DarioAS 01.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 znowu wieczornie Rasia no jak pogoda nie zawali to od 1 marca zgodnie z umową wchodzi ekipa to są właśnie te dwa miesiące Anulka Dario dzieki za życzenia oby się spełniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Rasia no jak pogoda nie zawali to od 1 marca zgodnie z umową wchodzi ekipa to są właśnie te dwa miesiące Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaale fajnie!!!!!! To zupełnie jak u mnie tylko rok temu /nie licząc pali/studni A 1 kwietnia /jak obrobię jakiś bank albo wygram w totka/ planuję przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 cze Kasiula Rasia zajefajnie masz a ja mam depresję przedbudowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 wusia ty nic nie mów.. depresje to obie będziemy miały jak się okaże, że mają jakiuś poślizg w obecnej robocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Heeeeeeeeeeeej dziewczęta!!!!!!!!!!!!!! Do pionu!!!!!!!!!!!!! Poślizgi na budowie to rzecz podstawowa, lepiej założyć, ze będą, wtedy ewentualnie można się miło zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Wuska Ty sie nie stresuj zawczasu, zaczniesz za 2 miesiace ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Skabusia Ty to normalnie chcesz mieć jęzor wyrwany lepiej coby poślizgów nie było jak już Anula ja to mam tak że dopóki się nie zacznie to mam na przemian depresję i euforię a jak już sie zacznie to ciągnę jak osiołek czyli za 2 miesiace bede osłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.01.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 wusia nie nastawiaj się że poślizgów nie będzie - to normalne że są - kasia ma racje - lepiej się pozytywnie rozczarować (choć ja jestem realistka więc tego bym nie zakładała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 no jak będą te 20 stopniowe mrozy aż do wiosny to na pewno poślizg będzie bo ziemia nie rozmarznie Efilko a ja właśnie nie wiem czy się bać czy cieszyć że poślizg być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.01.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 no jak będą te 20 stopniowe mrozy aż do wiosny to na pewno poślizg będzie bo ziemia nie rozmarznie Efilko a ja właśnie nie wiem czy się bać czy cieszyć że poślizg być może No przecie pisałam Lepiej założyć, że będzie poślizg Zresztą, jak jest poślizg to chyba lepiej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 tak straszycie o tych mrozach... chyba normalnie jutro w końcu pójdę i korą zasypię te moje róże... bo na razie to lajcik miałam z nimi w dodatku teraz śnieg u nas pada, więc pewnie będzie i mrozik w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 u nas też pada Kasia slizgość wskazana ale czy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 u nas też pada Kasia slizgość wskazana ale czy na budowie a gdzie wskazana??.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 np w wannie coby sobie tyłka nie obetrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 oj dziewczynki co Wam po glowie chodzi witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dzień dobry Anula same przyjemne myśli pada śnieg, pada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 a Dejw od rana rozpalil mi w kominku i gdziesz poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 to i tak masz dobrze mnie mój na śnieg wygania żebym mu auto do mechanika zaprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts