Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

To ja Was podenerweuje-u mnie dzis bylo baaaardzo cieplo-nawet troche sie poopalalam na spacerku :D

Wu podoba mi sie Twoj domek-tez bede miec (chyba) w podobnym stylu :D Zastanawiam sie tylko czy z premedytacja dalas kuchnie po drigiej stronie niz salon?Wiekszosc osob to nawet laczy te dwa pomieszczenia dlatego stad moje pytanie :D

ale się nadziękowałam :wink: :D

Kaktusku nie denerwuj nawet :wink: dziękuję za komplement dla domku :D z tą kuchnią to moze aż taka premedytacja nie była :wink: po prostu mam wjazd od południa i chciałam mieć kuchnię od frontu i salon tak położony żeby światła miał dużo i taras dało sie sensownie zrobić :wink: no i tak ta kuchnia wyszła ale szczerze mówiąc to ostatnią rzeczą na jaką miałabym ochotę to połączenie salonu i kuchni - ja wiem że to modne i tak dalej ale wiem też że przy takim połączeniu to w kuchni idealny porządek mieć musisz, ugotować coś bardziej "pachnącego" się nie da bo zaraz wszystko w salonie, jak dasz "domownnikom" coś jesć to tak od razu z marszu do salonu pójdą w telewizor patrzeć :wink: a tak jak chcę zamknę sobie drzwi do kuchni nakarmie wszystkich "domowników" w kuchni zjedzą w spokoju a jak nabrudzą to też tylko tam mam zaraz przy kuchni dużą spizareczkę więc jak dla mnie same zalety :D :wink: