DarioAS 13.12.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 a mój Dawidek właśnie rozwalił głowę... tak, na pożegnanie kataru mamy kolejną dolegliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dario ale bardzo sobie krzywdę zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 bardzo , z przychodni odesłali nas do szpitala, ma dwa szwy założone teraz śpi, nie wiem co będzie jak wstanie i lek znieczulajacy przestanie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Wu - cieszę się, że z Piotrusiem już lepiej Aniu - z Dawidkiem będzie dobrze - to nie taka duża rana, więc szybko się zacznie goić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ello! dario ojejciu ale Dawidka szkoda zawsze się musi coś przyplątać wusiu czyżbyś spotkała się z panem Marcinem? tym od pokrycia dachu? a czym kryjesz? i jakie okna? coś więcej plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dario jak Dawidek biedne Maleństwo Skabusia eeeee chyba pan Marcin taki czarny i przystojny zgodnie z planem grafitowy euronit zaproponował okna z Fakro rynnami kusił a wycena po niedzieli ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 okna no ja mam zapłon poszłam do Ciebie i zatrybiłam że niekoniecznie o dachowe pytasz okna wybrąłam sobie z Oknoplastu z Krakowa profil platinium w kolorze orzech włoski jak dla mnie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wusiu czyżbyś spotkała się z panem Marcinem? tym od pokrycia dachu? a czym kryjesz? i jakie okna? coś więcej plizzzCzyżbyśmy miały jednego pana od pokryć???????????? Dachów rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 jak to u nas mówią ze Mrzygłoda pan jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.12.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 jak to u nas mówią ze Mrzygłoda pan jest zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 i co Kasiula zadowolniona jesteś z jego usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.12.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 i co Kasiula zadowolniona jesteś z jego usług baaaaaaaaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 okna no ja mam zapłon poszłam do Ciebie i zatrybiłam że niekoniecznie o dachowe pytasz okna wybrąłam sobie z Oknoplastu z Krakowa profil platinium w kolorze orzech włoski jak dla mnie bajka a ja też mam z Oknoplastu okienka, jestem z nich baaaardzo zadowolona Dawidek wstał, z zachowaniem wszystko wporządku, skutków pozostałych w psychice nie stwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ale mnie o dach chodziło wyceniałaś tylko u niego czy gdzie indziej też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.12.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ale mnie o dach chodziło wyceniałaś tylko u niego czy gdzie indziej też a o czym ty myślałaś Ja o dachu mówiłam W sumie nie wyceniałam nigdzie indziej tylko podpytywałam. On miał najtaniej. W zasadzie wszyscy moi znajomi kupowali u niego. A kto ci będzie układał tą dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dario no to super że z Dawidkiem nie jest źle moja mam też ma już parę ładnych lat fakt że białe ale też nie ma powodów do narzekań Kasiula mnie własnie też wszyscy goscia zachwalali że tanio i solidnie a kłaść bedzie ekipa pana Józefa bo oni wszystko robią od fundamentów po przykrycie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ja też mam białe. Przy tym kolorze mam wrażenie, że więcej światła wchodzi do domu, a ja kocham światło dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ale Dario jak zobaczyłam te wspaniałe drzwi takie zaokrąglone i ten kolor i te drewniane słoje to pożądam dwustronnego orzeszkowego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 a ja Cię doskonale rozumiem, im dłużej oglądam tutaj domki na forum tym bardziej zmienia mi sie punkt widzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2008 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 mnie cały czas podobał sięzłoty dąb no ale jak zobaczyłam tego orzecha to mi normalnie od razu z głowy dąb wywietrzał chcę mieć te okienka takie okrąglutkie i drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts