Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

Wusia - zuch jesteś.... ja bym pewnie ryczała jak nic.... moje póki co jeszcze kłujków nie brały, choć wiem, że czasem kłujek znacznie lepszy niż tabletki czy zawiesiny... :roll:

u mnie w przedszkolu jest od dziś wisi kartka, że jest 2 przypadki potwierdzonej przez lekarzy szkarlatyny.... :o ino czekam gorączki i wysypki :x

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łoooooo jak rany Brazula za co zaraz wyrodna matka :o

Nitusia no co mam zrobić nikomu nie da sie przytrzymać mamusia na wszystko dobra :wink: a kłujek the best jest bo działa ekspresem no i żołądeczek oszczędza

a myśl pozytywnie moje nie złapią moje nie złapią :D

Dario wracamy a Twoje Maluszki jak ze zdrówkiem :D

nawet dobrze póki co.

Dawidek już wraca do formy, katar mija. Nadusia wczoraj miała coś w nosku, bo furczało jak oddychała. Dziś do południa też, ale teraz póki co już nic nie słyszę. Zobaczymy jutro.

Dałam jej kilka razy Nasivin w kropelkach, on dobrze obkurcza śluzówkę u takich maluszków, a że śpi na brzuszku całą noc, to nic jej nie zalega :wink:

Oby jutro nie było nawrotu :roll:

Bo u Dawidka właśnie tak było, że dwa dni miał katar, już sie cieszyłam, że mu przeszło a na następny dzień...

Pojawił sie ze wzmożona siłą :roll:

mam Ringosol do nawilżania, ale to jest dobre na później, przez pierwsze dni katar jest mokry, wtedy stosuję Nasivin, pod koniec jak juz zalega i nie wypływa sam to daje to drugie.

Tak robiłam z Dawidkiem i działało bardzo dobrze.

A wszystko co się da ściągam "katarkiem", tym do odkurzacza :wink: