Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

nio pociecha że wiem że oskrzela nic to dobrego ale grunt że nie jest gorzej ostatnio biodacyna raz dwa postawiła Piotrusia na nogi więc myślę że tym razem też tak będzie

najgorsze to jak cos się dzieje i nie wiadomo dlaczego i co z tym zrobć :(

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusia, jeśli masz zwykły rumianek, to zrób napar w szerokich miseczkach i postaw w pokoju dziecka, żeby sobie parował - bardzo pomaga przy oskrzelach i wspaniale nawilża powietrze. Sama stosowałam ten sposób w przypadku mojego Pawełka, który w wieku 3mies. - 7 lat non stop chorował na zapalenie oskrzeli na przemian z anginami :( Polecam ten sposób, bo naprawdę pomaga. Warto też namoczyć w takim naparze zwykłe pieluchy lub ściereczki i położyć na grzejnikach - to dodatkowe b.dobre parowanie.

dzieki Monia nie mam rumianku ale jutro kupię i wszyscy się będziemy rumiankować bo jakby nie patrzeć u mnie jeden pokój :wink:

Nie zaszkodzi i Wam, a dzisiaj rozwieś zamoczone w zwyczajnej wodzie ręczniki - też pomogą. Przy zapaleniu oskrzeli najgorsze jest suche powietrze z ogrzewania.

tak myślałam, że to pewnie oskrzela :-?

jutro już będzie lepiej, no i coraz lepiej :wink:

Pięc dni szybko zleci, dobrze, że na płuca nie poszło :roll:

wiem, co to za ból, jak dzieciątko kłują, przeszłam przez to, jak Dawidek brał zastrzyki to razem z nim płakałam.

Z tej niemocy :cry: :cry: :cry:

Moja Nadia właśnie dziś zaczęła się katarzyć. Dawidka trzyma od tamtego czwartku, no i się biedna nie uchowała.

Najgorsze jest to, że ona jeszcze tylko leży, więc wszystko zalega i nie schodzi. Dobrze, że chociaż sypia mi na brzuszku, to zawsze coś tego katarku zejdzie.

Boję się, żeby zapalenia oskrzeli albo ucha ne miała :roll: :cry: :cry: :cry:

dzień dobry

mamusia współczuje dzidzi kłucia ale trzyma twardo bo wie że dla zdrówka :( nocka bardzo dobrze przeszła bo jak wpół ósmej dostał przeciwgorączkowy to do czwartej w ogóle nie było gorączki potem czopek i znowu spanko

słaby jest to normalne po syropku na rozkurczenie oskrzeli trochu Go telepie :( ale cóż musi oczyscić oskrzela kaszle mocno i dobrze bo sie oczyszcza no i jeszcze tylko 8 kłujów :roll: a dzisiaj już mamusi śrubki z kolanka wykręcał śrubokrętem to ewidetnie jest lepiej i zaczął wcinać kanapeczkę z szyneczką :D

łoj Brazula dobrze że Piotruś nie widział konisia bo gdzie ja bym kobyłki szukała :lol:

Kasia no widzisz spokoju nie ma może nie bedzie źle z córcią a z życzonek będziemy korzystać :D

Duchu no wim co w warsawie siedzis jeno wsytkich odwiedzos ino nie mnie :-?

Dario wracamy a Twoje Maluszki jak ze zdrówkiem :D