Magda 34 27.12.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Wusia, ja też składam Ci życzenia wszystkiego najlepszego z okazji Imienin. Dużo zdrowia. http://foto3.m.onet.pl/_m/d96332d8fbc9d55a51dcf63711fd703f,10,19,0.jpg Spóźnione, ale szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dzień dobry Dobrze, że Wu wróciła Ja z garami mam to samo - całe Swięta non stop mycie Nie znoszę tej czynności, a moja osobista zmywarka w postaci syna i męża też się zbuntowały Nie opłaca się nam teraz kupować zmywarki, bo wciąż liczę na to, że w koncu zamieszkamy w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 dzień dobry Madziunia dzięki za życzenia i piękne kwiaty normalnie żeby nie było śmiesznie coś mi się wydaje ze telewizor mi się zepsuł mam taką ładną kolorową ramkę po brzegu ekranu kolorki są zmienne w zależności od koloru tego co wyświetlają rameczka jest czerwona, zielona różowa i dalej jak tęcza cholera zaczynam podejrzewać że małż go zepsuł bo chciał nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 no patrz wusia jak to się pięknie składa.. rok się jakoś przemęczycie, a potem nowy telewizor pięknie się będzie w domku prezentował (jak coś to telewizor też mam do oddania zaledwie 5cio letni... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 no patrz wusia jak to się pięknie składa.. rok się jakoś przemęczycie, a potem nowy telewizor pięknie się będzie w domku prezentował (jak coś to telewizor też mam do oddania zaledwie 5cio letni... ) To jest właśnie to kupowanie, że niby do nowego domu będzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 my nie mieliśmy telewizora wcale, więc ustaliliśmy, że po weselichu kupimy.. miał być zwykły, ale apetyt rósł i w końcu mamy 32calowy.. niezły jest.. ale do nowej koncepcji salonu nie pasuje więc będzie salon bez telewizora.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 dzien dobrynalykalam sie tabletek i wit C jak Monia radzila i troche mi lepiej a na telewizor polujemy jakis ogromny, mamy kolege w LG i sa szanse ze cos fajnego zalatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A mi się marzy salon ... bez TV!!! Jeśli już coś oglądam to najchętniej w pozycji horyzotalnej, sypialnia nadaje się do tego ekstra, a w salonie ... na ki gwizdek tak właściwie?? Jak ktoś przyjdzie toż przeca nie po to, żeby w TV się wślepiac... Co Wy na to?? Wusia, cham i prostak jestem ... imieninowe serdeczności zostawiam chociaż 4 dni po fakcie, wstyd i hańba http://media1.mojageneracja.pl/oipwpoueue/mediumjz7xd5564800d3a9b358d14217.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A mi się marzy salon ... bez TV!!! Jeśli już coś oglądam to najchętniej w pozycji horyzotalnej, sypialnia nadaje się do tego ekstra, a w salonie ... na ki gwizdek tak właściwie?? Jak ktoś przyjdzie toż przeca nie po to, żeby w TV się wślepiac... Co Wy na to?? braza my zdecydowaliśmy, że TV w salonie nie będzie.. na początku stwierdziliśmy, że ten, który mamy tam nie pasuje i musimy nabyc inny.. a potem zadaliśmy sobie pytanie PO CO? jak jest to gra czesto bez sensu, bo nikt go nie ogląda.. jak goście są - nie mam zwyczaju właczać, bo wtedy się rozmowa nie klei.. a jak bedę chciała coś obejrzeć to mam odpowiedni pokój na pięterku, gdzie cisza i spokój i można się skupić.. a zatem dopóki nas dzieciaki z góry nie wygonią - tam będzie i ostatecznie postanowiliśmy zainwestować w wieżę do salonu.. ale do sypialni też bym nie chciała go wstawiać.. bo to pomiesczenie przeznaczone do innych celów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jak inne cele są realizowane, to telewizor ma pstryczek-wyłaczniczek Czyli jednym słowem jakaś wypaczona nie jestem... dobrze wiedzieć A w sprzęt audio to i my zainwestujemy, chociaż mamy Technicsa i świetnie się sprawdza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 o my tez mamy technicsa starego jak swiat, ale moj maz chyba sie z nim nie rozstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 też miałam technicsa... ale się z nami rozstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 dobry wieczóra co mi tam mam rameczkę póki cos widać to niech sobie będzie a jak padnie to sie dowiem ile naprawa nie mam zamiaru teraz kupować nowego bo potem do niczego w nowym domu pasował nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,lecz kare konie nie chciały czekać.Porwały sanie, mkną pod gwiazdamia ja zostałam sama z życzeniami.Ale gdy tylko okno otworzysz,w świeżym płateczku życzenia złożę,w gwiazdce co spada tutaj z obłokówbędę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 o my tez mamy technicsa starego jak swiat, ale moj maz chyba sie z nim nie rozstanie mama to samo a jak wspominam o zmianie to mi mówi o Denonie Dziękuję, na razie w kolejce jest pralka, szuszarka, meble do gabientu meble do ogrodu i dopeiro na końcu Denon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.12.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a gdzie Wunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.12.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 dobry wieczór Wunia niby ma urlop a w cholerę z takim urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a co sie stalo? bylas w robocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 dobry wieczór Wunia niby ma urlop a w cholerę z takim urlopem to taki urlop jak u mojego Marka - 5 razy dzisiaj w robocie był, a urlop ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts