Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

dzień dobry

no jak rany Nitusia co Ty robiłaś o tej godzinie na forum :o co do "plasterków" to myślę że to żaden problem bo drewno z korą przyjeżdża i oni je ze "skórki" obdzierają :lol: więc przypuszczam że ucięcie iluś tam plajsterków to pestka zresztą wiesz jak teraz jest klient żąda to ma :wink: wydaje mnie się że jedyny problem mógłby być jakbyś chciała jakieś niesamowicie grube drzewo ciąć bo to kwestia czy by było akurat takie grube :D

aaaaaaaa no to siuper...

bo mam już pomysł na ściany na samej górze - mój Ty adwokacie.... :lol: :lol: scian pionowych jest tam na tyle mało, że można tam poszaleć...i nikt mi nie zarzuci, że to już za wiele :lol:

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitu toż piszę że mnie przeraziła :lol: widziałam oczyma duszy jak gowździami nabijasz na ściane te plastry i to jeszcze takie o średnicy co najmniej 30 centymetrów :lol: :lol: :lol:

a tak w kwestii formalnej to nie wiem czy zauważyłaś ale te na Twojej fotce to kory nie mają :lol: :wink:

Nitusia no to nie trzeba być żoną pana z tartaku jak widac gołym okiem :lol:

jeno dla takiego wyglądu to trochu musiałyby mieć kontaktu z naturą te plajsetrki jak sądzę coby tak ładnie ściemniały może też konieczny jakiś wybrany gatunek drewna ale to już konik Ducha nie włażę Jemu w kompetencje :wink:

cze Brazula piękna różyczka :D