nitubaga 12.12.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Wusia - zuch jesteś.... ja bym pewnie ryczała jak nic.... moje póki co jeszcze kłujków nie brały, choć wiem, że czasem kłujek znacznie lepszy niż tabletki czy zawiesiny... u mnie w przedszkolu jest od dziś wisi kartka, że jest 2 przypadki potwierdzonej przez lekarzy szkarlatyny.... ino czekam gorączki i wysypki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Nitu, Ty czarnowidzu jeden, daj sobie spokój z takimi przewidywaniami ... tfu ... tfu .... łoj Brazula dobrze że Piotruś nie widział konisia bo gdzie ja bym kobyłki szukała Wyrodna matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.12.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Brazunia bardzo, ale to bardzo bym chciała by było inaczej, ale jak znam życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 U mojej cóci dzisiaj było w klasie 11 osób ... no cóż, albo w tę albo wewtę ... tak więc, rozumiem Twoje obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 łoooooo jak rany Brazula za co zaraz wyrodna matka Nitusia no co mam zrobić nikomu nie da sie przytrzymać mamusia na wszystko dobra a kłujek the best jest bo działa ekspresem no i żołądeczek oszczędza a myśl pozytywnie moje nie złapią moje nie złapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Konika synkowi żałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ja Mu konika nie żałuję tylko gdzie ja bym go znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 już słyszę jęk męża przecież my nie mamy miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 już słyszę jęk męża przecież my nie mamy miejsca A na garaż miejsce jest??? No, to oczym mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kochanie ja mam niecałe 30 metrów to jaki garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dario wracamy a Twoje Maluszki jak ze zdrówkiem nawet dobrze póki co. Dawidek już wraca do formy, katar mija. Nadusia wczoraj miała coś w nosku, bo furczało jak oddychała. Dziś do południa też, ale teraz póki co już nic nie słyszę. Zobaczymy jutro. Dałam jej kilka razy Nasivin w kropelkach, on dobrze obkurcza śluzówkę u takich maluszków, a że śpi na brzuszku całą noc, to nic jej nie zalega Oby jutro nie było nawrotu Bo u Dawidka właśnie tak było, że dwa dni miał katar, już sie cieszyłam, że mu przeszło a na następny dzień... Pojawił sie ze wzmożona siłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dario musi by dobrze a psikasz Maluszkom wodą morska np disnemarkiem bo to świetnie nawilża i rozrzedza katarek i dobrze wypływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 mam Ringosol do nawilżania, ale to jest dobre na później, przez pierwsze dni katar jest mokry, wtedy stosuję Nasivin, pod koniec jak juz zalega i nie wypływa sam to daje to drugie. Tak robiłam z Dawidkiem i działało bardzo dobrze. A wszystko co się da ściągam "katarkiem", tym do odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.12.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dzień doberek jak tam maluszek dziś mam nadzieję, że ku dobremu idzie buziaki dla chorowitków gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.12.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 bobry dzionek hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 tez jestem.... ja używałam mowy morskiej w kroplach lub spraju... ale moi chłopcy woleli w kroplach, bo ten drugi bardzo łaskocze w nosie.... teraz na katar mamy fixonase - bardzo dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 hejeczka, jak Piotrulcio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dzień dobry Piotrulcio powoli dochodzi do siebie coraz rzadziej ma gorączkę z coraz większą niechęcią patrzy na ciocię dwa razy dnia kaszle ma katarzysko ale apetycik wraca i chęć na rozrabianie też to zresztą najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts