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 U ojej przyjaciółki kot nauczył psa myć się po kociemu Lubią rządzići wiedzą, z której strony masełkiem posmarowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2019 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 moja łazi i trzeszczy i trzeszczy póki nie owinie mi się wkoło kostek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2019 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Z 5 maluchów 4 przychodzą pomiziać się i mruczą, a jeden gdy się go chce od frontu pogłaskać, wali pazurzastą łapeńką. Zabawnie obserwować jak się uczą, jak się socjalizują Będę miała kłopot ze sobą, gdy pzyjdzie kiciorki rozdawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2019 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 oj tak ciężko się rozstać bo się człek przywiąże temu bym się na hodowcę nie nadawała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2019 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2019 oj tak ciężko się rozstać bo się człek przywiąże temu bym się na hodowcę nie nadawała;) Z powyższego powodu w życiu nie chciałabym przychówku! P.S. Powtarzam się ale są cudowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2019 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Przychylam się do powyższej opinii - są cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2019 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 już niestety nie posiadam kota:( smutno mi ale poczekam może się jakiś przybłąka przez zimę bo dużo u nas bezpańskich się kręci a jak nie to na wiosnę schronisko nawiedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2019 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Teraz mnóstwo młodych kotów szuka domów. W najlepszym wypadku ktoś daje ogłoszenie, że mu się kotka w ciąży przybłąkała, ale nie brakuje podrzuconych do schronisk, wyrzuconych do lasu, błąkających się po wsiach. Rozglądnij się, Twoje koty już gdzieś są. Ta liczba mnoga, to nie pomyłka. Od czasu, kiedy przybłąkały się nam dwa kociaki, jestem pewna, że jeśli adoptować koty, to parami. Po pierwsze, zajmują się sobą, więc wymagają mniej atencji od człowieka. Po drugie, czują się pewniej, mogą się przytulić do siebie. Po trzecie, obserwowanie ich zabaw to wspaniałą rozrywka. Zapomnisz telewizor włączać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2019 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 No, pacz Wusia dalabym ci 2 sztuki. Jednego nie, tylko parkę (wysterylizowaną ). Ale to było gdy pisałam poprzedni post. Teraz nie oddam nikomu ani jednego. Ale na fb co chwilę widzę jakieś ogłoszenie pojedynczo lub parami. Agduś masz całkowitą rację – wyłącznie parami. Cudne są jak się razem wychowują. Mam w domu i w ogrodzie cyrk. Nawet ich mamuśka szaleje czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2019 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 u nas też dużo się szwenda bezdomnych więc dam im szansę się wprowadzić koty mają to do siebie że jak gdzieś chcą zamieszkać to zamieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2019 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Tak, mają znakomite sposoby by zostać zaakceptowane w wybranym przez siebie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2019 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 u nas też dużo się szwenda bezdomnych więc dam im szansę się wprowadzić koty mają to do siebie że jak gdzieś chcą zamieszkać to zamieszkają O tak... tego to im nie można odmówić... są dość zdeterminowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2019 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 wiem bo tak mi się pierwsza kotka wprowadziła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.10.2019 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2019 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Moje trzy mi wystarczą, drżę na samą myśl że mogłoby się jakieś bidactwo ptrzypałętać bo za skarby bym nie odgoniła a nie chcę więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2019 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 W Twoje leśne ostępy to raczej się nie przybłąka. Mogłabyś spotkać na jakimś leśnym parkingu, u nas w puszczy ponoć wręcz hurtowo wyrzucają, ale tam pewnie nikt sobie tyle trudu nie zadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts