Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no wiem

ja oglądając okna siem załamałam jak zobaczyłam cenę parapetu udającego drewniany spojrzałam na męża ciężkim wzrokiem i stwierdziłam że mnie to nie interesi jak On to zrobi ale ma zrobić drewniane parapety bo ja za okleinę tyle nie dam :evil: taniej by mi chyba granitowy u kamieniarza wyszedł :evil: :evil: :evil:

no wiem

ja oglądając okna siem załamałam jak zobaczyłam cenę parapetu udającego drewniany spojrzałam na męża ciężkim wzrokiem i stwierdziłam że mnie to nie interesi jak On to zrobi ale ma zrobić drewniane parapety bo ja za okleinę tyle nie dam :evil: taniej by mi chyba granitowy u kamieniarza wyszedł :evil: :evil: :evil:

Ponieważ mam nietypowy kolor okien, więc wyobraź sobie jak kombinowałam, żeby nie kombinować z parapetami i żeby były takie same jak okna. W Oknoplaście nie przewidzieli parapetów wiec poszłam na skróty i kupiłam blat kuchenny :oops: w identycznym kolorze :roll:

Wiem, trąci wsią, no ale co miałam robić??

Wprowadzać kolejny kolor??????? :roll:

wu jak malz pracuje w tartaku to co za problem..wziasc ..porobic pobejcowac pod koloro okien podocinac i osadzic ..da sobie rade na llooozzzaaakuu siem nie przejmuj..(ja biore podobne na sklejce fornirowane..bejcowane na kazdy kolor jaki sie zechce..i 3x lakier--140-160zł zalezy od gatunku)..tyle to kosztuje..

Ancymonku którego dowcipa :roll:

z tymi parapetami to jest tak że małż po prostu jojczy że czy On to dobrze poskleja a frezowanie a to a tamto a jak nie wyjdzie :evil: ale nawet Jego 160 metr bieżący jak sądzę przekona do roboty :lol: próbował sie też wyłgać że On to może co nawyżej sosnowy albo świerkowy zrobić - powiedziałam że sosna mi jak najbardziej pasuje a kankana na parapecie tańczyć nie mam zamiaru to się szybko nie zużyje :lol:

Nitusia no na tartaku :roll: