wu 11.12.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 nio pociecha że wiem że oskrzela nic to dobrego ale grunt że nie jest gorzej ostatnio biodacyna raz dwa postawiła Piotrusia na nogi więc myślę że tym razem też tak będzie najgorsze to jak cos się dzieje i nie wiadomo dlaczego i co z tym zrobć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.12.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wusia, jeśli masz zwykły rumianek, to zrób napar w szerokich miseczkach i postaw w pokoju dziecka, żeby sobie parował - bardzo pomaga przy oskrzelach i wspaniale nawilża powietrze. Sama stosowałam ten sposób w przypadku mojego Pawełka, który w wieku 3mies. - 7 lat non stop chorował na zapalenie oskrzeli na przemian z anginami Polecam ten sposób, bo naprawdę pomaga. Warto też namoczyć w takim naparze zwykłe pieluchy lub ściereczki i położyć na grzejnikach - to dodatkowe b.dobre parowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 dzieki Monia nie mam rumianku ale jutro kupię i wszyscy się będziemy rumiankować bo jakby nie patrzeć u mnie jeden pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.12.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 dzieki Monia nie mam rumianku ale jutro kupię i wszyscy się będziemy rumiankować bo jakby nie patrzeć u mnie jeden pokój Nie zaszkodzi i Wam, a dzisiaj rozwieś zamoczone w zwyczajnej wodzie ręczniki - też pomogą. Przy zapaleniu oskrzeli najgorsze jest suche powietrze z ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 potwierdzam u nas laska kazała utrzymywać 19 stopni i duże a rumianek dodatkowo ma właściwości łagodzące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 no ja w ramach nawilżacza zostawiłam wodę w wannie przy moich niespełna 30 matrach nawilży powietrze bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.12.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 tak myślałam, że to pewnie oskrzela jutro już będzie lepiej, no i coraz lepiej Pięc dni szybko zleci, dobrze, że na płuca nie poszło wiem, co to za ból, jak dzieciątko kłują, przeszłam przez to, jak Dawidek brał zastrzyki to razem z nim płakałam. Z tej niemocy Moja Nadia właśnie dziś zaczęła się katarzyć. Dawidka trzyma od tamtego czwartku, no i się biedna nie uchowała. Najgorsze jest to, że ona jeszcze tylko leży, więc wszystko zalega i nie schodzi. Dobrze, że chociaż sypia mi na brzuszku, to zawsze coś tego katarku zejdzie. Boję się, żeby zapalenia oskrzeli albo ucha ne miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 12.12.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 biedne dzieciaczki Wusiu jak maluszek? buziaczki zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.12.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Wu - najwiażniejsze, że wiesz co Maluchowi dolega. Teraz odpowiednie leki i będzie szybciukto zdrowy Czego mu oczywiście życzę Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.12.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam porannie Wusia, jak minęła nocka?? Parowanie pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dzien dobry, pewnie u Wuni jak w tropikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.12.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 cześć wusiujak tam nocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dzień dobry mamusia współczuje dzidzi kłucia ale trzyma twardo bo wie że dla zdrówka nocka bardzo dobrze przeszła bo jak wpół ósmej dostał przeciwgorączkowy to do czwartej w ogóle nie było gorączki potem czopek i znowu spanko słaby jest to normalne po syropku na rozkurczenie oskrzeli trochu Go telepie ale cóż musi oczyscić oskrzela kaszle mocno i dobrze bo sie oczyszcza no i jeszcze tylko 8 kłujów a dzisiaj już mamusi śrubki z kolanka wykręcał śrubokrętem to ewidetnie jest lepiej i zaczął wcinać kanapeczkę z szyneczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 http://img.smile18.com/wd/good-morning/46.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 a wiesz Brazula dzisiaj to nawet dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 To jeszcze ... dla Piotrusia http://www.jazzybaby.pl/miniaturki/1252.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kurde, te dzieci!!! MOja znowu zaczęła kaszleć Ech, zdrówka malemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.12.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam Wuśka..dlacegóś to sadzis zeciem łolałem??w Wawce jestem..wis WU.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dzień dobry, wracamy do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 łoj Brazula dobrze że Piotruś nie widział konisia bo gdzie ja bym kobyłki szukała Kasia no widzisz spokoju nie ma może nie bedzie źle z córcią a z życzonek będziemy korzystać Duchu no wim co w warsawie siedzis jeno wsytkich odwiedzos ino nie mnie Dario wracamy a Twoje Maluszki jak ze zdrówkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts