wu 25.10.2019 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 oj Brazula to byś do mnie przywiozła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2019 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 dzisiaj zamieszkały z nami dwie siostrzyczki;) Batman i Łatka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2019 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Śliczne puszki A moja banda już po sterylizacji od 3 dni, naumiawszy się jak korzystać z kocich drzwiczek, lata luzem po ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2019 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 te mają ponoć 3-4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2019 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Moje są z 29 kwietnia. Sterylizacja hurtowa była 25 listopada, czyli miały po 7 miesięcy. Nie chciałam wcześniej. Zależało mi, żeby trochę podrosły. Szczególnie kocurek. Powiedziała, że jak skończą 5 miesięcy, to natychmiast trzeba ciąć. Wg wetki ryzykowałam, że będą kotne. Ale jakoś braciszek Ryszard Kocie Serce nie postarał się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2019 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 te nie wiem kiedy się urodziły a jak mają rzeczywiście między 3 a 4 miesiące to za młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2019 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Z wyglądu są bardziej 3 niż 4 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2019 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 tak obstawiam że gdzieś we wrześniu się urodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2019 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 A skąd je masz? Znaleźne, czy schronisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2019 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 aaaaaaaaaa wszystko przez mojego dziecia;) na lokalnej grupie pani ogłosiła że się kociak przybłąkał ale jej dotychczasowy kot nie akceptuje i albo ktoś weźmie albo do schroniska, więc Młody oczy maślane, dobra pisz, napisał ale już ktoś miał przyjechać, to bez mała łzy w oczach, ale napisała do Niego druga niewiasta że ma dwie kotki do oddania no i pozamiatane było, pojechaliśmy i już;lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2019 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Gratuluję. Nie ma to jak adopcja kotów hurtem - tyle radości daje obserwowanie ich szaleństw! Kiedy ludzie nie mają czasu dla kotów, te bawią się razem i wcale się nie nudzą. A wiadomo, że nie ma nic gorszego niż nudzące się dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2019 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 od urodzenia razem to jak teraz podzielić, karmienie dwóch kotów z torbami mnie nie puści a im razem lepiej, a poza tym dzieć ma swojego i ja swojego kota:rotfl: ciekawe kto zgadnie, który kot czyj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2019 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Stawiam na Batman U mnie 5 grasuje. Czasem nie wiadomo jak przejść przez salon. Galopady, zapasy, skoki, akrobacje podwójne i w trójkach. Wczoraj zgraja podbierała mi z kosza żurawiny i ćwiczyła dryblingi. Nie wiem, czy wyzbierałam wszystkie porzucone w zakamarkach domu. Do tego nagle mogę mieć kociczkę Pusię na barku. Uwielbia na mnie wskakiwać. Cyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2019 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Tzn Batman twoja A jak sunia przyjęła księżniczki? Już na niej śpią i szarpią za kudełki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2019 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 no akurat moja Łatka:rotfl: no yyyyyyyy jakby to powiedzieć póki co pies małpiego rozumu dostaje a koty dają w długa, zobaczymy co będzie dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2019 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 no akurat moja Łatka:rotfl: no yyyyyyyy jakby to powiedzieć póki co pies małpiego rozumu dostaje a koty dają w długa, zobaczymy co będzie dalej;) Zeżreć chce czy poznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2019 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 U nas koty rządzą. Pies wprawdzie potrafi je pogonić na polu, ale w domu nie ma szans i zbiera po pysku, kiedy przegnie. Karmienie z torbami nie puszcza, ale kiedy trzeba koty zaszczepić, to jadę do weta sama, coby małż nie wiedział, ile to kosztuje. Krople przeciwkleszczowe też sama kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2019 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 stawiam, ze twoja to Łatka, obie ładne ale ta taka całusna. Agdus psiury tez brac dobrze w pakiecie, nie nudza sie kiedy nas nie ma, nie tesknia i super sie socjalizuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2019 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Na sterylizację miałam na szczęście z gminy zniżkę 50%, bo by mnie chyba mój J ugryzł ze zdenerwowania. 5 sztuk(!), a wcześniej kocica mamuśka.Zastrzyki na szczęście nie wszystkie drogie, chociaż teraz to będzie razy 6, a nie 2. Natomiast anty kleszcze i odrobaczające... UF Też zawsze załatwiam sama, bez J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2019 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Szczerze mówić myślałam o dwóch psach, ale tylko gdyby już wcześniej były ze sobą zżyte. No bo wprowadzenie dorosłego psa do domu czterech kotów to już jest stresująca operacja, a wprowadzenie dwóch psów, które muszą się dogadać ze sobą i z kotami jednocześnie, to już za dużo dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts